סקר...(אישי)

סקר...(אישי)

מה אתם חושבים על איחוד הקריות ??? אני יתחיל : אני חושבת שזה טיפשי ! לכול אחת יש את האישיות שלה כומו ביאליק או מוצקין ... לא צריך לאחד !!! נקודה ! זאת דעתי ואתם ? חג שמח וכשר !

צרויה

New member
אני בעד איחוד הקריות

כל קריה תשמור על ייחודה ושירותיה, אבל הבסיס הרחב,יאפשר השקעות בתשתית , בחינוך ובתרבות. לטובת כולנו. אם יוליה ממין זכר, אנא התגלה. קשה לי להאמין שרוסיה נחמדה תבחר לה שם משפחה כזה (כוסית)

MicMik

New member
איפה שאני גר זה הצליח

NYC היתה פעם 5 ערים קטנות ועצמאיות, ומאז האיחוד שום דבר לא שינה את אופי כל אחת מהשכונות. לכל הגוש הענק הזה יש עכשיו עיריה אחת, והדברים מתקתקים פה לא רע.

ציפי א.

New member
אני בעד בעד בעד ולמה ????

כי ממילא חיים צורי יהיה ראש העיר ..... אבל ברצינות יש הרבה סיבות טובות שבעטיין כדאי לאחד את הקריות. אם לא כבד לכם אז נפרט ונעלה דיון, בעד ונגד. ציפי

אפי לוג

New member
על פניו עושה רושם

שצורי יכול לקחת...ובגדול. למרות שאני לא ממוצקין...

אטא6טט

New member
זה יהיה אסון !!!

שימו לב מה קורה בכל הערים הגדולוץ בארץ ירולשים תל אביב חיפה באר שבע ולהוסיף גם קריות אם יאחדו את הקריות ניהיה גוש אחד גדול ומגעיל !!! אני נגד דרך אגב אני מקרית ביאליק ולפי מה שראיתי קרית ביאליק לא יתנו שיאחדו אותה !!! כל העיר מלאה בשלטים וזה רק ההתחלה בכל המקומות כבר מתחילם לחלק עלוני מידע כאלו אני לא יודע אם בכל הקריה אבל בחלק בטח כן שאלה כמה תושיבם יש בכל קריה ??

ציפי א.

New member
אטא6טט למה אסון ??

אולי תסביק קצת יותר למה כוונתך ?? אני מעריכה שצביון החיים בקריות לא יישתנה למרות האיחוד ויש לכך יתרונות ואני מניחה גם כמה חסרונות אבל אסון ??? אשמח אם תפרט.... שבת שלום ציפי

אטא6טט

New member
הנה כמה דברים :::::

קודם כל תושבי קרית ביאליק מחלקים עכשיו עלונים של העיתון שמחולק מדי הפעם רק שהפעם זה עיתון מיוחד נגד איחוד הקריות בשם :" מה נשמע מהדורה מיוחדת צו גיוס " אוקי ציפי הנה כמה סיבות : 1 . מי שהחילט על איחוד הקריות זה לא התושבים אלא הממשלה הם לא בדקו את זה מבחינת התושבים אלא רק מבחינת כסף 2 .איחוד הקריות יפגע בחינוך בגלל שלא יעברו תקציבים בזמן ולא יהיה יחס אישי מצד ראש העיר ועוזריו לכל בית ספר כמו היום ( דפנה אפק אורט דרום ובתי הספר היסודים ) 3 .הארנונה תעלה באפון ניכר ונגמר לי הכוח לכתוב אם את רוצה לדעת את כל הסיבות תבקשי מאחד התושבים של ביאליק את העיתון מה נשמע ביי

ציפי א.

New member
לגבי העיתון, טוב, אגיע אליו .....

לגבי הטיעונים שלך אז באמת שאיני יודעת על בסיס מה הם מסתמכים. תראה אני כילדה קטנה, עד כיתה ה' כולל למדתי בחיפה ושם בבתי הספר הייתה חלוקה של שוקו חם או קר, תלוי בעונת השנה בארוחת עשר. קיבלנו ספרי לימוד חינם, מחברות, עפרונות ומחקים. כשהגעתי לקרית מוצקין - התברר שצריך לקנות הכל בעצמנו. ספריית בורוכוב בחיפה היתה בחינם, כשהגעתי לקרית מוצקין הלכתי להירשם לספריית בית ההסתדרות וביקשו תשלום. אלה רק 2 דוגמאות מהעבר - עיר גדולה כחיפה לעומת קריה קטנה כמוצקין. אני מניחה שהתקציב לעיר יהיה גדול יותר מאשר היום כשהוא מחולק לפרוסות. ציפי

אטא6טט

New member
בקשר לחינוך ...

עד כמה שאני יודע אורט ביאליק ( דרום ) הוא מבין הבתי ספר הטובים בארץ .... ובקשר לספרים אני ממה שאני יודע כל מי שצריך ספרים בגלל בעיות תקציב הולך לספריית בית ספר ומקבל את כל הספרים שהוא לומד איתם מה ההיגון לתת לאנשים שיש להם מספיק כסף לספרים לתת להם חינם ???? למי שאין מספיק כסף מקבל מבית הספר !!!

MicMik

New member
כל מה שקבלת בחינם היה מהמיסים שגבו

מק. חיים. עכשיו הכל ברור. כל עיר צריכה פרבר פריירים לחיות על חשבונו. קרית ימים- מהר- תפסו את ק. שמואל לפני שמוצקין יגנבו אותם

אפי לוג

New member
והנה עוד כמה דברים...

את העלון והכרזות והשלטים שמכערים את כל ביאליק מממנים מכספי התושבים, גם מכספם של אלה שלא בדיוק מסכימים לכל התעמולה הזו. גם ככה ביאליק לא זוהרת ביופיה, והכרזות לא מוסיפות לה נוי...

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

אני נגד
עד כמה שראש העיר של ביאליק לא כל כך אהוב עלי אני מעדיפה לשמור על ביאליק ועל הייחוד שלה.. אבל שימו לב לדבר מצחיק- למיטב הבנתי אסור לשים שלטי חוצות בביאליק אך מאז שהוצע רעיון האיחוד וראש העיר נגד האיחוד הקריה התמלאה בשלטים נגד האיחוד.. צירוף מקרים? לא נראה לי.

ציפי א.

New member
אגב דני ג'ק תמיד עשה לפי הנוחות ו..

האינטרסים המשרתים את מטרתו. אני מניחה שהיות וזו הקדנצייה המסיימת שלו אז הוא כנראה מקל ראש בכללים..... אגב דני ג'ק נגד ?? זאת לא ידעתי
ציפי

אוי דני אוי דני אוי.... חחחחח....

איש חמוד...
היינו חוזרים הביתה מביצפר (חטיבת דפנה) קונים קרטיבים וארטיקים במכולת ודוחפים לשיחים של הבית שלו... חחחחחח... סתאאאאאם..... מזתומרת ביאליק לא זוהרת ביופיה? היא מהממת!!!

למעלה