דעתי האישית תאמת אני לא נמשכת לבלונדיניות (גם לא לעצמי) עד השנה ממש לא אהבתי את רנה... אבל זה הישתנה לטובה אני חייבת לציין אבל איןןן על לוסי היא פשוט מדהימהההההה!!!! אף אחת (חוץ מאנג'לינה) לא משתווה לה!!
(למרות שכולכם זוכרים את כל התרומות של לוסי וכל הקרנות שהיא הקימה...) ולגבי יופי, טוב, לדעתי לוסי ממש ממש יפה. רנה גם, במיוחד בעונה החמישית עם השיער. אבל עכשיו לא ממש אהבתי שהיא צבעה...
וגם יפה לה ארוך (עונות 1-3), ובקיצור, הקצר בעונה 4 זוועה! ואיך שהיא צבעה זה בסדר פשוט הרבה יותר התאים לה צבעה הטבעי (לדעתי). ומתי לוסי צבעה? היא בסך הכל חזרה לצבעה הטבעי!
אהמ.. תשמעי את חדשה וזה... ואת לא מכירה אותי כ"כ אז אני לא אפחיד אותך... אני מניחה שבמהלך הזמן שתבלי פה תביני על מה אני מדברת.. בכל מיקרה אני יכולה להגיד לך שרנה היא ללא ספק אהבת חיי ... לנצח. מבחינת יופי, ומכל הבחינות- היא בראש הרשימה שלי.
אומנם לא בהיסטריה של ירדן.. ולא כי אני לא -רוצה- אלא כי אי אפשר להגיע לרמות שלה (צריך להיות פאנטי חזק) אבל עדיין... רנה על הפרק הראשון שראיתי בזינה ישר יותר מצאה חן בעיניי מזינה. ז"א גבריאל לא רנה.. רנה זה בא אחרי זה. איזה תמונה מטורפת.. אפשר להדפיס אותה ישירות על פוסטר.. לא צריך להגדיל