סקר!!!!!!!!!!!!! בבקשה זה מעניין...

סקר!!!!!!!!!!!!! בבקשה זה מעניין...

כולנו חובבי ביטלס כאן, אך יכול להיות שחלק מאתנו גם שומעים פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, זפלין, בוב דילן והרשימה עוד ארוכה..... נכון? אז בכללי נתן לומר שלפחות חלק מאתנו הוא "חובב שירים ישנים", וכיצד שמעו שירים אלה בעבר? פטיפון כמובן. אז בסקר הבא אני מעלה את השאלה הבאה: האם יש לכם פטיפון בבית ואם כן אתם משתמשים בו? מה אתם מעדיפים ורוב האלבומים שלכם על תקליטים או דיסקים? תודה.

...אין לי פטיפון,

אבל אני עובדת על זה

צריכה עזרה?

אני יכולה להפנות אותך למקומות, אנשים ולמלא חנויות תקליטים. למשל בתל אביב יש חנות בדיזנגוף שבפתח שלה יש ציור מדהיםםם של הביטלס כמו שהם היו על LET IT BE. אני פשוט התמוגגתי.

../images/Emo35.gifואני מוסיפה עוד שאלה לסקר

איזה להקות באמת אתם עוד שומעים חוץ מהביטלס?

Another Girl

New member
דנו כבר בשאלה הזו פעם

בכל מקרה אצלי זה סיימון וגרפונקל או האימהות והאבות.

tin ker bell

New member
להקות...

פינק פלויד, זפלין, קולדפליי, רד הוט צ'ילי פפרס, קצת רגאיי (בוב מארלי בעיקר) ועוד. ואגב-איפה בדיזינגוף החנות עם הציור בפתח?

היא נמצאת ב-

אם אתה עובר את הכיכר (דיזנגוף) מכיוון הים ומתקדם לקינג ג'ורג' בהמשך הרחוב תבחין בה... או שזה בעצם לפני הכיכר.... זה בדיזנגוף!!!!! ויש עוד מלאאאאאא חנויות כאלה בת"א למשל חור בשחור שלמה המלך חמש ואם אתה ממשיך באותו רחוב יש את חוד המחט אבל היא לא שווה כמו השניה. האוזן השלישית חנות חבל"ז והיא נמצאת בשנקין. מקווה שעזרתי!!!!!!

../images/Emo12.gif

פעם ראשונה באיזה שנה שאני מוצאת ת'זמן ונוסעת לתל-אביב, ויום אחרי זה כל העולם ממליץ לי על חנויות באיזה רחוב ליד איפה שאני הייתי! אבל אני אודה לך אם תפרטי

Miss CB

New member
ובכן

דבר ראשון אצלי רק דיסקים, יותר שימושי ובעיקר כי אין לי פטיפון... חוץ מהמופלאים, אני אוהבת לשמוע פוליס, דייר סטרייטס, קולדפליי, פינק פלויד, קצת איגלז, קצת ביץ' בויז, קצת סטינג... כל מיני

אין לי פטיפון לצערי הרב !

הלהקות הנוספות שאני שומעת:הדורס ,פינק פלויד,אוריה היפ,דיפ פירפל,קווין,ג'תרו טול ועוד מיני רבים וטובים...

Shinobi

New member
אין לי פטיפון...

להקות נוספות שאני שומע לד זפלין, פינק פלויד, גאנס נ' רוזרס, מטאליקה וכו'...

מוטי פ

New member
פטיפון

ממש לאחרונה התחלתי לחפש לקנות פטיפון ואני מקווה שיהיה לי בקרוב. יש לי אוסף תקליטים די מכובד של הביטלס, לנון (גם ג'וליאן), מקרטני/כנפיים והריסון. אני אוהב גם את סמוקי (להקה מצויינת שפעלה בשנות השבעים) פורינר (נוכרי), דמיס רוסוס. נהנה לשמוע מוזיקת רןק/פופ כמו: תיזמורת אורות החשמל, קווין ועוד. ישראלים: איפה הילד/חמי רודנר, החברים של נטאשה/ארכדי דוכין, אביב גפן. מוטי

עכשיו אני יענה לשאלה של עצמי..

פטיפוו יש לי, ברור, ויש לי גם מלא תקליטים של הביטלס: rubber soul help magical sgt. pepper revolver abbey road love songs white 62-65 imagine וחוצמזה אני שומעת פינק פלויד (חולה עליהם!!!), סינטרה, מחזות זמר של שנות ה-50 (כן,כן), לד זפלין (קצת), גאנס אנ רוסס, סיימון וגרפונקל ועוד... כל מי שצריך עזרה כלשהי במציאת\השגת פטיפון\תקליטים מוזמן לפנות אלי אני אשמח לעזור!!!!

למעלה