סקר - אירועים מיוחדים

סקר - אירועים מיוחדים

מקווה שזה בסדר לפתוח סתם ככה סקרון קטנטן... האם אתן משקיעות בצבעים או שילובים מיוחדים לאירועים מיוחדים? למשל, ציפורן בכחול ציפורן בלבן לכבוד יום העצמאות. במצעד הגאווה האחרון התחשק לי ליצור דגל גאווה - ציפורן בסגול, אח"כ כחול וכו' לפי סדר הקשת. בסוף זה לא יצא לפועל, אבל אני אממש את הרעיון הזה מתישהו. אז יאללה - להעלות לכאן תמונות של עיצובים מיוחדים לחגים, ימי הולדת וכו'.

LullaBelle

New member
יש לי ככה בקטנה

אגב מצעד הגאווה - אני לא יכולה ליצור מראה "דגל גאווה" על האצבעות כי אין לי לא צהוב ולא ירוק, אבל למצעד ביום חמישי אני רוצה לצבוע כל ציפורן בגוון אחר מתוך אותה משפחת הצבעים. מתלבטת בין אדומים לוורודים לסגולים, ההחלטה הסופית תתקבל ברגע שאני אחליט מה אני לובשת ואם הלבוש יכלול את גרבי הברך המפוספסים בצבעי גאווה =) מה שכן, אתמול התחדשתי בכפכפים אלגנטיות. ממש נוחות, בול במידה שלי [בעיקרון בנעלי קיץ אני 35, אלה 36 אבל יושבות מעולה], עיצוב מאוד יפה בעיניי, והכי חשוב - יש לי לק שמתאים יופי =) אני מאוד סולידית בצבעי נעליים - יש לי שחור ולבן, ופעם ב- גיחה קטנה לחום או בז'. אז הכפכפים האלה הן בשחור עם איקס של רצועות אפורות, וכשמדדתי אותן והייתי בשלב הזה שבו אני עושה את ההחלטה הסופית אם לקנות או לא, פתאום נפל לי האסימון שיש לי לק די באותו הגוון של אפור כמו על הנעליים. וזה יכול להיות מאוד יפה. ושוב - כפכפים נוחות, יפות, במחיר מעולה... בקיצור, קניתי =) אז ככה זה נראה - עם שיק 278.

פנרה

New member
לפעמים

תלוי במצב רוח אני מניחה, וגם תלוי במה אני עושה. ליום העצמאות האמריקאי שחל בתחילת החודש יצא שאני והבחור הוזמנו למסיבה בגג ביתי שהייתה בדיוק מול הזיקוקים, עם כל מיני מכרים ולכן עשיתי משהו קצת יותר חגיגי- מיקס אנד מאץ' בכחול ואדום עם כוכבים לבנים, יצא מגניב. גם להאלווין כשהיינו בסיילם עשיתי משהו, רק שאני לא זוכרת מה:) בקיצור אם אני יוצאת ויש לי כוח אז אשקיע בקטנה- לא משהו מטורף מידי. אם אני סתם בבית, אז ממש לא.

LOLI152

New member
בטח! מתה על זה!

רוב רובו של האוסף הצבעוני נועד בשביל מקרים כאלה (וחיבה אישית לצבעוניות) אני מתה על זה. חוץ מבסליבסטר (סבתא הייתה בשבעה, אחיה נפטר) , הקפדתי ממש השנה..בל"ג בעומר להבות , ביום העצמאות ציירתי דגלים, אפילו למונדיאל השקעתי והבאתי אותה בדגלים של הקבוצה המועדפת עליי במשחק. השיא- דגל של ארגנטינה. ביום האחרון של בצפר היה לי שמש וים.. קיצר- הכי חבל שאין לי תמונות, אבל אני מתה על זה, ולאחרונה משתדלת לצלם דברים.. נגיד, גיטרה שציירתי.. או יינג ויאנג.. מעניין מה אני אעשה ביום הולדת שלי: )

למעלה