סקר: איך התחלתה לאהוב פוטבול?

• פותח הנושא And7
  • פורסם בתאריך

And7

New member
סקר: איך התחלתה לאהוב פוטבול?

סתם מעניין אותי לדעת מה עם אנשים האם הם סתם העבירו במקרה ל ESPN וזה מצא חן בעיניהם ? אני לדוגמא התחלתי לאהוב פוטבול בגלל המשחק Madden NFL 2005 משחק ענק!! שממנו התחלתי לאהוב את המשחק וגם אחים שלי וגם כמה חברים שלי :)

ofribecker

New member
זה התחיל ב 1973

כשהייתי בן 5, הלכתי בפעם הראשונה למשחק פוטבול. גרתי אז באן-ארבר מישיגן. שני הורי עשו אז את הדוקטורט באוניברסיטת מישיגן. אבא שלי קנה מנוי למשחקי הבית של הוולברינס וכל שבת שהיה משחק בית היינו הולכים, יחד עם (אז) עוד 105,000 צופים נלהבים אחרים ש99.9% מהם גם אוהדי מישיגן. במשחק הראשון בספטמבר 1973 מישיגן ניצחה את סטנפורד בתוצאה 47 - 10. המשחק הבא היה כעבור שבוע, ומישיגן ניצחה את נייבי 14 - 0. המשחק השלישי נדמה לי היה מול אורגון 24 - 0 ובקיצור - כל משחקי הבית (ואגב גם משחקי החוץ) הסתיימו בנצחונות, עד המשחק מול אוהיו סטייט (כבר סיפרתי על כך בפורום בפעם קודמת) שהסתיים בתיקו 10 - 10. גם בעונה הבאה (1974) מישיגן ניצחה את כל משחקי הבית (תוצאות נבחרות שאני זוכר: 21 - 7 מול מישיגן סטייט, 52 - 0 מול נייבי, 51 - 0 מול פארדו, 49 - 0 מול מינסוטה). בקיצור התאהבתי בפוטבול מעל הראש, ובמישיגן וולברינס בפרט. כיום אגב כבר נכנסים למישיגן סטיידיום (ה"ביג האוס", שהוא הגדול בכל אצטדיוני הפוטבול בארה"ב) למעלה מ112,000 צופים, ומשחקי הבית של הקבוצה הם "סולד אאוט" כבר 32 עונות ברציפות.

Amir BA

New member
כמעט כמוך

רק שאני גדלתי מגיל 11 עד 16 במיאמי. להורים שלי היה חבר שהיה באוניברסיטת מיאמי (UM) ושבת אחת במקרה נשאר לו כרטיס מיותר למשחק נגד מי אם לא אחרת FSU (מי אמר דרבי), אז הוא לקח אותי איתו למשחק ומאז הייתי שם כל יום שבת, באיזור של הסטודנטים. גם למזלי, כמו אצל עופרי, לקח בערך שנתיים עד שראיתי את ההוריקנס שלי מפסידים בבית אחרי שהם השיגו 55 נצחונות ביתיים רצופים. אז מאז אני דלוק על פוטבול בכלל ועל UM בפרט. GO CANES

royfr

New member
MNF בשנות ה-80

ותודה רבה ל-METV שהחלה להראות משחקים. באיזה שהוא שלב - דנבר, אלוויי, והבנאדם עושה דברים מדהימים.

H20Knick

New member
בניו-יורק

גרתי שם 4 שנים, ואחרי שנתיים חבר שלי אמר לי ת'שמע לג'יאנטס יש מצב השנה. הם הפסידו לראיבנס... מאז הייתי מכור! וכן גם יש לי את MADDEN 2005. אבל האבה למשחק מחשב לא התחילה פה. היא התחילה עם MADDEN 2000.

ranatz

New member
רציתי להגיד לך משהו

בלי להעליב אבל אתה חייב להחליף את השורה שמלווה את ההודעות שלך...ספק גדול אם הניקס בכלל יגיעו לפלייאוף השנה ואני אומר את זה בצער רב!

LuCkY SoB

New member
אני התחלתי להתעניין

כששמעתי שהאוהדים של גרין ביי הם גם הבעלים של הקבוצה. מאז אני גם אוהד של גרין ביי, אבל לא ממש עקבתי אחריהם עד השנה, כי לא עניין אותי כל כך פוטבול. אבל השנה כשגיליתי את הפורום הזה (אחלה פורום דרך אגב!) התחלתי יותר להתעניין ולהבין את המשחק.

geviaz

New member
תודה ל METV

מאוד אהבתי לצפות במשחקים גם בלי ממש להבין את החוקים. בעיקר זכור לי משחק מעולה של מיאמי נגד דנבר (אני חושב ב-99) שבו משחק ההגנה של מיאמי הביא ניצחון והוסיף לדולפינים עוד אוהד מסור (וכרגע מיוסר). אבל באמת התחלתי להתעניין ולהבין כשגרתי שנה בארה"ב (דווקא בבוסטון) וקניתי NFL 2K של סגה (לדרים-קסט ז"ל).

ahakim

New member
METV בשנות השמונים

בתקופת התיכון, תחילת שנות השמוניםת גרתי בצפון וקלטנו עם אנטנה ביתית את METV. בכל יום שלישי בערב היו משדרים את ה MNF ואני היתאהבתי. גם את ה SUPERBAWL ההיתי רואה עם חבורת אמריקאים

למעלה