סקר אסטרולוגי רוב החשמלאים הם מזלי טלה, כל מי שמזל טלה יכתוב.
ר רשר Well-known member מנהל 2/1/04 #2 רוב החשמלאים ירוקים/צהובים?../images/Emo151.gif אני למשל סמרטוט (דלי) ולכן כולם סוחטים אותי כל החשמלאים מאמינים בפזה השלישית! נו אז מה! אני מאמין בפזה השניה
רוב החשמלאים ירוקים/צהובים?../images/Emo151.gif אני למשל סמרטוט (דלי) ולכן כולם סוחטים אותי כל החשמלאים מאמינים בפזה השלישית! נו אז מה! אני מאמין בפזה השניה
מ מאגר New member 3/1/04 #4 רשר הכל עינין של השקפה בדלי ןסמרטוט יש גם מקל אז במקום לחשוב כמו הסמרטוט ולתת לאחרים לסחוט אותך תתחיל להרגיש כמו המקל ותתחיל להכות בהם זה יותר בריא וזו השקפה יותר אופטימית לעולם על תוריד מערכך
רשר הכל עינין של השקפה בדלי ןסמרטוט יש גם מקל אז במקום לחשוב כמו הסמרטוט ולתת לאחרים לסחוט אותך תתחיל להרגיש כמו המקל ותתחיל להכות בהם זה יותר בריא וזו השקפה יותר אופטימית לעולם על תוריד מערכך
ר רז חשמל New member 4/1/04 #6 שלא תגידו שאני לא משתף פעולה... שלא תגידו שאני לא משתף פעולה עם השטויות שלכם, אני גדי. וחוץ מזה, יש לי היום יומולדת אז קדימה ברכות !
שלא תגידו שאני לא משתף פעולה... שלא תגידו שאני לא משתף פעולה עם השטויות שלכם, אני גדי. וחוץ מזה, יש לי היום יומולדת אז קדימה ברכות !