סקר אינטימיות קטן..

e i t a n 1 2 3

New member
סקר אינטימיות קטן..

שלום לחברי הפורום הנכבדים..(וסליחה על הרשמיות) יש לי כמה שאלות שמעניינות אותי : מי על אף א-מיניותו (בהנחה שהוא/היא מעוניינים בזוגיות מכל סוג שהוא) כן מעוניין באינטימיות לא מינית בהגדרה,כמו נגיעות ,ליטופים ,מסז'ים וכאלה ? אני רק בודק אם אני היחיד שכן מעוניין באינטימיות הלא מינית מהסוג הזה.
ועוד שאלה,לא קשורה לכלום ופילוסופית קצת....: מי כאן מרגיש שבגלל כל עידן האינטרנט ,על הדרך,ובאופן פרדוקסלי משהו, איבדנו משהו מאוד אנושי של קירבה בין אנשים? (כי כולם נותרים אנונימיים מאחורי כינויים ולפעמים מוותרים על שיחה קרובה של פנים מול פנים תמורת "תחליפים וירטואליים"...). מקווה שהשאלה לא הזויה עד כדי כך. ואני שולח מתנה
לכל מי שישיב לסקר. (כי עוגה זה בכל זאת יותר מידיי עבודה בחדר כושר אחר כך ....
)

AL212

New member
תגובה

אתה יודע את תגובתי, אבל אני אגיד בכל זאת.... אני מעוניין באינטימיות כמו שציינת....נוטים לקרוא לזה "משחק מקדים", אבל אני לא אוהב את ההגדרה הזאת...מבחינתי זה אמור להיות העיקר. זה מה שמרגש, ועמוק, ונותן ערך למיניות... הגישה שלי לגבי האינטרנט די שונה, אני מאמין שדרך האינטרנט אפשר יותר לחדור לנפש כי במציאות אנשים לובשים הרבה יותר מסיכות...הכל יותר מופשט, ואני אוהב את סוג התקשורת הזה של "נפש מול נפש"

Limbonic Art

New member
עד שיגיבו

בנתיים, אגיב על החלק השני של השאלה, כי הראשון לא נוגע אליי
השאלה לא הזויה כלל- יש פלוסים ומינוסים בתקשורת דרך האינטרנט. את החסרונות אני חושבת שציינת בעצמך רק שכחת לומר שבעזרת האנונימיות הזו , יש מספר אנשים שרק בזכות זאת כותבים כאן או בכל מקום אחר שהם מרגישים שייכים עם פלוס גדול מצידם להשתמש בזכות האנונימיות. בגדול- בזכות האנטרנט, אני מכירה הרבה אנשים מעניינים ולרוב אף פוגשת אותם פנים מול פנים, לולא האנטרנט, סביר להניח, אף פעם לא הייתי מצליחה לפגוש אותם במציאות- ומנהלת הפורום שלנו זו רק דוגמא קטנה
בזכות האנטרנט אני מדברת אפילו עם להקות מחו"ל - זו בכלל חוויה משעשעת
לא חסר יתרונות. משום מה אני רואה את היתרון של צורת תקשורת זו, טוב- כי אולי מי שמעניין אותי בסופו של דבר אני מתחברת אליהם גם במציאות , פגישה ראשונה ביוטבתה בדרך כלל
והייי!!! יש לי 4 עוגות בבית , אני מבקשת , אנוכי צריכה לעלות עוד לפחות 5 קילו (העוגות לא עוזרות במיוחד
)

queen helen

New member
אז שתפי אותנו!!! ../images/Emo212.gif

לגבי 1. התשובה שלי משתנה כל שעתיים בערך. אין לי מושג, מעולם לא הייתי בקשר עם מישהוא, מפני שהקשר תמיד הוביל אותי לסיטואציות שלא רציתי להמצא בהן, ולכן תמיד נקטע מהר. בקיצר - לא יודעת... לא ממש נגד 2. לימבוניק אמרה הרבה דברים נכונים, ויש לי עוד תוספת: מערכת היחסים הכי דומה למשהוא רציני שהיתה לי, היתה עם סקוטי שפגשתי באינטרנט. זאת היתה מערכת נפלאה, שעשתה לי רק טוב, אבל זה היה רק עד שנפגשנו, ואז הוא רצה... אז נראה לי שאני בעד. ושאלת
קטנה: תמיד האורז בסושי בארץ לא מוחמץ? כי
-ים שהכרתי תמיד היו מוסיפים קצת חומץ (וגם מיונז), וזה היה טעעעעעעעעעעעים!!!

Limbonic Art

New member
איזה רוצה?

יש קוקוס, שוקולד, מוס טריקולד, ושיש תפוז- הכל תוצרת שלי

queen helen

New member
../images/Emo178.gif איזה מבחר...

הכל חוץ מקוקוס! שתזכי לחיים ארוכים!

יוחזר החומץ לאלתר!!... ../images/Emo8.gif

את צודקת.מוסיף המון ויותר טעים ממה שמוכרים פה בסושיות. לגבי העוגות אני רואה שכולם בעד אז אולי אני אשקול את זה שוב....אולי רק ביס קטן או כמו שאמרה ענבל פרלמוטר ז"ל היקרה והמדהימה : עד העונג הבא (לפחות העונג שמדבר אלינו...) ותודה על התשובה

מממ אני לא יודע בן כמה אתה..

