סקר- באיזה צד אתם?

hila218

New member
אוכלת הכל אך במידה

בשר ועוף רק בסופ"ש ודגים משתדלת כמה שניתן מאוד אוהבת וזה מאוד בריא
יחסית לעולם החי כמו עוף, בשר, ביצים וכו...

ady18

Well-known member
עונה

דגים לא באופן קבוע יוצא .
בשר ועוף כול השבוע...

הייתי צמחונית שנים!!!

מאז שהייתי ילדה. הקריטריון שלי היה אם הרגו את זה קודם אני לא אוכלת. אחרי עשרים שנה בערך או קצת יותר חזרתי לאכול בהדרגה.

לאחרונה התחלתי לאכול דגים, בעיקר סלמון (בתנאי שהוא לא מעושן). לצערי הילדים לא מוכנים לטעום!

כי נגמרה עונת האבוקדו

חלב עצבן לי את הבטן אז הפסקתי איתו. כשנגמרה עונת האבוקדו גיליתי שאין לי מה לאכול (אני די בררנית). אז הציעו לי שניצל ולאט לאט נשבר המחסום הפסיכולוגי....

מי שאוכל מחי אינו צמחוני

בעח וכל הפסולת שיוצאת מגופם אינם מהצומח, עגל אפילו ינוק מחלב פרע שכזה לא יאריך ימים, הכל מתועש, עבדים מקבלים תנאים ומזון זבל לכן כל מה שיוצא מגופם הוא זבל, בשר הדג הוא הכי רעיל וארסי למערכת העיכול האנושית.
אנשים בורים שטופי מוח חושבים שגופות מתות זה דבר בריא, אבסורד, אך שטיפת המוח של תעשיות המוות עובדת על תמימים, כל בשר הוא רעל, כל מה שמת הוא רעל ומוות למכניס לגופו.
בשורה התחתונה מה שננוא עליך אל תעשה לאחרים, תתנהג אליהם כפי שהיית רוצה שהם יתנהגו אליך.
מי שאוכל במודע בעח שעברו סבל ייסורים ורצח מן הראוי שיהיה במקומם ויידע על בשרו את הצביעות של עצמו

http://earthlings.co.il/

הצביעות בהתגלמותה - אהבת חיות אמיתית לא יכולה להתקיים כל עוד חיה אחת בפה וחיה אחרת בלב

http://www.gary-tv.com/garymain/?page_id=7985

אז לראות ולא להיות צבוע מאחורי פרגוד עם כיסוי עינים ואוזניים, רחוק מהעין רחוק מהלב רחוק מהאוזן רחוק מהשכל

זה האיש

New member
תפסיק לבלבל במוח, ותוריד לי את האנטריקוט מהאש

אני אוהב אותו מדיום..!!

כאן נמחקה הודעה

ה"מחמאות" לא מקובלות כאן. ניתן לקיים דיון מכובד בלי לכנות בשמות אחד את השני.

תכין עצמך על המנגל ותאכל

ושאר החולירות מי שלא יפסיק בטוב ויבין מה זה מה ששנוא עליך לא תעשה לאחרים יבין זאת בשפתו שלו

טבעונית שנה ו-3 חודשים

צמחונית מעל 10 שנים.
(באתי לכאן מהראשי
)

חוטהשני

New member
הייתי צמחונית למשך שנה... כי אני לא אוהבת כ"כ בשר.
לא זוכרת מה הביא אותי להפסיק לאכול...
זה קרה בכיתה י"א - אני חושבת שזה היה אחרי ניקוי עוף שעשיתי באולפנה שלמדתי... (עשינו תורנויות במטבח...) וואלה זה היה נראה ביני מזעזע ביותר.
למחרת גם הגישו קורקבנים שאני ממש לא אוהבת וביקשתי מנה צמחונית - אבל לא היה מספיק. באותו יום אכלתי רק מרק ירקות (אחרי 2 מנות כבר הייתי שבעה...)
החלטתי לנסות להיות צמחונית - אמרתי לעצמי שאם אני רוצה לא לאכול מנות בשר באולפנה אני חייבת להיות צמחונית עד הסוף... אז הודעתי לאמי שאני צמחונית.

והאמת שאני מעריכה מאד את אמא שלי שהסכימה לשגעון שלי והלכה לקראתי עם כל מיני פתרונות (כמו פשטידות למינהים - בתחילת שנות ה-80 זה רק התחיל...), תבשיל פטריות ועוד.
סה"כ לא היה לי רע...

אחרי שנה אמא שלי התחילה מתכון חדש לחזה עוף והריח היה מטריף אז החלתי לטעום את זה - וראיתי שהשד לא נורא ויש גם מאכלים טובים מבשר (בקר למשל אני ממש לא ממש אוהבת... בראש השנה למשל נהנו מפרגיות...)

מאז אני אוכלת בשר אבל לא 'מטורפת' עליו.

שנים אכלתי המון מאכלי חלב - אבל בתקופה האחרונה אני רואה שאני לא יכולה לאכול הרבה... בשבועות הקודם (לא האחרון) הכנתי כמה עוגות ביסקוויטים וגיליתי לתדהמתי (לא טעמתי הרבה...) שזה התחיל לעשות לי צרות בבטן

לכן גם התחלתי לחפש מוצרים טבעוניים יותר (בעיקר לזמנים שלא בא להיות 'בשרית'...)

למעלה