סקר: את מי נצלוב השנה ילדים?

100police

New member
סקר: את מי נצלוב השנה ילדים?

טוב... אולי "לצלוב" זו מילה חזקה מדי.... "לתלות" יותר מתאים. בכל מקרה- את מי נרצה להרוג השנה? א. יוקו אונו ב. מארק דיוויד צ'פמן ג. לינדה איסטמן אני אלך על יוקו אונו... מקווה שלא התבלבלתי בשם... למארק אני אוותר כי לו היו בעיות נפשיות... הוא בקושי הבין מה הוא עושה המטומטם הזה.... ולדעתי יוקו אחראית יותר לפירוק הלהקה מאשר לינדה.... אוף, אני מת לראות את הרגע שהיא תורעל מברוקולי.

nowhere woman

New member
ממש לא את לינדה!

אין לי כלום רציני נגד לינדה. חוץ מזה- היא נפטרה, לכן נראה לי שהיא בכלל לא מתאימה לסקר הזה. כלפי יוקו אונו אין לי שום חיבה, אני לא סובלת אותה- או במילה אחת: בעעע
ובכל זאת... מארק צ'אפמן הוא הבחירה שלי! אין לו מחילה!

The Mad Hatter

New member
נו..

סלחו לי אם אני לוקחת את זה יותר מידי ברצינות (האמת היא שאני לא לוקחת את זה יותר מידי ברצינות, אבל לך תדע איך אנשים יבינו את מה שכתבת)-אבל די להתעלל וירטואלית ביוקו! אני מודה שהיא לא בדיוק הבן-אדם האהוב עלי ביותר בעולם והיא נעשית די מעוררת-רחמים בצורה מגעילה לפעמים, אבל העובדה שהיא גרמה או לא-גרמה לפירוק הלהקה היא לא סיבה מספיק טובה בשביל לצלוב/לתלות/לבצע בה כל סוג אחר של התעללות גופנית קשה אותה. די להתעלל ביוקו. די! P: כל גלי השנאה האלה מתחילים לגרום לי לחוש כלפיה מין סוג של אמפתיה ואני לא חושבת שזה דבר טוב במיוחד. * ולמה דווקא מברוקולי?

nowhere woman

New member
כיוון שהיתה צמחונית...

(נראה לי שלזה הוא התכוון..) דרך אגב- ברוקולי זה ממש לא מרכיב עיקרי בתזונה של צימחוני
כמי שהייתה צמחונית מגיל 8 על לפני כמה חודשים [היום אני טבעונית
].

i am lucy

New member
רגע רגע רגע רגע!../images/Emo88.gif

אז בישבילי זה הולך ככה:
לינדה: לא אשחט ולא אצלוב!!!! היא תמימה ומתוקה ואין לה שום קשר לפירוק הלהקה ולא לשום דבר שיכול לעצבן אותי!
יוקו: עם כמה שאני "לא הכי מחבבת אותה"... אני עדיין לא חושבת שהיא ממש התכוונה לפרק את הלהקה... אולי היא מעצבנת לפעמים אבל מה לעשות, ג'ון בכל זאת בעלה....ולא, זה לא שום הזמנה לדיון ה-100 שעשינו בנושא...
מארק צ'אפמן: כן!!!! לצלוב כבר את החרא הזה!!!! בן ז*** מניאק אני שונאת אותך!!!! יש לי מנגל ואני לא מפחדת להשתמש בו שמעת?!
זהו להיום!

100police

New member
הממממ

לא ידעתי שהיא צמחונית, ולא ידעתי שלינדה מתה, גם אני לא חושב שלינדה מעורבת. אבל אני חושב שיש כאלה שכן חושבים, אז בגלל זה הוספתי אותה... עמכם הסליחה. סתם הוספתי ברוקולי. פשוט שתורעל ממשהו. שתיחנק זאתי.

100police

New member
ועוד משהו בקשר לצ'פמן....

רחמו על הבנאדם, הוא חולה נפשית..... אני לא חושב שהיו לו סיבות להרוג את לנון....... אם אני לא טועה הוא העריץ את הבנאדם... היו לו נסיבות חולניות ובלתי ברורות משלו.... עלה במוחי רעיון! שנו את לינדה למנסון... לא שהוא שנא את הביטלס, להפך, הביטלס שנאו אותו.... מנסון ראה אותם בתור "קדושים". ואמנם הם בהחלט קדושים... אבל הוא הרחיק לכת עם המשמעות של המילה...

nowhere woman

New member
חחח טוף...

[ובכלל אל תתייחסו ברצינות להודעת הצליבה שלי. אין לי כוונה לצלוב אף אחד.]

i am lucy

New member
הי הי הי דיתוש!

לאייקונים של תפוז יש חשיבות רבה... תשאלי את אלרוס ומקה... (
חה חה חה!) ובאמת כדאי לו להיזהר ממני החוצפן הזה!!!

100police

New member
ברוב הקולות

החלטנו שניתן לצ'פמן להירקב בכלא. משוגע הבנאדם הזה, יום אחד קונה תקליטים, יום אחד מקשקש על ספרי קדושה, יום אחר מבקש חתימה ובלי שתשים לב הוא יתקע לך כדור בלב, סססס.... בלתי אמין הבנאדם הזה

Yoko Ono Guest

New member
אני לא מאמינה!

אתם עוד משווים אותי לרוצח של ג'ון????? מתי כבר אנשים יבינו? גם כאן בפורום הזה, עדיין אנשים שונאים אותי? אני לא יודעת אם להמשיך לענות לכם... אתם באמת שונאים אותי עד כדי כך? למה?

למעלה