אבל אני יכול להבטיח לך שהיום שיחות "אינטימיות" דרך האינטרנט עוברים מהר מאוד להיות שיחות אינטימיות במרפסת של מגדלי עזריאלי.

פריאסור

New member
קחו את זה בקלות

1- כן, אני מעוניין בסוג כזה של אינטימיות...מה יש לא לאהוב בזה? זה נעים :) 2-לא, לא חושב שאינטרנט גרם לנו לאבד משהו אנושי. פשוט אינטרנט הוא דרך משודרגת להעביר מסרים...לפני זה היו מכתבים בטלגרף, ולפני זה מכתבים באמצעות יוני דואר, ולפני זה שליח על סוס ולפני זה פאפירוסים ולפני זה ציורי צייד-חיות במערות האדם הקדמון.....קוראים לזה קידמה. בעוד 50 שנה (אם נזכה) נתפלא איך נכדינו מכירים בחורות (א-מיניות כמובן חחח), מכוכב ונוס, בכוח הטלפטיה.

p019

New member
תגובות

בקשר לרמת האינטימיות שאני רוצה להגיעה אליה. אני לא יודעת. אני מקווה שיום אחד אני יכיר מישהו שאני ירגיש אליו מספיק קשר ריגשי שאינטימיות תהיה טבעית. או לפחות נרגיש בנוח אחד אם שני - כולל בצד הגופני. אבל קשה לי לחשוב על זה ביחס לאדם אוניברסלי כולשהו. בקשר לאינטרנט. זה שאפשר לייצר קשרים באינטרנט לא סותר את הקשרים הרגילים שאדם ייצר לפני כיום האינטרנט. לכן אני לא מבינה איך זה יוצר ניקור. גם אם אתה בסופו של דבר לא יוצר קשר אמיתי אם אף אחד מהאנשים שאתה מתקשר איתם דרך האינטרנט, זה לא סותר את קיומם של חברים שפגשת בעולם הממשי. אם משהו מפסיק לתקשר אם אנשים בעולם הממשי (ולא חשוב היכן הוא הכיר אותם בפעם הראשונה) אז באמת יש בעיה. אבל אני לא מקירה אנשים כאלו (כנראה כיוון שהם לא מתקשרים אם אנשים בעולם הממשי
). אם כי אני חייבת ארבה מעוד לתקשורת דרך מיילים, כיוון שארבה חברים שלי הצלחתי לשמור איתם על קשר בעזרת מיילים, אחרת הייתי מעבדת כל קשר איתם, וחבל.

תשובה אינטימית?

אני לא מעוניינת בזוגיות, אבל חיבוקים עם חברים זה נחמד. מגע ללא כוונות מיניות לא מרתיע אותי, אבל לא מעלה רגשות. באזורים האסורים אף אחד לא נוגע! בעקבות עולם האינטרנט החיים שלי הפכו עשירים. רק כשהיה לי אינטרנט, הכרתי בחיי הבוגרים חברים טובים, אנשים שאכפת להם, יותר מהבררה שפגשתי בכל יום, מהסיטואציות שהחיים שמו אותי בן. האנונימיות לא נותרת לאורך זמן, כאשר הקשר מתחזק. גם אם לא נפגשים, מכירים את האדם השני. השם לא חשוב, זה האדם שחשוב, ואדם לא יכול ליצור קשר עם אנשים באינטרנט מבלי שיכירו אותו.

korpiklaani

New member
אף פעם לא הבנתי

מה הקשר בכלל ללהיות א-מיני ולרתיעה מחיבוקים עם חברים/ ידידות/חברות /ידידים? אין פה בכלל קשר לפי איך שאני רואה זאת

יש אנשים שנרתעים ממגע

גם מחיבוק. ברור שהם יהיו א-מיניים אם הם לא רוצים אפילו לחבק. אם ככה טוב להם, והם לא מרגישים חסך, שיהיה להם לבריאות. כמובן שלא כל הא-מיניים כאלו. לא כל הא-מיניים נרתעים מחיבוק, לא כל הא-מיניים הם א-רומנטיים, לא כל הא-מיניים לא רוצים ילדים, יש הרבה סוגים של אנשים כמונו.

Limbonic Art

New member
לא בטוח שאנשים הנרתעים מחיבוק

או סתם מגע- הם א-מיניים דווקא, זה נראה לי יותר בכיוון של נגיד אנשים שגדלו בסביבה מנוכרת לדוגמא, לא קיבלו חיבה מצד ההורים או חברים או מה שזה לא יהיה.... א-מניות זה באמת משהו הקשור למין (משיכה מינית) לא לחיבוק שהוא בא מתוך חיבה , הערכה או אפילו עידוד, גם אני לא מוצאת את הקשר כי זה לאו דווקא קשור (יכול אבל לא בהכרח).

אני לא בטוחה שהם מסביבה מנוכרת

אולי זה לא עושה להם את זה, כמו שלנו מגע מסוג אחר לא עושה את זה. אם הם באמת לא נמשכים, הם א-מיניים, לא?

semiasexual

New member
אני כן מעוניינת באינטימיות לא מינית

בהגדרה, כמו נגיעות, ליטופים ובפרט לישון מחובקת בלילות. לא תמיד ובכל מקום, אבל זה קיים בי.

למעלה