סקר אינקיובוס סקר אינקיובוס סקר אינקיובוס

orit a3at

New member
סקר אינקיובוס סקר אינקיובוס סקר אינקיובוס

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: מה הקליפ הראשון שראית: איזה הופעה הכי זכורה לכם: שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת:(לדוגמא כשאני קמה בבוקר ואני בנסיעות ואני מזמזמת לעצמי את I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy Happy וברגע הזה אני מחייכת, כי לא הכל גרוע...:) ) ועוד משהו שבא לכם להוסיף???

orit a3at

New member
עונה מאדרפאקרז....(נסחפתי...)

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: כבר 6 שנים תכף.. מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: drive, pardon me מה הקליפ הראשון שראית: drive, are you in איזה הופעה הכי זכורה לכם: הופעה ישנה של here in my room שגרמה לי להתחבר לוייב השקט והאקוסטי של אינקיובוס שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: 7 am The garbage truck Beeps as it backs up And I start my day thinking about What I've thrown away Could I push rewind? שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת:(לדוגמא כשאני קמה בבוקר ואני בנסיעות ואני מזמזמת לעצמי את I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy Happy וברגע הזה אני מחייכת, כי לא הכל גרוע...:) ) This day sucked the hardest ever I woke up on the wrong side of my bed today a little bit less than nothing would go my way כשאני מרגישה שאני ממש נדפקת ושהכל הולך חרא... ועוד משהו שבא לכם להוסיף??? להקה מעולהההההההה

arTT916

New member
התשובות שלי..../images/Emo13.gif

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: 7 שנים מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: DRIVE או PARDON ME מה הקליפ הראשון שראית: PARDON ME איזה הופעה הכי זכורה לכם: THE MORNING VIEW SESSIONS שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: אמממ...לא יודעת...חח שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת:(לדוגמא כשאני קמה בבוקר ואני בנסיעות ואני מזמזמת לעצמי את I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy Happy וברגע הזה אני מחייכת, כי לא הכל גרוע...:) ) ועוד משהו שבא לכם להוסיף???

Incubus Creep

New member
סקר נחמד:)

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: 7 חודשים בערך.. מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: Anna Molly מה הקליפ הראשון שראית: Anna Molly איזה הופעה הכי זכורה לכם: ההופעה ברד רוקס וכמובן ההופעה בארץ שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: like gravity, hypocrisy, and the perils of being in 3-D... but thinking so much differently. ... שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת: כשאני כועסת תמיד סיינס מתחיל להתנגן לי בראש.. כשאני שמחה אז תלוי בסיטואציה.. כשאני מחכה למשהו או כשאני קצת בדכאון Just a Phase כשאני בים Wish You Where Here ואני יכולה להמשיך...

noynav

New member
חהחה :)

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: נראה לי שנתיים וחצי בערך, אבל האהבה שלי גברה רק בשנה האחרונה. מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: וואו, לא זוכרת. מה הקליפ הראשון שראית: חחח גם את זה אני לא זוכרת, זה היה לפני הרבה זמן. איזה הופעה הכי זכורה לכם: ההופעה בארץ P: שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: "so don't let the world bring yo down" שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת: I lean against the wind, pretend that I am weightless And in this moment I am happy Happy חחח זה בדיוק מה שמזכיר לי סיטואציה מסויימת, אני וחברה שלי בים, עם הרגליים בתוך החול, ופשוט התחלנו לשיר את השיר הזה, ומאז כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת :)

patito ƒeo

New member
:] ../images/Emo107.gif

כמה זמן אתה מעריץ של הלהקה: 4 שנים מה השיר הראשון ששמעת או השיר הראשון שאתה זוכר שלהם: זה היה די מזמן
אולי Drive חח מה הקליפ הראשון שראית: Drive איזה הופעה הכי זכורה לכם: ההופעה בארץ
שורה משיר כלשהו שעולה לכם ישר לראש: I've had enough of the world and its people's mindless games שיר אינקיובוסי שאתם מזמזמים בסיטואציה מסוימת: לא עולה לי

למעלה