אייייי איייייי פשוט מת על חזנות ...
יש לי את כל הקטעים והיצירות של רוזנבלט . החזן מספר אחד בפופולריות שלו בשנים האחרונות הוא כמובן החזן יצחק מאיר הלפגוט , שמספר הופעותיו גדול ממניין הימים בשנה . קולו הוא הטנור הכי גבוה וחזק שאני שמעתי בשנים האחרונות פשוט קול אדיר וענק , בטונים הנמוכים הינו קצת פחות טוב אבל החזן הזה שווה כל שקל שמוציאים עליו . אגב אמרגנו הוא איך לא! ד"ר מרדכי סובול מנהל תזמורת יובל . שמועה גורסת ואני מדגיש בסך הכל שמועה , שהחוזה שלו עם הלפגוט הוא ביחס של 40 60 לטובת סובול !!! החזן האהוב עלי עד לפני שנים ספורות היה החזן בנימין מולר מאנטורפן בעל קול טנור אדיר , שבשנים האחרונות קולו הולך ודואך עקב בעיות רפואיות שיש לו במיתרי הקול . החזן הוותיק עם הכי הרבה יחצנים הוא איך לא החזן משה שטרן בן ה 68 בעל קול השונה במקצת משאר החנים אבל קול מעולה ומקצוען עם הוותק הכי גדול בשוק החזנים ובעל נוסח נפלא בהתחשב שהוא היה עוד עם החזנים בדור הקודם , לשמוע ולהתרגש . אין ספק שבשנים האחרונות החזנות הפכה להיות אופנה בציבור הדתי וגם בחרדי ההופעות פשוט מפוצצות בכל רחבי הארץ ובכל האולומות, אכן חזרנו לתחילת ימי המאה הקודמת שאז החזנות שלטה שלטון מוחלט במוזיקה היהודית . יש עוד המון חזנים טובים, בן ציון מילר, חיים אדלר בעל הרגש הכי קרוב לרוזנבלט בדור שלנו , חיים אליעזר הרשטיק , דוד ויינבך , יעקב מוצן הטנור הכי מקצועי שיש היום ,נפתלי הרשטיק , אהרון וויסמן בעל הקול היפה , ישראל רנד , וכן דודו פישר עם קול באמת חזק מאוד ולא ממש טעים לדעתי .האחים הורביץ שמצעו בשנים האחרונות מקור פרנסה חדש חחחחחחחח , ועוד ועוד כולם ברוכים . ר ו ז נ ב ל ט אייייייייייפה אתה , כמה שאתה חסר .