סקר: בעיקר לבנים, אבל גם לבנות....

rotman182

New member
סקר: בעיקר לבנים, אבל גם לבנות....

לבנים: אם הייתה לכם אפשרות לבחור מי תהיה חברה שלכם, מרי-קייט או אשלי, במי הייתם בוחרים??... לבנות: אם הייתן בנים, במי הייתם בוחרים שתהיה החברה שלכם??... אני יודע שהסקר מטומטם, אבל משעמם לי...

Nomero Uno

New member
אשלי

לדעתי היא קצת יפה יותר או שבעצם מרי-קייט כי היא דומה לי באופי וגם אוהבת ספורט? כמו שאתם רואים יש לי בעיה בהחלטות וגם בעיה עם מונוגמיה אז אם הייתה לי אפשרות הייתי יותא עם שניהן איזה חודש ואז רק מחליט נ.ב הסקר לא מטומתם ולפחות מישהו עושה משהו להעלת רמת הפורום

יוני- אני חייבת לרשום את זה...

היית יוצא עם אשלי גם אחרי התמונה שהראית לי?!?!?!?

Nomero Uno

New member
לידיעת כולם!

זאת התמונה שרעות מדברת עליה תסתכלו על הבליטה במכנסיים של אשלי ולשאלתך רעות - לא , כנראה שבמקרה הזה אני בכל זאת אגיע להחלטה ובחר במרי-קייט. אבל את נראה יכולה לצאת עם אשלי

OMRI COHEN

New member
אהבתי את הקטע עם התמונה../images/Emo6.gif

אני הייתי בוחר באשלי כי היא יותר יפה ממרי קייט אבל מרי קייט יותר חמוגה.תראו למה אני מתכוון

omer wild

New member
אין בליטה במכנסיים ../images/Emo163.gif

איזה בליטה יש לאשלי ... ואשלי עם המכנסים האפורים...לאלה שלא יודעים !

Nomero Uno

New member
תסתכל שוב

זאת אמנם לא בליטה גדולה מדי אבל יש שם בליטה אז יש לה איבר קטן אז מה? חחח

חחחח!!!

איזה משיגנעעעעעעע אתם!!! זה בגלל שהמכנס מתוח עלייה כי הוא קטןןןן! חחחחחחחחחח קרעתם אותי שעתיייים!!!

rotman182

New member
או קיי ועכשיו התשובה שלי.....

למרות שלאף אחד לא איכפת.... חשבתי על זה הרבה... והגעתי למסקנה שאין לי מושג מי הייתי רותה שתהיה חברה שלי... קודם כל שתיהן יפוץ באותה מידה לפי דעתי, ולפי מה שקראתי בכמה אתרים... לכל אחת מהן יש כמה תכונות שגם לי יש, ואישית אני חושב שהדרך היחידה שהייתי יכול לבחור מי תהיה חברה שלי זה רק אם הייתי מכיר אותן אישית (הלוואי...), אבל ככה סתם, אין לי מושג את מי הייתי בוחר... ודרך אגב, מצטער על האנציקלופדיה...

mscooter

New member
והכי מצחיק פה זה

שכולכם הייתם מתים שאחת מהן תהיה חברה שלכם מה שאף פעם לא יקרה (אני יודע שאני הייתי מת..)

איפה?

איזה בליטה? אני לא רואה כלום..רק שיש לה מן משהו עצם כזאת נראה לי באיבר המין שיוצא לה... קצת...על זה אתם מדברים?

למעלה