סקר-בעקבות הודעה שעלתה-גולד-דיגרים/ות

Shamy

New member
סקר-בעקבות הודעה שעלתה-גולד-דיגרים/ות

הסבר קצר - "גולד דיגר" - אדם אשר מחפש אדם ליצירת קשר רומנטי אולם לאו דווקא לעתים מדובר בקשר מסווה ככקשר רומנטי אך הקשרות או אהבה לאדם לא באמת קיימת , הוא מחפש אדם כזה שיוכל לממן אותו כמעט עד לחלוטין

מה דעתכם על התופעה?

איך אתם מזהים?

האם יצא לכם להתקל באחד כזה?

מה הייתם עושים בקשר בהנחה שהייתם מגלים לאחר מספר זמן שהאדם הוא כזה וכבר אתם בקשר עמוק ומחייב יחסית?

אחד הגולשים טען כי הוא בעל תחום עסקי מרוויח מאוד , ואילו לא למד לתואר אולם מעוניין להסתיר את מצבו הכלכלי בשל חשש מגולד דיגריות. האם היה לכם חשש כזה? ואם כן,שתפו מה עשיתם עם כך? האם כל בחור/ה ששואלים אודות עיסוק ומצב כספי הם גולד דיגרים?

אני למשל

לא חושש מגולד דיגריות. במוקדם או במאוחר אני אזהה את זה.
אמנם לא נתקלתי עד עכשיו בכאלו במערכות יחסים שהיו לי, אבל אני מאמין שלגולד דיגריות יש סממנים
מובהקים שיהיה קשה להן להסתיר.

בשורה התחתונה, האחד שמחזיק כסף והשני שמתכוון להיתלות על הכסף הזה משחקים באותו המגרש..."ונוכל מזהה נוכל".

אני יותר חושש שעניין הכסף יהיה אחד מהדרייב במערכת היחסים. תקראו לי מדמיין, אבל אני רוצה שהדבקות
שלי ושל הצד השני תחזיק בעיקר בגלל דברים אחרים, יותר טהורים.

זהו...

רואה 6 6

New member
אני לא חושבת שזה זן מיוחד עם מאפיינים שניתן לזהות

כי כל אחד מאיתנו עלול להפוך לאחד במידה כזו או אחרת,תלוי בנסיבות.
אני אפילו חוששת שאיך שהחיים במדינה הקטנה שלנו הולכים לא מעטים עלולים לגלות שהם מייחסים לכסף הרבה משמעויות לא נחוצות ןבכל מקרה, עניים מרודים ברובם המוחץ לא נמצאים בחלומותיהם של אף אחד ואחת.

אלוהים יודע

שיש דברים שמסנוורים אותי לחלוטין שרחוקים שנות אור מהמשכורת. אבל בגדול אם אחליט שלא חשוב לי ולצד השני אהבה, יש עסקת חליפין מאד הוגנת שנקראת כסף אין אקסציז למראה חיצוני. גברים עשירים שמחפשים אהבה בדרך יצטרכו למצוא מישהי באותו מעמד שלהם. כי למרות שקיימות, קשה למצוא סינדרלה אמיתית בימנו.(צחי אני אוהבת אותך)

too addictive

New member
לצערי

מעולם לא הייתי במעמד שמישהו ירצה אותי בגלל הכסף שלי

&nbsp
אני מניחה שלו הייתי כזאת, לא הייתי מגיעה לקשר עמוק ויציב מבלי לוודא את המניעים של הצד השני קודם.
&nbsp
לדעתי....אחלה תופעה, כל עוד 2 הצדדים מרוצים. ברור שלא כל מי ששואל על עיסוק הוא גולד דיגר....

מעולם לא שאלתי אף אחד על מצבו הכספי.

