סקר: אתר הסקי המומלץ בצרפת/איטליה?

דוידי234

New member
סקר: אתר הסקי המומלץ בצרפת/איטליה?

ובאיזו עונה הכי כדאי? איפה מומלץ ללון במחיר שפוי?

carmitg1

New member
תלוי..

במה אתה מחפש בדיוק, אנחנו מוצאים את קלאב מד הנוח ביותר מבחינת שהות באתר סקי בגלל שהכל כלול (סקי פס, ארוחות, בידור, הכל...). בשנה שעברה היינו בואל טורנס בצרפת מקום מדליק והיתרון שאין בו ילדים (בקלאב). אני חושבת שבכל האתרים (לא קשור לקלאב מד) התקופה הזולה ביותר היא בתחילת ינואר. בסוף דצמבר זו תקופת חגים (כריסמס) והאתרים עמוסים ויקרים, פברואר ותחילת מרץ זה זמן החופש בבתי הספר בגרמניה ואוסטריה וגם צרפת אני חושבת ולכן האתרים גם עמוסים בנופשים אירופאים וילדיהם. אבל כל סוכן נסיעות שתפנה אליו יוכל לתת לך טווח מחירים מהזול אל היקר. מקווה שעזרתי כרמית

Loppy

New member
אז ככה...

מתוך הנסיון (אני מודה: הדי מועט) שלי הכי נהינתי ב- La Plagne - אתר באמת אבל באמת מדהים, וס22ה של מסלולים! מצדיק את כרמית בעניין המלון: המקום הכי נוח לסקי הוא קלאב מד. וחוץ מכל היתרונות שכרמית כתבה, גם יש שם נגישות להשכרת ציוד - גם סקי וגם סנובורד. לקלאב שם קוראים La Plagne 2100 והוא 3 קילשונים (במידה ואתה לא מכיר - בקלאב מד יש קילשונים במקום כוכבים והם נעים בין 2-4). אבל למרות הכל גם חייבים לזכור שקלאב מד בכלל לא זול. אני הייתי שם בין תחילת לאמצע ינואר - מצב השלג היה מצוין ותנאי מזג האויר בכלל היו הכי טובים שיש! שלג בלילה, שמש בבוקר - מה עוד אפשר לבקש?! אם תרצה פרטים נוספים/ספציפים על הקלאב עצמו כתוב כאן ואנסה לענות לך.

carmitg1

New member
בנוסף..

למה שדור כתב רציתי להוסיף שעשינו חישוב קל כמה יעלה לנו סקי לא בקלאב מד והגענו למסקנה שבשורה תחתונה זה יוצא אולי בסביבות 100 אירו פחות וזה סכום שאנחנו מוכנים לשלם עבור הנוחות שבקלאב. כרמית

למעלה