סקר: איזה שיר אתם הכי אוהבים של מיילי/האנה?

סקר: איזה שיר אתם הכי אוהבים של מיילי/האנה?

שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 1): שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 2): שיר של מיילי מהאלבום Meet Miley Cyrus (גם הראשון גם השני אפילו תכתבו כאן שני שירים): שיר של מיילי (Braekout): מקווה שתענו=] התשובות שלי שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 1): If we were a movie שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 2): one in a million שיר של מיילי מהאלבום Meet Miley Cyrus (גם הראשון גם השני אפילו תכתבו כאן שני שירים): As I Am,Clear שיר של מיילי (מהאלבום Breakout): Goodbey, fly on the wall

../images/Emo188.gifעונה...

[ד"א איזה יבש פה..
]
שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 1): Who Said
שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 2): GNO
שיר של מיילי מהאלבום Meet Miley Cyrus (גם הראשון גם השני אפילו תכתבו כאן שני שירים): See You Again
שיר של מיילי (Braekout): These 4 Wals Good Bye

sapirze

New member
עונה =]

שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 1): Best of both worlds שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 2):Life what you make it שיר של מיילי מהאלבום Meet Miley Cyrus (גם הראשון גם השני אפילו תכתבו כאן שני שירים): see you again שיר של מיילי (Braekout): fly on the wall,girls wanna have fun

../images/Emo140.gif

שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 1): I Got Nerve / This Is The Life שיר של האנה שאתם הכי אוהבים (עונה 2):We Got The Party / Rockstar שיר של מיילי מהאלבום Meet Miley Cyrus (אפילו תכתבו כאן שני שירים): אני פשוט מעריצה מושבעת של הדיסק הזה ובאמת קשה לי לבחור. לא יכולה,סורי
שיר של מיילי (מתוך Breakout): Goodbye

למעלה