לא אנשים שיצאתי איתם, ובטח ובטח שלא באף שיחה התחלתית שהיא ולא בדייטים.
בעיני מגיעים לשיחה כזו אך ורק כשהקשר מתמסד ( ברמה ממשית של הכנסה ) וככל שהקשר מתהדק זה משהו שגם ככה בא לידי ביטוי אם יש הבדלים.
כלומר, צד אחד שבלי בעיה מציע לצאת המון, לאכול במסעדות המון, קונה מתנות ובגדול רואים שכסף זה לא אישיו עבורו, לעומת צד שחוסך יותר, שמעדיף להשאר יותר בבית,
ובגדול מצבו הכספי יותר דחוס. גם במצבים שבהם יש הבדלים ואפילו גדולים, זה לא אומר כלום מבחינת הקשר עצמו, זה אומר חייבת לבוא התחשבות, ולא צריכה להיות התחשבנות כלל, אבל עדיין כל צד צריך לתרום מצידו גם בהוצאות המשותפות .

אני עוד מהתמימים שמאמינים שכל קשר צריך להתקיים אך ורק כי אוהבים .
לא חסרים אנשים שכסף ונוחות מניעים אותם, אבל אלה קשרים "פושרים" מאד שבשלב זה או אחר יגיעו לבגידות או שיעמום.
כסף לא קונה אושר..

כמו שכתבו פה , לא נתקלתי במצב בו מישהו רצה אותי בגלל הכסף
אבל כבר יצא לי לצאת עם אנשים מבוססים פלוס וגיליתי שהם באים ברובם עם גישה מרגיזה
של ביטול הצד השני, כלומר - הכל הם קונים, הכל הם עושים, ולא ברור לי מה אני עושה שם חח לא הצלחתי להסתדר גם עם זה.

לא הייתי רוצה לעולם שאף אחד יסתיר ממני פרטים מחייו או עליו, וממש יעצבן אותי אם יסתירו את זה ממני כי תהיה איזו שהיא מחשבה על כך שאני מעוניינת בכסף,
אם יבחרו להסתיר פרט כזה ( "פרט כזה" הכוונה לתחום התעסוקה ) , זה פשוט ירגיש לי כמו שקר.
פה אכניס התייחסות בנוגע לפוסט השני שקדם לזה, אני בעצמי הנדסאית, וכיום עוסקת במשהו שונה לחלוטין ממה שלמדתי, אז?
אז זה לא עניינו של אף אחד, עשיתי מה שטוב לי שעשה אותי מאושרת מבחינת תעסוקה.
היו פעמים רבות בהן שאלו אותי איך עזבתי תחום שלכאורה "מכניס" , לטובת משהו שלכאורה "לא מכניס", האירוניה היא שכיום לא רק שאני ממצה יכולות אחרות שלי והתקדמתי הרבה יותר מקודם, אני גם מרוויחה יותר, זה לא מונע מאנשים להצמד לסטיגמות מטופשות.

זה לא עניינו של אף אחד כמה אני מרוויחה, וגם לא עניינו של אף אחד למה בחרתי לא להמשיך למסלול תואר ראשון גם כשהיתה לי האופציה.
אלה הבחירות שלי, ושלי בלבד, מי שזה לא מתאים לו - יכול בכיף להיעלם.
אנשים שמחפשים כסף כמטרה לקשר, מאד אומללים בעיני, כי זה אומר שהם לא יודעים אהבה אמיתית מהי...

לצערי הרב, ולמרות פנטזיות

שיהיה לי מאהב מפנק שיגיד לי: "מאמי, קניתי לנו כרטיסים לסופ"ש בפריז" מעולם לא הצלחתי להמשך ולהתאהב בגברים עשירים.
כנראה שמהר מאוד עיניין הפער הכלכלי גורם לי להרגיש סוג של זונה.
&nbsp
לעומת זאת, גבר שלא עובד ולא מכוון את עצמו למסלול שבו הוא יוכל לפרנס את עצמו ואת ילדיו, דוחה אותי.

