סקר בין הכותבים בפורום

Harrington

Well-known member
מנהל
מי השר הכי גרוע בממשלה הזאת?
יאללה, עוד שרשור שנאה. באמת היה מחסור חמור בכאלה היום. אשריך ג'קי, שאתה מאפשר לנו להשתתף בעוד קצת פיזור שנאת חינם ונסיונות פילוג של החברה הישראלית. מה היינו עושים בלעדיך..

evglev1

Well-known member
מנהל
יאללה, עוד שרשור שנאה. באמת היה מחסור חמור בכאלה היום. אשריך ג'קי, שאתה מאפשר לנו להשתתף בעוד קצת פיזור שנאת חינם ונסיונות פילוג של החברה הישראלית. מה היינו עושים בלעדיך..
מה לעשות שיש ממשלה ששמה את טובת השרים והח"כים של הקואליציה לפני טובת האזרחים ולא מתביישת בזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה לעשות שיש ממשלה ששמה את טובת השרים והח"כים של הקואליציה לפני טובת האזרחים ולא מתביישת בזה.
לא הבנתי, חשבת שלא די בעוד שרשור שנאה והרגשת צורך להוסיף עוד פוסט שנאה ייעודי מיוחד מעבר לתגובתך לשרשור עצמו?
נו שוין. לא יכול אלא לכאוב בכאב משפחותיכם ואוהביכם על מצבכם ולהתפלל מעומקה דליבא שתזכו להתגבר על בעיותיכם אלו שהבאתם כאן לידי ביטוי, במהרה בימינו.

jackie111

Well-known member
לא הבנתי, חשבת שלא די בעוד שרשור שנאה והרגשת צורך להוסיף עוד פוסט שנאה ייעודי מיוחד מעבר לתגובתך לשרשור עצמו?
נו שוין. לא יכול אלא לכאוב בכאב משפחותיכם ואוהביכם על מצבכם ולהתפלל מעומקה דליבא שתזכו להתגבר על בעיותיכם אלו שהבאתם כאן לידי ביטוי, במהרה בימינו.
שירשור שינאה?
אין לי שנאה לאפסים, מלקקי תחת, ופחדנים.
אולי בכל זאת תשתף בסקר?

Harrington

Well-known member
מנהל
שירשור שינאה?
אין לי שנאה לאפסים, מלקקי תחת, ופחדנים.
וכל המוסיף גורע. יפה שאתה מראה במשפט השני את השקר שבקודמו.
אולי בכל זאת תשתף בסקר?
מצטער, לא במצב רוח של פיזור רעל ונסיונות פילוג. משאיר את השנאה לשונאים שלא מצליחים להתגבר על עצמם. אני ברוך ה' לא שם ומודה לקל הטוב היושב במרומים על כך מידי יום ביומו.

jackie111

Well-known member
וכל המוסיף גורע. יפה שאתה מראה במשפט השני את השקר שבקודמו.
בגלל זה היה לך עוד משפט מיותר אחרי ההוספה הגרועה.
מצטער, לא במצב רוח של פיזור רעל ונסיונות פילוג. משאיר את השנאה לשונאים שלא מצליחים להתגבר על עצמם. אני ברוך ה' לא שם ומודה לקל הטוב היושב במרומים על כך מידי יום ביומו.
אל תשתמש בשם השם לשוא ולשקר.

ביטניקט

Well-known member
תסמוך תמיד על השמאלנים שילבו את השנאה מחדש. שנאת חינם היא כמו אוויר לנשימה עבורם.

ביני ובינך - חסתי את הביטניק המזוייף הזה.
לי הוא נשמע כמו בוט ביביאני-יאירי קלאסי.
ביטיניק הוא בטח לא,יותר דומה לסטיל הוק שהיה כאן קודם.

לדעתי הסיכוי שזה הוא לא נמוך.

חנן44

Well-known member
למה שרשור שנאה? האם לדעתך אין שרים גרועים (שלא לדבר על מיותרים) בממשלה הזו?

חנן44

Well-known member
כי זה מה שזה, בין אם יש או אין כאלה לדעתי.
אז לשיטתך אם יש למשל שרת תחבורה שבתקופת כהונת מספר תאונות הדרכים עולה, הפקקים בלתי נסבלים התחבורה הציבורית מקרטעת והיא מבלה בחו"ל כל שבוע שבועיים לציבור אסור לבקר אותה? שלא לדבר על שר המשטרע

למעלה