סקר- בעד/ נגד סרטי אימה

סקר- בעד/ נגד סרטי אימה ../images/Emo35.gif

היי אנשים, תגידו מה אתם חושבים: לראות או לא לראות סרטי אימה?? ( תסמנו
/
בהתחלה) אני אישית מאוד אוהבת לצפות בסרטים מפחידים אולי בגלל כל הAXN הזה שיש שם וגם כי זה מרגש ומותח מאוד
. ות'אמת עד לפני כמה זמן לא הייתה לי כל התנגדות לזה כי בזמן שהייתי רואה סרטים הייתי באיזה שהוא מקום מתנתקת רגשית ויודעת כי זה סתם שטויות וזה לא אמיתי ושהם לא באמת לבד בכל הסצנות המחרידות האלה
(שכחתם את הצלמים?!) ולא מזמן כשדיברתי עם חברה שלי נוכחתי לדעת כמה אני טועה ובגדול
וכמה כל ההתנתקות הזו שלכאורה עשיתי לא באמת מחזיקה מעמד כמו שחשבתי
אין מצב שזה לא משפיע!! פשוט אין
(במקרה שלי בכל אופן, ואני גם די בטוחה שאני לא היחידה!!) פתאום מתחילים לקלוט את כל ההשפעות של זה בחלומות
או סתם בכל מיני פחדים מעצבנים
שסביר להניח שלא היו כלל ולא היינו חושבים עליהם אלמלא נחשפנו אליהם בסרט אימה כלשהוא.
אז מה אתם אומרים, אנשים??

אי אפשר לענות על זה

אצל כל אדם זה משתנה... אם סרט אימה משפיע עלייך... ואתה מתחרט שצפית בזה... אז כדאי לך להפסיק... או להתחיל לראות סרטי אימה ברמה פחות מפחידה אם לא משפיע עלייך.... בטח שכדאי לראות..... אבל אם אנחנו בפורום הזה השאלה הזאת די רטורית.. וגם כמו שאמרתי זה משתנה מאדם לאדם

אני חושבת...

שאין מצב שזה לא משפיע!! באיזה שהוא מקום זה נכנס לתודעה שלך וזה מתחיל להשפיע עליך בכל מיני דרכים. את לא חושבת?? תחשבי על זה ואולי תתחילי לראות את זה גם על עצמך....

אמממ....

יש מצב שזה לא משפיע.............. כמו שאמרתי זה משתנה מאדם לאדם... כנראה שעלייך זה כן משפיע...... וגם עליי משפיע.. אבל לא כולם... למשל "הצלצול" השפיע עליי... אבל "צעקה" ממש לא.... וזה לא השפיע עליי ככה שהיו לי סיוטים או משהו... אם יש שלג במסך ואני פתאום נכנסת לחדר אני קופצת כזה ונבהלת.. לא משהו רציני

A v i s h y 1 7

New member
באמת שאלה מפגרתת

זה כמו שתלך לשאול אנשים בפורום של שרית חדד עם הם אוהבים או לא אוהבים את שרית חדד.... מה נראה לך שאנחנו עושים פה? הפגנות נגד סרטי אימה????

חחחחח... ../images/Emo6.gif

באמת???? לא ידעתי!
אתם לא רציניים !!!! סה"כ רצית לשאול לדעתכם ולדעת אם יש כאן מישהו/י שחושב/ת כמוני. ואתם כבר מתחילים להשתולל! מה קרה, מלחמה??

למעלה