סקר : איפה אתן מאחסנות את אוסף הלקים שלכן?

סקר : איפה אתן מאחסנות את אוסף הלקים שלכן?

אוסף הלקים המכובד שלי גדל מיום ליום הודות לכך שגיליתי את טרנסדיזיין, והשאלה היא כזו : איפה אני מאחסנת אותם?! רעיונות יתקבלו בברכה!

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

בהתחלה המגירה עם כל הלקים היתה ליד שולחן האיפור שלי. אבל היא עברה לאחר כבוד לשולחן המחשב כי זה המקום שהכי נוח לי למרוח לק ומעבר לזה, זה המקום האידיאלי לייבש את הציפורניים (מול סידרה כולשהי במחשב). סה"כ אין לי כ"כ הרבה לקים אז אני שמה אותם בקופסאות שוקולד "מוצרט". אני נורא אוהבת את הצורה שלהן ודואגת שלמי שיש קופסה כזאת (ריקה..) שיעביר אלי

תולי01

New member
אני מאחסנת במגירות של כתר

בהתחלה קניתי סטנד כזה על גלגלים של 3 מגירות עמוקות ובהמשך הוספתי עוד סטנד גדול יותר של 4 מגירות. אני לא יודעת אם זה רלוונטי, כי הסטים האלה יכולים לאחסן המון לקים (בקטן נכנסים בערך 70 לקים במגירה ובגדול 100 לקים במגירה). מה שאני אוהבת במגירות האלה זה שהלקים מאוחסנים בעמידה ובמקום מקורה וזה שומר על הלקים טוב יותר ובנוסף זה נוח לי שהמגירות על גלגלים ואפשר להעביר אותן ממקום למקום בבית. בגדול, לדעתי כל מגירה או קופסה יציבה יכולה לשמש כמקום אחסון טוב. אני מעדיפה לא בסלסלה או במדף, כי הלקים נשמרים טוב יותר בעמידה ובמקום מקורה וגם לא תופסים אבק. מקווה שעזרתי

MaddyD

New member
סלסלאות פלסטיק

שמצאתי בבית, אתמול עשיתי סדר באמת ובגלל שהן בארון תחתי יחסית כשאני מוציאה , זה בשיפוע מאחר והמידות לא מדויקות ויש רווחים, כל הגוונים שאני מסדרת מתבלגנים ברגע הזזה, מצאתי פתרון, סידרתי בשורות ובחלקים הריקים ניסיתי לשים ספוג וקרטון , לפתע שמתי לב, שברווחים יש בדיוק מקום ל...... חפיסת סיגריות! אז מצאתי פתרון נהדר, קצת מכוער אבל זה מה יש. :p

ענבל30

New member
אוי, נושא רגיש ../images/Emo10.gif

זה התחיל מקופסת נעליים שהסבתי לאחסון לקים לצורך העניין... (ועל הדפנות שלה עשיתי מלא סווטשים
) הצטרפה גם קופסת פח ואחר כך גם עוד קופסת נעליים וגם 2 סלסלות קש... והכל מונח בלי סדר וארגון על ארגזי רטאן שיש לי בסלון, בין הספה לקיר. ויש לי סלון פיצפון ומבולגן לחלוטין, כך שזה מצד אחד משתלב בלוק הכללי
ומצד שני לא ממש מוסיף למראה מסודר ומאורגן
בהזדמנות אני אקנה מגירות יעודיות לעניין - אבל משהו נחמד, שיכול להיות בסלון ולא להראות מוזר... זה חייב להיות בסלון, כי אין מצב שאני אתחיל לסחוב לקים מפה לשם וזה המקום בו אני "עושה" את הציפורניים (בד"כ מול הטלויזיה, או ליד המחשב). אגב, יש לי אוסף צבעוני נוסף - של צמר (אני סורגת
) ובארגזי הרטאן הנ"ל מרוכזים רוב חוטי הצמר שלי, אבל חלק גדול גם בשקיות וסתם כך מפוזרים על הספה, מתחת לספה, ליד הספה ובשלל מקומות מוזרים בבית...

Come Alive

New member
בנתיים, בקופסת נעליים ענקית שהייתה בבית.

חיפשתי בנרות משהו אחר שאפשר לעשות, ועוד לא מצאתי. חיפשתי סלסלה מאוד רחבה שאפשר יהיה לשים הכל בשכבה אחת, ועוד לא מצאתי.

יפעתיקו

New member
בתוך קופסא..../images/Emo110.gif

עוד מעט ניגמר המקום וצריך לחשוב על אלטרנטיבה אחרת.....

Witchcrafts

New member
לעיני כל. החדר שלי צבעוני רצח, זה משתלב יפה.

הלקים שלי משמשים גם על תקן קישוט, בסופו של דבר. אמחזר תמונה שהעלתי בשרשור ההתחדשויות, כי אין לי כוח לצלם במיוחד: ~>

בסלסלת פלסטיק באזור האיפור

למרות שבזמן האחרון היא קבוע בסלון, כי שם אני מורחת לק... ככה זה כשמתמכרים ומתחילים להחליף בקצב...

ssnoopy

New member
בשידת האיפור שלי

יש לי שידת איפור מאיקאה עם מגירות רחבות אך לא נמוכות שהולכות ונהיות גבוהות לקראת הבסיס. את הלקים אני מאחסנת במגירה הכי תחתונה כי היא הכי גבוהה.

ssnoopy

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה

אני אצלם היום בערב ואעלהאת התמונה

Ultra marine

New member
התחדשתי בקופסה מתוקה שקניתי במגה

היא חצי שקופה כזאת כמו קופסת אוכל של פעם כזה. נכנסים בפנים 15 בקבוקים שכרגע לפחות אפשר לומר שזה כל האוסף שלי.. יש שם 12 לקים + OPI envy + בסיס ומייבש (בדיוק עומד להגמר לי של אסי ואני יעבור להשתמש בזוג של סשה ויט שבנתיים מחכים בצד יחד עם השמן לקיוטיקל של אסי שאין לו מקום בקופסה..) לדעתי זה מתוק ברמות. וזה גם נוח על השולחן.

למעלה