סקר!!!אשמח אם תענו...

• פותח הנושא NGSF
  • פורסם בתאריך

NGSF

New member
סקר!!!אשמח אם תענו...

בבקשה בבקשה תענו..!
(מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות, בבקשה ציינו אם אתם בן או בת וגילכם בתשובתכם) א. האם כשאתם אוהבים מישהי יש לכם תמיד אומץ להגיד לה? ב. האם קורה שאתם כאילו מתעלמים ממישהי שמוצאת חן בעינכם מסיבה כלשהי?.. (לעורר קנאה, שהיא לא תשים לב לרגשותיכם, כדי שהסובבים לא ישימו לב?..) ג. מאיזו סיבה? ד. האם יש לכם חברה?

pain is MY love

New member
הנה נושא שאני אוהבת ../images/Emo6.gif

א. אני חושבת שכן. בחורה עם ביצים
ב. לא, אני לא משחקת משחקים ג. שום סיבה לא מצדיקה משחקים מפגרים ד. לא.

זיין בעיין

אתן סתם אוהבות להתעלל בגברים וגברים חכמים מתעללים בכן ואז אתן נישארות איתם ולכן המסקנה היא להתעלל בכל בחורה שמתחילה איתי

pain is MY love

New member
אאוץ'!

למישהו פה נפגע האגו אחרי שסירבתי לבילוי פרוע איתו במערכת המסרים של תפוז?...
תרגיע, תרגיע מאמי... עם הגישה הזאת לא תגיע רחוק....

יכול להיות

תגידי אז מה הקטע שלך עכשיו לפגועה בכמה שיותר גברים ???? חוץ מיזה תיקחי את זה לטובתך שניפגעתי מימך אוליי את שווה את שווה?????

pain is MY love

New member
אממממ

אני שווה משו אשששש חחחחחח מה ה השאלות האלה?!??! ומי פוגע בגברים?! אני אומרת תנו לחיות לחיות

עזבי כולה נתתי לך קומפלימנט מחמאה

לא רוצה לא צריך כניראה שאת באמת דפוקה

עוד משהוא

כן הגישה שלי מחורבנת את צודקת אבל בגישות אחרות הפסדתי יותר גם ניפגעתי וגם בסוף הבחורה יצאה צודקת מאושרת וטוב לה על הלב חמודה אן מה לעשות באהבה כמו במילחמה יש מנצחים ויש מנוצחים . ובסופו של דבר זה משחק שליטה אחד גדול גם לאלה שמיתעלמים מיזה

ChilD SouL

New member
שמחה לענות ../images/Emo9.gif

א. האם כשאתם אוהבים מישהי יש לכם תמיד אומץ להגיד לה?
אם זה בן זוג אז כן, אם זה ידיד או מישהו שהתאהבתי בו אז - לא.
ב. האם קורה שאתם כאילו מתעלמים ממישהי שמוצאת חן בעינכם מסיבה כלשהי?..
לא קרה לי שהתעלמתי בכוונה ממישהו שאני אוהבת. ג. מאיזו סיבה?
לא תקף לגביי.
ד. האם יש לכם חברה?
יש חבר.

SANGUSUGA

New member
יאללה, אני בראשונים

כשאני אוהב מישהי, את האומץ להגיד תמיד יש לי, אבל את הרגע הנכון לא. לא קורה לי שאני מתעלם ממישהי שמוצאת חן בעיני. לא אוהב משחקים דפוקים כאלה אין לי חברה. עדיין.

בשמחה

א. אף פעם אין לי אומץ להגיד! ב. בדרך כלל אני מתעלמת , כדי לא לראות שאכפת לי...כי למדתי דבר כזה שאם אתה מתייחס לאנשים הם לא מתייחסים אליך...ברגע שאתה מראה שלא אכפת לך - אז מתייחסים אליך! כרגע לא..עדיף

SANGUSUGA

New member
זה סותר

אם את לא מתייחסת למישהו כדי שיתייחס אליך... הוא יכול לבוא באותה מחשבה, ולהגיד "הא, היא לא מתייחסת אלי עכשיו, אבל אני רוצה שהיא תתייחס אלי. מה שאני אעשה יהיה לא להתייחס אליה, ואז היא תתייחס אלי" אז מה השגת? סתם זוג טמבלים...

תשובות

א) הממממ... לא,...טוב בעצם כן, אבל לוקח לי הרבה זמן עד שזה יוצא... ב)לא, אם היא מוצאת חן בעיני למה שאני יתעלם ממנה? ד) כן

fishey

New member
../images/Emo66.gif תשובות

1. אין לי בעיה להגיד למישהי שאני אוהב אותה במיוחד אם זה נכון בלי קשר לכוונות שלי אליה .... 2. לא ..אני בד"כ זורם עם הדברים ולא מנסה ללכת נגד . 3.כל סיבה תהיה תירוץ . 4 .אין כרגע (פנוי להצעות....
)

נרקי עונה.

א. האם כשאתם אוהבים מישהי יש לכם תמיד אומץ להגיד לה? יש לי ת'אומץ.. אם הוא אומר לי שהוא אוהב אותי אז זה יוצא ממני ברפלקס מיד "אני גם אוהבת אותך"
ב. האם קורה שאתם כאילו מתעלמים ממישהי שמוצאת חן בעינכם מסיבה כלשהי?.. כן זה תמיד קורה לי.. התעלמתי ממישהו שאני אוהבת ולא יודעת למה. אולי בגלל שאני מנסה להשיג את תשומת הלב שלו או לשחק אותה קשה להשגה (לעורר קנאה, שהיא לא תשים לב לרגשותיכם, כדי שהסובבים לא ישימו לב?..) ג. מאיזו סיבה? אטנשיין! (תשומת לב) ד. האם יש לכם חברה? אין לי . כי עדיין לא מצאתי ת'אחד ולא התגברתי על הקודם.

למעלה