שלום

אני חושב שזאת רמאות וניצול. לא פגשתי מישהו כזה. הייתי נוטה לזהות לפי ההתנהגות והמידה שהאדם נחמד אלי ומשקיע בי בדרך שנראית אמתית. אם היא לא מחבבת אותי אלא רק רוצה לנצל אותי, לא אוכל להיות אתה בקשר. אפשר להיות בקשר רגשי רק במידת הקרבה שבה שני הצדדים אוהבים ורוצים.

SupermanZW

Well-known member
כולן שואלות על עיסוק ומהעיסוק ניתן בדרך כלל להשליך על המצב

הכספי. לא מקובל לשאול ישירות על המצב הכספי אך קל מאוד לגלות אותו.

ברור מאליו שהשאלה (הלגיטימית לדעתי) על העיסוק אינה אינדיקטור לגולד דיגרית, יש אינדיקטורים ברורים לגולד דיגריות, למשל אם אישה מבקשת מתנות או כסף ומנסה לשכנע לצאת לבילויים יקרים, נופשים יקרים וכדו כדי לעשות רושם, מתחנפת כדי לקבל תמורות חומריות וכיו"ב.

יש גולד דיגריות חכמות שממתינות עד שהקשר הופך לעמוק ומחייב, הן פשוט נוכלות מנוסות יותר שיודעות שבמקרה הזה הסבלנות בדרך כלל משתלמת.

אישית יצא לי להיתקל בגולד דיגרית שזיהיתי את היותה כזו בדייט הראשון (והאחרון) שלי איתה.

לו הייתי נתקל בגולד דיגרית חכמה שהייתה נחשפת לאחר זמן ממושך כאשר הקשר עמוק ומחייב ברגע שהייתי מגלה הייתי זורק אותה לקיבינימט בלי לחשוב פעמיים.

פעם ראיתי תוכנית על גולדיגריות

והראשית הרווקה הייתה פשוט סתומה. הדבר הראשון שאמרה בדייטים זה מה היא בעצם מחפשת וזה היה כל עולמה שום עומק או טיפת עניין מעבר. אפילו לא כזאת יפה. אז מי היא חושבת לעצמה?

לצערי

המצב הכלכלי שלי עדיין לא מספיק טוב בשביל שמישהו ירצה לנצל אותו, ועוד לצערי- גברים עשירים ומפנקים אומנם ממש עושים לי את זה בפנטזיה,
אבל בפרקטקה מסתבר שאני צריכה להיות זו שמרוויחה קצת יותר בשביל שהקשר יעבוד.
&nbsp
יש משהו מאוד בעייתי בלקטלג מישהו, בעיקר מישהי, כגולד דיגרית. ה"אהבה" שכולם מדברים עליה כאן בתור הסיבה היחידה להיות בזוגיות, בעצם מורכבת מהרבה דברים, חלקם מאוד שטחיים כמו מראה חיצוני ורמת הכנסה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

שתבוא,

אין מה לקחת ואולי באותה הזדמנות היא תלמד דבר או שניים על מינימליזם.

פילפולה

New member
אהממ... אין לגולדיגרים מה לחפש איתי

אבל אני יכולה לומר שיצאתי עם קמצנים [אפילו שניים]-ויצא שאני מימנתי הכל.
בכנות? לא הפריע לי באותו הזמן. מודה שזה היה חלק משיקול הפרידה [גם אם לא העיקרי]. אבל לא הפריע לי "בזמן אמת". רק התחילו הצרות... זה עלה בדעתי.
&nbsp
פיל
אז אפשר לומר שהייתי שוגר מאמא לזמן מוגבל?

אותי מעצבן שכתבת גולדיגרים/ות היית צריכה לכתוב רק גולדיגריות

במציאות זה נדיר לחלוטין למצוא גולדיגר ממין זכר,פשוט כי גברים צריכים להתאמץ פי 10000000 יותר מנשים ,כדי להשיג משהי,לנשים יש פרווילגיה להיות בררניות לגברים אין,בזעת אפך מה שנקרא.

למעלה