סקר: באיזו שיטה אתם ממדלים פנים?

סקר: באיזו שיטה אתם ממדלים פנים?

סתם, מעניין אותי לדעת. באיזו שיטה בדיוק אתם ממדלים פרצוף? Box Modeling? Splines? Patch Modeling? אלו השיטות בינתיים שאני מכיר... אם יש לכם שיטה אחרת, שלא כתבתי - אתם מוזמנים לכתוב ולהרחיב עליה קצת.. (מקווה שלא גזלתי יותר מדי מסמכות המנהלים פה..)

Newbie 91

New member
אני אישית מעדיף

להתחיל עם plane או Grid ז"א פוליגון אחד ומשם למשוך אדגי'ם השיטה לדעתי הכי נוחה והכי הגיונית מבחינת בניית טופולגיה נכונה..

זה מה שנקרא Patch Modeling, לא?

יש פה מישהו שעובד עם כמה שיטות? מישהו שיכול להמליץ על אחת יותר מהשנייה? מה נחשבת השיטה הכי טובה למידול? (אגב, יש לי כמה טוטריאלים טובים לכמה שיטות. אם מישו רוצה - רק שיבקש..)

nirchen

New member
patch modeling

זו שיטת מידול בnurbs עושים רשת קוים וביניהמ מחברים משטחים זה נחמד והכי מהיר אבל הבעיה היא שקשה לאחד את הראש לאחר מכן לחתיכה אחת כדי באמת לנסות box modeling או איך שקוראים לזה

כן, האמת שיש לי גם מדריך כזה, למרות

שלא הבנתי למה צריך לעשות את הקווים בהתחלה, אם ממילא מחברים את המשטחים לבד (אלא א"כ אתה מתכוון לשיטת Splines, אבל לא נראה לי..) יש לי מדריך אחד עם קווים בהתחלה, ואחד בלי קווים. נראה לי שדוקא לשיטה השניה קוראים Patch Modeling, ולמה שאתה מתכוון יש שם אחר. לא יודע. אני אתן את הקישורים כדי שיראה הקהל וישפוט..

Redjest

New member
אני משתמש

בBOX MODELING. אבל אני לא אומר שזו הדרך הטובה ביותר, זו פשוט הדרך שלמדתי.

S7acker

New member
Patch modeling

כבר ניסיתי הכל, box modeling, spinle modeling, nurbs patch modeling זאת השיטה הכי טובה לדעתי, מונעת ממך מללכת לאיבוד בתוך המודל ומאפשרת לך להתמקד בפרטים בצורה הרבה יותר טובה, חוץ מזה שהיא נגישה יותר ופשוטה. BOX MODELING - אחלה שיטה, אבל לפנים, אתה נוטה ללכת לאיבוד בתוך המודל עם כל הגזירות והחתכים המיותרים, אפקטיבי, אבל עבודה מלוכלכת. אני ממליץ להשתמש בשיטה כעזר אחרי הPATCH MODELING. Spinle modeling - שיטה מעניינת, אבל לפי דעתי לא אפקטיבית, צריך להיות אדם עם תפיסה מרחבית ממש טובה כדי לא להתבלבל במה שאתה עושה, חוץ מזה שלפרטים היא כמעט לא רלוונטית (לפחות עבורי). NURBS - איטי ומסורבל לדעתי, כמו SPINLE, יש אנשים שמשיגים תוצאות מדהימות איתה... אבל לא לטעמי... פשוט שיטה מוזרה. זהו :)

למעלה