סקר- איך הכרתם את הביטלס?

100police

New member
סקר- איך הכרתם את הביטלס?

זה סקר פתוח הפעם... איך הכרתם את הביטלס? אני הכרתי אותם בדרך הכי מוזרה שקיימת.... בתור ילד מחונן מתקדם באנגלית שיעור אנגלית הוא השיעור בו אני יכול לעשות הכל, ברגע שאני מבקש אני פשוט יוצא כמו ילד שיודע לשחות בשיעורי שחייה. בכל מקרה, לפני שהידע המורחב שלי התוודע לבי"ס הייתי סובל משיעורי האנגלית המשעממים עד כדי התאבדות של כיתות ה'. פעם אחת היא נתנה לנו דף של שיר, זה היה השיר hello goodbye והיא שרה אותו וביקשה ממנו לחזור אחריה. כמובן ששרנו רק את הבית הראשון והפזמון, והמורה שלנו זייפה ושנתה את המנגינה כמעט לגמרי, אבל עדיין אהבתי את השיר עד עמקי נשמתי. בימים שאחרי זה כמובן שכל ביקור במרכז קניות שהוא הסתכם בביקור שלי בטאוור רקורדס כשאני תקוע שם שעה, מבקש סתם "להאזין לדיסק" ואומר לבסוף שזה דיסק דפוק ושאני לא קונה אותו. עד שבסופו של דבר קלטו אותי, והעיפו אותי משם. מאז יכולתי רק להזיל ריר כל פעם שאני נמצא במרכז המוזיקה האגדי הזה. לבסוף נתנו לי דיוידי של הסרט "לילה של יום מפרך", וצפיתי בו לפחות 3 פעמים..... אח"כ גם נתנו לי דיסק של 27 הלהיטים, ו... הנה הגענו עד הלום.

המממ בהתחלה, הכרתי ואהבתי

אותם משירים ששמעתי ברדיו ודברים שאמא סיפרה לי. אח"כ האהבה גדלה והתעצמה בזכות חבר שלי לשעבר (למרות שזה היה מעורב בהרבה כעס על כך שהוא נטש אותי במיטה לטובת האזנה לביטלס
)

אבא שלי תמיד העריץ אותם...

אבל לעולם לא קנה דיסק או קלטת שלהם...עד שיום אחד הוא הביא לי (לו?) את האנתולגיה, ומאז ועד היום הוא בטוח שהבן שלו חולה ביטלמניה...

popistit

New member
כעיקרון אני מניחה שפשוט שומעים

עליהם כל הזמן אבל ממש להכיר הרבה שירים זה בזכות אבא

The Mad Hatter

New member
המ..

אני מניחה שהם תמיד היו שם, אז בשלב מסוים התחלתי להתעניין בהם ולשמוע שירים פזורים שלהם שהגבירו בי את ההתעניינות. בשלב מסוים הייתי תקועה במקום מסוים ומשעמם, אז החרמתי למישהו דיסקמן עם one וחרשתי עליו שעות רבות. וכך, בעקבות עזרה מאבא שלי, יש לי עכשיו את כל הדיסקים וטוב לי. :)

../images/Emo79.gifהסיפור הזה הוא קצת מוזר../images/Emo79.gif

על איש אחד שלא מזמן הכרתי הוא היה זקן, קצת משונה והכוכבים דולקים על אש קטנה אל תשאלו מה זה קשור בכל מקרה האיש הזה עשה הצגה עם שירים של הביטלס ואני הייתי בהקלטות וככה הכרתי אותם ושמעתי את i am the walrus והוא היה יפה אז הורדתי אותו ואז את כל השאר ואז קיבלתי את האוסף הכחול ומשם הכל התגלגל ואם אתם מצפים שזה יכנס בקצב אז מחכה לכם הפתעה כי זה לא נכנס בקצב ~סוף~

HADASEXSIT

New member
אז איך הכרתי?את המדהימים?

אממ ת'אמת שתמיד זה היה בבית כי אחי ואחותי שמעו אבל ממש "נידבקתי"(זה מידבק) כאשר שמעתי בהולנד השנה את האוסף האדום מכל הזמנים, בלילה חורפי ישבתי מול חלון ענק בתוך בית דירות איפה שאחי גר ופשוט הבנתי שהם מדהימים ומאז אני מכירה את הביטלס סיפור מרגש:)

magic goldfish

New member
איך אני הכרתי את הביטלס?

הביטלס תמיד התנגנו אצלי בבית מקטנותי...מרגע שנפטרנו מהפטיפון, קולם נדם מעט והם לא הושמעו הרבה בבית. אבל ככל שהתבגרתי, הכרתי פה שיר, שם שיר....ובסופו של דבר נהייתי מעריץ (הרבה תודות ל"כדורסלים לאבדון", אם לא אכפת לך שאני אומר). נ.ב. אני רואה בהודעה הזו כהודעת הצטרפות שלי, כיוון שלא רציתי לכתוב הודעת הצטרפות בודדת ולתפוס מקום. אז....שלום לכולם

תמיד אמא שלי ניגנה

בפסנתר את יסטרדיי, ועוד כמה שירים אבל זה התחיל מאחי ששמע איזושהי קלטת אוסף כזו שלהם, וזה נמשך עד היום.. כפרה עליהם. כל טיול שנתי אני מביאה ת'קלטת ולשמחת המורים הנהג משמיע באוטובוס, ואז, אני עושה לערסים חינוך מחדש. אחח

Yig87

New member
2.6.1987 חגיגות 20 שנה

ל ...SGT. PEPPERS (בזמן התכוננות לקראת בחינות בגרות) גל"צ הקדישו יום שידורים שלם ל BEATLES ומאז אני מכור...

The Walrus

New member
גם לי זה מוזר...

אני למדתי על הביטלס בביצפר...! היה לנו שיעור בחירה מיוחד עליהם (8 שיעורים, ליתר דיוק), שמענו את כל הלהיטים, ראינו את הארד דייז נייט ויילו סאבמרין והתאהבתי...

למעלה