סקר:באיזה תחבושת היגיינית אתן משתמש

ornaok

New member
סקר:באיזה תחבושת היגיינית אתן משתמש

ות...? קבלתי אחרי שנתיים ושבועיים, וגיליתי שהתחבושות שאהבתי, או יותר נכון העדפתי, עברו שינויים שונים ומשונים, ואני מחפשת לי אחרות. יש לי מחזורים קשים וארוכים, ואני צריכה תחבושת טובה. אז בואו ספרו באיזה תחבושת אתן משתמשות. תודה.. .00

מעיןבר

New member
always

ניסיתי את הקוטקס והן לא רעות, אבל בסוף חזרתי לסוג המועדף עלי. בימים הקשים - תחבושות לילה עושות את העבודה היטב.

lulyK

New member
גם אני,

למרות הסלידה מפרוקטר אנד גמבל וכל מה שקשור אליהם. פשוט זו תחבושת יחידה במינה (ניסיתי את הקטקס והיא פשוט לא ספגה. הרגשתי כמו שבוע אחרי לידה).

אדר שלי

New member
הרבה זמן לא לבשתי תחבושת

אבל כשהייתי, אז גם אני הייתי עם אולוויז, כי עם הקוטקס הרגשתי שהיא לא סופגת כל-כך טוב.

cookie1

New member
מנסיון עם פדים יומיומיים

כרגע אני עם קוטקס שנחשבת תחבושת "נושמת" להבדיל מאולוויס. מסכימה שאולוייז הכי טובות אבל הן לא מומלצות לנשים שיש להם נטיה לפטריות וכו'.

lulyK

New member
ביום יום אני גם עם קוטקס.

משתמשת באולוויז רק בימים של המחזור שממש מצדיקים את זה

אז תעשי מה שאני עשיתי!

למרות שאני ממש מחרימה את פרוקטר וגמבל המוצר היחיד שלהם שבו אני משתמשת זה טמפקס. לגבי תחבושות החלטתי לעבור ללילי אבל מצאתי פתרון יצירתי: להיכנס להריון..... כך נחסכה ממני הדילמה.

מאז

New member
מחזור? תזכירי לי מה זה?

מאז שנגמר הדימום של הלידה (שהיה אכן ארוווך) קיבלתי פעם אחת ונכנסתי להריון.

עינבלית

New member
אחרי שאת מורידה את התחבושת

את מניחה בקערית עם מים קרים, אוגרת אותן ככה ואז בסוף היום מפעילה מכונת כביסה עם שאר הדברים שלך (למשל תחתונים) והן מיתנקות לגמרי! מייבשת על חבל או במייבש והנה שימוש חוזר ורך מתמיד! מתחילים מ-8 תחבושות וזה מספיק לווסת מלאה. 4 של ספיגה חזקה, 2 בינונית ו-2 לזרימה של סוף ווסת.

אביטלתל

New member
גם אני עם תחבושות בד !

הן נעימות וסופגות טוב ואני מרגישה טוב עם זה שאני לא שמה במקום רגיש בגוף משהו כלכך מלאכותי וכימי

למעלה