סקר באשר למפגש עם יאיר

ציפי ג

New member
סקר באשר למפגש עם יאיר

אודה לכם באם תענו. מטרת הסקר לדעת האם היתה בכלל תועלת בפעילות הפרסומית שעשיתי בפורומים אחרים.

orlyt

New member
כן בהחלט...

סביר להניח שאחרת לא הייתי יודעת על כך, כי זה לא מהפורומים הקבועים שלי...

suspicious

New member
ציפי ג....

שמעתי שהיום התארח כאן יאיר לפיד. לצערי היו לי התחייבויות קודמות. מאוד אהבתי לקרוא את השאלות שנשאלו ע"י החברים כאן ואת התשובות שניתנו על ידו. על כל פנים, מאוד אוהב את הפורום הזה ואנסה להשתלב בו בהמשך.

magy

New member
הצבעתי.........וכן.......

אם לא הייתי רואה בפורום מנהלים......ואחר כך בפורום שלי.....נוסטלגיה... לא הייתי זוכרת....... תודה על הראיון........היה ממש כיף........................ תביאו עוד סופרים, משוררים......ואמנים......................

דיאנה1

New member
צ-י-פ-י! למה לא ראיתי את הפירסום

בשום מקום? בכל מקרה נכנסתי בעניין אחר לגמרי, סיימתי את "כסא הקשירה", וחוץ מזה שאני מסכימה איתך שהוא לא מדהים, ותאורי ההתעללות בסוף באמת מיותרים לגמרי, לא הבנתי את מה שאמרת על הילד. מה הוא היה אמור לעבור? לא מצאתי שום איזכור לזה. חוץ מזה קראת את "הנערה עם עגיל הפנינה"? קנו לי אותו מתנה ולא שמעתי עליו.

איפה פורסם על המפגש ?

היתי בפורום אתמול וכן בכמה פורמים בתפוז ולא ראיתי ולו פרסום אחד.. ומאד חבל לי שלא ידעתי שהתקיים מפגש עם יאיר לפיד

suzana2

New member
ציפי רעיון נהדר להביא סופרים../images/Emo9.gif

ויוצרים מפורסמים וקוניקטיביים לפורום. נירשמה הנאה רבה. ואיך הצלת לעשות את זה ועוד בזמן המשחק?!

ציפי ג

New member
היקר והגדולה לנועה מנהלת שיווק

בתפוז, שהפילה עלי את התיק הזה ביום שלישי. הם חשבו שפרסום בדף הראשון יספיק, ואני סברתי שפרסום בפורומים עדיף. לכן שאלתי את שאלה. לפי החתך עד כה ברור שלא הדף הראשי הביא את מרבית המשתתפים. הואיל ותפוז מתחזקת את IBOOK, סביר להניח שנביא עוד סופרים . ולגבי המשחק, לא ידעתי בכלל שהיה. תסלחו לי, אבל זה ממש לא משהו ששאני עוסקת בו.

לא תרדו מהרעיון הדבילי הזה?!

ועוד לפרסם את השטות הזאת בכל הפורומים, חכו חכו מה יעשה לכם כל פורום ASP! חבל לכם על הזמן, אתם גמורים.

../images/Emo12.gif לא נסחפנו קצת../images/Emo35.gif

אפילו יאיר לפיד לא שווה מלחמת עולם
[ותודה לאיש הנחמד ששלח לי את הקישור הזה
]

כן..רק למקרה שלא יצא לי .......

לי להכנס לכאן בדיוק.. ( נדיר... נדיר.. לא לפחד..לא לחשוש..לא לדאוג..אבל אולי..אתם יודעים, שמא ..פן..חס וחלילה... )..

ayeletba

New member
ערב טוב אשמח להצטרף. ולגבי יאיר לפי

ד - לא ידעתי ותתפלאי שהמידע הגיע אליי דווקא מפורום בתחום אחר ב..ואיינט.

אושר מ

New member
אני כתבתי שם הודעה, קצת מאוחר מידי

בכל אופן זה עבר את אישור המנהלת שם. פעם הבאה אני אכתוב יותר מוקדם, אז תוכלי להגיע...

למעלה