סקר - איך אתם אוכלים את המילקי שלכם

אתי@

New member
סקר - איך אתם אוכלים את המילקי שלכם

קודם את השוקולד ואח"כ את הקצפת?
קודם את הקצפת ואח"כ את השוקולד?
מערבבים הכל היטב שיקבל מרקם אחיד? ואיזה מילקי הוא המועדף? שוקולד, וניל, אגוזים, קפוצ´ינו, מילקיmax, עם פצפוצי מקופלת, עם שברי פקאן סיני? אני משוגעת על מילקי וניל, או מילקי שוקולד עם פצפוצי מקופלת. ולגבי אופן האכילה - אני מהמערבבים
 

שמופית

New member
אני מהמתחכמים....

קודם כל אוכלת כפית מהקצפת ומגיעה לשוקו... אוכלת את כל השוקו (אפילו מזיזה את הקצפת מצד לצד
) ובסוף אוכלת את הקצפת שנשארה. אגב, המילקי שלי הוא המילקי קל ולדעתי הוא יותר טעים
 

אתי@

New member
נ.ב. טריק ששמעתי

איך להפוך את המילקי, כך שהקצפת תהיה למטה והשוקולד למעלה: שמים את המילקי בתוך גרב חזקה, סוגרים ומסובבים מהר מאוד. לא ניסיתי, לא לוקחת אחריות על הטריק
 

תוכי

New member
המילקי שלי

הוא קפוצינו או שוקולד עם מקופלת ומתענגת על הקצפת ואח"כ על השוקו
 
../images/Emo8.gifאני שמה בצד

את הקצפת - מחסלת את השוקולד ואז טורפת את הקצפת. בכלל אני מאוד מוזרה אני אוכלת קודם את הפחות טעים ואז את הטעים יותר.......
 

shelycat

New member
לא חולה על מילקי....

אבל עם כבר אז או שאני מערבבת את הקצפת עם השוקולד בזהירות בלי לבזבז יותר מידי שוקולד, כדי שהיא תקבל טעם של שוקולד ואז עוברת לשוקולד עצמו, או שאני מוותרת לחלוטין על הקצפת ומעבירה אותה אחר כבוד החוצה למישהו שאוהב אותה כי אני לא אוהבת. דרך אגב טעמתי היום משקה יוגורט תות של טרה ואני בהחלט ממליצה עליו.
 

shelycat

New member
עמית דורש שאני אתקן את עצמי.....

הוא מפנה את הגב זועף ודורש ממני לקחת בחזרה מה שכתבתי ולהודות שצורת האכילה של מילקי היא כדלהלן: קודם קצפת ולהזהר שלא יתערבב עם השוקולד ואחר כך השוקולד כלומר קצפת טהורה ושוקלד טהור.
 

Ronnie*

New member
רק מילקי רגיל (שוקולד), קודם כל...

אני אוכלת חלק מהקצפת - בערך חצי או קצת יותר - ואז מערבבת את מה שנשאר עם השוקולד... מצחיק שלכל אחד יש חוקים קבועים
 

danonit

New member
אני לא מתה על מילקי גם...

לא מתה על שוקולד וממש לא מסוגלת לגעת בקצפת (מאז ומתמיד קצפת מגעילה אותי). אבל אני חולה על יוגורטים חמצמצים - בטעם טבעי או עם פירות
 

נופר 30

New member
אני והמילקי שלי

בעיקרון אוכלת רק את השוקולד הייתה תקופה שחטאתי בוניל / שוקולד עם מקופלת ותמיד תמיד אותו הדבר מערבבת את הקצפת עם השוקולד אבל משאירה למטה כמה כפיות של שוקולד נקי ואוכלת ולא מחזיקים יותר מ2 מיקלי בשבוע בבית כי אחרת אוכלים בלי הפסקה
 

הילית*

New member
אתי@, תגידי את רוצה לעבוד אצלנו ? ;

אני אוכלת מילקי שוקולד ובכפית שמה גם קצפת וגם מעדן. דרך אגב יש לא מעט "משוגעים" שאוכלים קודם את המעדן (תמיד זה מפתיע אותי...)
 

יעלי2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני ממערבבים. לאחר העירבוב המסור, המילקי מקבל מן מרקם אוורירי נפלא. אני אוכלת רק מילקי שוקולד (השאר לא מענינים אותי, הם כאילו תחליף לדבר האמיתי). אני קונה רק את הגודל הסטנדרטי. מבחינלת הכמות הוא מספיק ביותר. לאחרונה התחלתי להעדיף מעדן שוקולד של שטראוס. המראה והטעם קטיפתיים והטעם עשיר מאוד. טעם עשיר - זה טוב!
 

אופה3

New member
קודם את הקצפת, אחר כך את השוקולד

כל אחד לחוד, וחלילה שלא יתערבבו, מתענגת על הקצפת, בכלל לדעתי צריך להמציא מילקי קצפת בלבד. אוהבת את כל הסוגים חוץ מהתות, והוניל. האופה
 

fila

New member
משתדלת לא לאכול בכלל......

אבל אם כבר אז בטעם קפוצ´ינו... כפית אחת מהקצפת ואז מערבבת הכל..... אני לא ממש מחובבי מעדני החלב,לצערי, בתקופות הדחאטות היותר רצחניות שלי הייתי מקפידה לאכול כל מיני מעדנים וזהו ממש קשה לי לנגוע בזה עכשיו. (אבל אם כבר, אז דנונה פירות יער- הכי טעים לי)
 
למעלה