סקר בן ציון שנקר.

מני 22

New member
סקר בן ציון שנקר.

זה מענין אותי בערך כמו שמענין אותי הסקר על פריד ועל בן דוד, מה זה עונת המלפפונים? אין על מה לדבר? הגזמתם! כל אחד אוהב שיר אחר כרצונו, ועל זה נאמר כאן כבר יותר מפעם אחת "כל אחד והטעם שלו". אבל כרצונכם.

באמת ראוי לעשות...

סקר ולכן אני גם יענה, 1.אין קצבה 2.לכה דודי 3.מזמור לדוד 4. אשת חיל, אבקש ממך לא לזלזל בכזה זמר גדול שאת שיריו שרים ברוב בתי ישראל בשבתות.

מני 22

New member
אני?? מזלזל?? ח"ו!!

אני אמרתי שזה לא מענין אותי מה השירים שאחרים חושבים שהם יפים, אבל אני הבנתי שיש כאן הרבה שזה כן מענין אותם, אז בבקשה. ולעצם הסקר אני אוהב את 1. שושנת יעקוב, 2. ליהודים היתה אורה, 3. לכה דודי. וזה בלי קשר לפורים.

לדעתי סקר זה משהו מעניין אבל...

אם כל אחד יכניס ביום אחד סקר, זה יאבד את הטעם שלו. צריך כל כמה ימים להכניס סקר חדש ולא שלושה סקרים ביום אחד כפי שקרה היום.

חנוך617

New member
אתה צודק ובכלל

זו בעיה שהודעה כאן לא מחזיקה הרבה זמן. אוטוטו והיא למטה. צריך לתת את הדעת על כך ולעשות משהו.

זאת משום ש...

כל אחד רוצה ליהיות אדם גדול... סתאאם יכול ליהיות שזה בגלל שההודעות לא מעניינות כ"כ, אי לכך ובהתאם לזאת אנשים עוברים לכתוב הודעה, שלדעתם זה מענין. בשביל למגר תופעה זו, צריך כל אחד להשתדל לחשוב כמה פעמים עד כתיבת ההודעה הבאה. וכשכבר כותבים, למצא נושא מענין, שאנשים ירצו בכלל להגיב ולשרשר בתודה. הכליבער השולט. ( מישהו אמר לי שכליבער כותבים עם קו"ף. מה אתם אומרים? להשאיר את השם במתכונתו או לשנותו ל-הקליבער השולט?)

asaf2000

New member
מי שרוצה לשמוע את בן ציון שנקר ../images/Emo79.gif

בלינק הזה יש כ 40 שניות מכל שיר מכמה אלבומים. http://www.mostlymusic.com/artistdiscography.asp?artistid=1303

למעלה