סקר: איזה סיגריות אתם מעש

סקר: איזה סיגריות אתם מעש

1 איזה סוג? 2 כמה חבילות? 3 יש לכם צורה מעניינת לעישון? 4 מתי הזמן בו הכי טוב ביום לדעתכם לעשן?

lizard

New member
אז ככה:

נרגילה בערך 3 בשבוע (של ה50 גרם) בעיקר מול המחשב, לפעמים מול הטלוויזיה או כשאני קורא. אחרי ארוחה טובה

lizard

New member
דראם, כמעט ולא מעשן יותר

בכלל אני מנסה להפסיק...

BiRd Of PrEy

New member
../images/Emo26.gif

1. פרלמנט 2. חבילה ליום 3. צורה מעניינת לעישון? הממ.. דרך האף
(
) 4. כשיושבים סתם בחוף הים וחושבים על החיים...

ebony

New member
l&m לייט או ווג...

תלוי במצב הרוח שלי כמה חבילות?זה יכול להיות חבילה בחצי שנה תלוי בכמה רע לי באותו רגע..... צורה מעניינת לעשן? לא ממש אבל פעם הכרתי מישהו שיודע לעשות לבבות מהעשן.. מתי הכי טוב לעשן? תמיד אבל בעיקר ביחד עם בירה,קפה או סתם קוקטייל במסיבה...

Kps

New member
סקר:

1 איזה סוג? -בהתחלה כשרק התחלתי לעשן לפני כמחצית שנה והתחלתי לקנות קופסאות, הייתי קונה הכל ורק אדום, עם הזמן אבל כשהתמכרתי באמת והבנתי את זה שאני קונה כבר קופסאות כל הזמן ולא סתם, התחלתי לקנות LM Light, ובחופש אני קונה בעיקר פרלמנט ומלברו. 2 כמה חבילות? -מקסימום קופסא ביום, כשגם מה נחשב שבשכונה אנשים מבקשים סיגריה פה, סיגריה שם ואם לא תביא להם למחרת הם לא יביאו לך ככה שאני מעשן חצי מהקופסא הזאת... 3 יש לכם צורה מעניינת לעישון? -כה, אני דוחף את הסיגריה לתוך העין ומנסה לקחת אוויר, מאז שהתחלתי אני בתהליכי גמילה... 4 מתי הזמן בו הכי טוב ביום לדעתכם לעשן? -בבוקר, בצהריים, בערב, בלילה, לפני ארוחה, אחרי ארוחה, לפני שינה, אחרי שינה, לפני עצבנות, תוך כדי עצבנות, אחרי עצבנות, לפני השעה 3 ואחרי השעה 3, הבנתם בטח כבר את הפואנטה...

D a v i d o f f

New member
DAVIDOFF

1. או דאוידוף קלאסיק, או שכמישהו טס לחו"ל או ממש מרגיש שאני עשיר (וזה לא קורה הרבה) אז DAVIDOFF MAGNUM. הסיגרייה היחידה שנהנה ממנה באמת. 2. קופסא ביומיים. 3. ... דרך הפה? 4. אף פעם לא לפני ארוחת הבוקר ולא על בטן ריקה. והיי, מה שלומכם כולם.

Kps

New member
סיגריה נחמדה דווקא דוידוב,

למרות שכמה שכולם משחקים אותה הטעם אותו דבר כמו לאל אם או פארלמנט...

D a v i d o f f

New member
ממש לא

כמו שתגיד שגם אותו דבר טיים ונובלס. L&M כל כך לא דחוסה שהדבר הבאמת טוב שאפשר לעשות איתה זה לרוקנה מטבק ולמלאה בדברים אחרים (
) אין הבדל בטעם בין בורגר ראנץ' לבורגר קינג ומק-דונלדס? אבל זה מאותה פרה... הבדל של היכן מגדלים את הטבק, כמה דחוס הוא, בכמה דברים אחרים מערבבים את זה (זפט וכל שאר הטינופת), אורך הפילטר ועוד כל מיני גורמים. מה שאני אוהב בדוידוף בין היתר זה שהיא יותר עבה(הMAGNUM היא בערך פה שתיים מהעובי של L&M). והטבק.... הכי טוב. כמובן דעה אישית. בכלליות - סיגריות גרמניות מעולות. והWINSTON האמריקאי מעולה!!!!

Run Dudi Run

New member
L&M

L&M אדום.. אני ממש אוהב את זה למרות שלפעמים בא לי את המלך Marlboro אבל אין כסף פשוט... 2 חפיסות בשבוע אוהב לעשן מהר וחזק הכי נחמד זה רק בחוץ, או כשממש חם, או כשממש קר.. גם בשעות הלילה כשיש שקט ברוחובות, זה ממש נחמד.

למעלה