סקר - את/ה וסל התקשורת

0ne Man

New member
סקר - את/ה וסל התקשורת ../images/Emo56.gif

שלום לכולם, לפני מספר חודשים התחילו לטפל במספר רשויות מקומיות בנושא סל התקשורת, וכיום יש כבר מאות חרשים, שכבר קיבלו את סל התקשורת, או לפחות אישרו להם את זכאותם לקבל את סל התקשורת. מצד שני, יש אלפים בארץ, שעדיין לא קיבלו אישור לזכאותם לקבל את סל התקשורת, וזה בעיקר בגלל הסחבת בלשכות לשרותים חברתיים. אני מעוניין לדעת, מה בדיוק המצב של כל אחד מהגולשים בפורום בנושא סל התקשורת, ולכן פתחתי סקר בנושא, ואני מבקש מכולם כאן להצביע בסקר, ולציין באיזה שלב בדיוק עומד כרגע הטיפול בנושא סל התקשורת מבחינת כל אחד ואחד. אז יאללה להצביע...לא להתעצל... ולהצביע רק פעם אחת, בבקשה!

צלף

New member
אני מציע שכל גולש יכתוב כאן את המצב

בעיר מיגוריו מבחינת הטיפול של לשכת הרוחה במקומית בסל תיקשורת... כך נוכל לקבל בפורום תמונת מצב עדכנית מפורטת...

צלף

New member
ואצלי בבית שמש

כמו שכתבתי בעבר, עשרים איש קיבלו בבית שמש זכאות לסל תיקשורת כולל תשלומים. לי אישית יש איזה בעיה, שהחשבון שלי לא ניקלט במחשב, אז קיבלתי לפני חודש את הסכום בצורת שיק לפדיון בבנק הדואר, כנראה זה עוד לא ניקלט החודש, ואני אקפוץ בזמן הקרוב ללשכת הרוחה לברר את הענינים...

0ne Man

New member
ובעיר מגוריי בחדרה ../images/Emo4.gif

שוחחתי עם מנהל לשכת הרווחה העירונית אריה שורר, שהודיע לי כי לצערו, עקב הוראת המרכז לשלטון המקומי, הלשכה אינה יכולה לטפל בנושא סל התקשורת לחרשי חדרה... אולי עלינו לבקש מארגון אח"א/בקול, שיפעילו לחץ על הערים, שעדיין מסרבות לטפל בנושא סל התקשורת.

צלף

New member
אישי צריך לקבץ את החרשים באיזור

מיגורך להפעלת לחץ ציבורי, זה יכול לשנות הרבה דברים (במיוחד בתקופת הבחירות שהיא תקופת חסד). דוגמא החרשים בראשון לציון שהפעילו לחץ ציבורי והצליחו לגרום לטיפול יעיל בענינם

0ne Man

New member
טוב, מי מתנדב לקבץ....? ../images/Emo66.gif

ואל תסתכלו עלי...

אם יש כבר בחולון או בת -ים

אני עדיין לא בררתי אבל לתפחות דרך פורום אוכנלברר מבלי ללכת למקומות ואולי אחרי סוכות אלך לסידורים הנ"ל שכנ"ל

0ne Man

New member
עד כה בסקר הצביעו רק 4 גולשים ../images/Emo4.gif

אני מבקש מכל הגולשים להצביע בסקר. תהליך ההצבעה הוא פשוט ואנונימי לחלוטין. כדי להצביע יש ללחוץ על המלה "סקר" שמופיעה למעלה בדף של הפורום, לבחור אחת מהתשובות שמתאימה לכם, וללחוץ "שלח". אני מקווה לארח בחודש הבא את קלינאית התקשורת הארצית, ואני מעוניין להציג בפניה את תוצאות הסקר, לאחר שהצביעו כמה שיותר גולשים. אז ח'ברה, שתפו פעולה..ותצביעו. יום נעים לכולם!

צלף

New member
והיום פגשתי באוטובוס חירש מבית שמש

ומה להגיד הוא לא ידע כמעט כלום על סל התקשורת... אז סיפרתי לו, ומה להגיד בשבילו זה כאילו גילה את אמריקה... טוב אין לו פעילות סדירה במועדנים, ולא באינטרנט, ומעניין כמה חרשים לא מודעים בכלל לזכויות המועטות שיש להם...

עידכון מאת מנכ"ל אח"א

מרכז השלטון המקומי הורה לרשויות המקומיות לטפל בנושא, ועל החרשים לפנות לעובדים הסוציאליים במקומות מגוריהם.

למעלה