סקר:את מי אתם אוהדים בגמר?
א אנריקה איגלסיאס 19 New member 29/6/08 #4 כל הטורניר אהדתי את ספרד ושנאתי את גרמניה אז לא נראה לי שאני ישנה את דעתי בגמר
צ צהובשחור בנשמה New member 29/6/08 #5 מצד אחד ספרד... אבל מצד שני בהימורים הראשונים הימרתי שגרמניה תיקח. מה אתם מציעים? תעזרו לי להחליט...
מ מי שנולד הפסיד New member 29/6/08 #6 הנקודה היא את מי אתה יותר אוהב אוהד לא הימורים! (מקומו של אקס במקומו מונח)
א אנריקה איגלסיאס 19 New member 29/6/08 #11 גרמניה=נאצים אין על ספרד עם סגל כזה זה יהיה פשוט אסון אם הם לא יקחו את היורו. ב.ה.צ.ל.ח.ה. לספרד/tapuzforum/images/emo47.gif
גרמניה=נאצים אין על ספרד עם סגל כזה זה יהיה פשוט אסון אם הם לא יקחו את היורו. ב.ה.צ.ל.ח.ה. לספרד/tapuzforum/images/emo47.gif
א אנריקה איגלסיאס 19 New member 29/6/08 #13 גרמניה=נאצים אין על ספרד עם סגל כזה זה יהיה פשוט אסון אם הם לא יקחו את היורו. ב.ה.צ.ל.ח.ה. לספרד/tapuzforum/images/emo47.gif
גרמניה=נאצים אין על ספרד עם סגל כזה זה יהיה פשוט אסון אם הם לא יקחו את היורו. ב.ה.צ.ל.ח.ה. לספרד/tapuzforum/images/emo47.gif
ל לחם פרוס1 New member 29/6/08 #12 גרמניה. אוהד שרוף של בלאק. וושטגיר איך שקוראים לו. למרות שאני גם מחזיק מטורס. בהצלחה.
א אנריקה איגלסיאס 19 New member 29/6/08 #27 הכי קשה זה היצלפסברגר נורא אותך מבטא את זה /tapuzforum/images/emo67.gif