סקר אישי קטן..

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
סקר אישי קטן.. ../images/Emo34.gif

את מי אתם מעדיפים!? (יופי אופי וכו') רנה אוקונר (גבריאל) או לוסי לולס (זינה) ?! שאלת השאלו...

בלתי אפשרי לבחור...../images/Emo4.gif

לכל אחת יש יופי שונה, אז קשה להשוות ביניהן, וקשה להחליט. אני גם לא רוצה להחליט... כל אחת מהן מדהימה באופן שמיוחד רק לה

ברודי

New member
חחח איזה תשובה דיפלומטית.

5 ד' בפורום ואפשר לדעת על כל אחד מי המועדף שלו... let the games begin...

shanyz

New member
מסכימה עם אביב!

הן ממש שונות.. לוסי ממש צינית כזאת, וגבריאל יותר עדינה כזאת ככה לפחות לפי מה שאני ראיתי... שתיהן מדהירות ומצחיקות ונחמדות!
אני מתה על שתיהן! לא יכולה להחליט...

Ma E

New member
ברור אבל עדיין זינה הרבה יותר יפה..

דעתי האישית תאמת אני לא נמשכת לבלונדיניות (גם לא לעצמי) עד השנה ממש לא אהבתי את רנה... אבל זה הישתנה לטובה אני חייבת לציין אבל איןןן על לוסי היא פשוט מדהימהההההה!!!! אף אחת (חוץ מאנג'לינה) לא משתווה לה!!

shanyz

New member
מבחינת מראה..

לדעתי לוסי הרבה יותר יפה... (ירדן, לא להשתגע
) רנה חמודה...יש בה חן כזה, משהו מיוחד, אבל לוסי- מדהימה! אחת הנשים היפות שראיתי בטלויזיה, ובכלל

*neta*

New member
אופי קצת קשה לי לשפוט..

(למרות שכולכם זוכרים את כל התרומות של לוסי וכל הקרנות שהיא הקימה...) ולגבי יופי, טוב, לדעתי לוסי ממש ממש יפה. רנה גם, במיוחד בעונה החמישית עם השיער. אבל עכשיו לא ממש אהבתי שהיא צבעה...

shanyz

New member
אנחנו מזה שונות../images/Emo13.gif

כאילו, אני ממש לא אוהבת איך שהיא נראית בעונה החמישית.. הכי יפה לדעתי זה שיער ארוך, ואם כבר לא ארוך אז כמו בעונה השישית! ו.. אהבתי דווקא איך שהיא צבעה
למרות שבלונדיני היה יותר יפה
אבל גם זה נחמד.. אבל לא אהבתי איך שלוסי צבעה...:S

*neta*

New member
באמת שונות..

וגם יפה לה ארוך (עונות 1-3), ובקיצור, הקצר בעונה 4 זוועה! ואיך שהיא צבעה זה בסדר פשוט הרבה יותר התאים לה צבעה הטבעי (לדעתי). ומתי לוסי צבעה? היא בסך הכל חזרה לצבעה הטבעי!

shanyz

New member
נו..התכוונתי שהצבע הטבעי פחות

יפה מהשחור לדעתי! כאילו, היא תמיד יפה, לא משנה מה
אבל יותר יפה שחור

gabrielle

New member
../images/Emo59.gif R-O-C ../images/Emo59.gif

אהמ.. תשמעי את חדשה וזה... ואת לא מכירה אותי כ"כ אז אני לא אפחיד אותך... אני מניחה שבמהלך הזמן שתבלי פה תביני על מה אני מדברת.. בכל מיקרה אני יכולה להגיד לך שרנה היא ללא ספק אהבת חיי ... לנצח. מבחינת יופי, ומכל הבחינות- היא בראש הרשימה שלי.

Ma E

New member
זה ממש לא מפחיד.. חכי ותכירי אותי

חהחהחהחהחהחהחהחההחהחהחהחהח (צחוק מרושע!!!)) אצלי אנג'לינה ג'ולי אהבת חיי אחר כך לוסי :) ואז רנה עם עוד כמה... :))

ברודי

New member
אני עם ירדן..

אומנם לא בהיסטריה של ירדן.. ולא כי אני לא -רוצה- אלא כי אי אפשר להגיע לרמות שלה (צריך להיות פאנטי חזק) אבל עדיין... רנה על הפרק הראשון שראיתי בזינה ישר יותר מצאה חן בעיניי מזינה. ז"א גבריאל לא רנה.. רנה זה בא אחרי זה. איזה תמונה מטורפת.. אפשר להדפיס אותה ישירות על פוסטר.. לא צריך להגדיל

THEchosen1

New member
מצטרפת למועדון ... גם אני עם ירדן

רנה\גבריאל איך שאת רוצה... לא הייתי אומרת שאני ברמה של ירדן בזה אבל אני בהחלט ח-ו-ל-ה ע-ל-י-ה !! נ.ב - חחח קלטתם את האייקון של הרצל?? חחחח

למעלה