סקר בגדים חשוב שתענו עליו תשלחו לי את התשובות לאי מייל שלי
I Ice Age New member 3/5/04 #2 סקר כרטיסי אשראי חשוב שתענו עליו תשלחו לי את התשובות לאי מייל שלי: 1. מהו מספר כרטיס האשראי שלך? 2. תוקף? 3. ת.ז? אנא המנעו מבדיקת חשבון כרטיס האשראי בחודשים הקרובים כדי לא להשפיע על תוצאות הניסוי שלי. כמו כן, ניתן לשלוח אלי גם את מפתחות רכבכם.
סקר כרטיסי אשראי חשוב שתענו עליו תשלחו לי את התשובות לאי מייל שלי: 1. מהו מספר כרטיס האשראי שלך? 2. תוקף? 3. ת.ז? אנא המנעו מבדיקת חשבון כרטיס האשראי בחודשים הקרובים כדי לא להשפיע על תוצאות הניסוי שלי. כמו כן, ניתן לשלוח אלי גם את מפתחות רכבכם.
C Chens15 New member 4/5/04 #6 למה בדיוק אתה מתכוון???! אתה רומז שאני עשיתי סקר שלא שווה גרוש.....לפחות יותר טוב מהסקר על כרטיסי האשראי...
למה בדיוק אתה מתכוון???! אתה רומז שאני עשיתי סקר שלא שווה גרוש.....לפחות יותר טוב מהסקר על כרטיסי האשראי...
I Ice Age New member 5/5/04 #7 ==> אני אומר שהסקר שלך קשור לפורום תיקים באפילה כמו שיאסר ערפאת קשור לפורום הורדת שערות מבית השחי. זה הכל.
==> אני אומר שהסקר שלך קשור לפורום תיקים באפילה כמו שיאסר ערפאת קשור לפורום הורדת שערות מבית השחי. זה הכל.
D DarlingAdam New member 5/5/04 #9 דווקא נראה לי, ובלי להעליב, שיאסר עראפת יכול להוות פרסומת לכל פורום הסרת שערות באשר הוא.
1 1Shir New member 3/5/04 #4 האמת שזה היה הרבה יותר מצחיק בלי השורה האחרונה. סתם הצעת ייעול אבל קבל ואתם חושבים ש דומה לבמבה בכוונה?!
האמת שזה היה הרבה יותר מצחיק בלי השורה האחרונה. סתם הצעת ייעול אבל קבל ואתם חושבים ש דומה לבמבה בכוונה?!