סקר בקשות ורעיונות עבורכם .

סקר בקשות ורעיונות עבורכם .

אשמח לדעת ,מה הייתם רוצים לראות כאן ? האם יש נושאים מיוחדים שהייתם שמחים לקבל עליהם טיפים ? האם הייתם רוצים שרשורים קבועים מיוחדים ? כמו שרשור לוח מודעות שרשור דרושים \מחפשי עבודה במדיה האינטרנטית כמו שרשור טיפים על פייסבוק ? אשמח לתגובות ורעיונות כל נושא יקבל התייחסות ויש כבר כמה רעיונות בדרך לביצוע :)

RoyceGracie

New member
כן, כמו בהרבה פורומים עושים את זה

וזה מושך הרבה גולשים להגיב ולהשתתף....

RoyceGracie

New member
כן, לעשות מדור שבועי של שיתופי פעולה

אולי לפנות לחברות בהצעה לשיתופי פעולה. ופעם בשבוע לכתוב משהו כמו "השיתוף פעולה של השבוע - חברת ויסנס מוכנה לתת לכם קישור מהאתר שלה בתמורה ל... " או לחלופין "השבוע חברת כתיבה שיווקית מוכנה לתת לכם 2 מאמרים איכותיים בתמורה ל.."

infoshop

New member
הנה עוד...

ראשית רונית ברכות על התפקיד הקשה שלקחת על עצמך
. מהמעט שקראתי נראה שאת הולכת בכיוונים נכונים.
הנה עוד שתי בקשות: - לאמץ דבר הנקרא "הטיפ השבועי" - רעיון, בונוס, הצעה מועילה דבר שימשוך גולשים לשוב ולקרוא, אולי גם ליישם. - להלחם בחורמה בכל אותם מפיצי מודעות פירמידה, שר"ש, כסף קל וכיוצא בזה ולמחוק מידית כל מודעה בנושאים אלה נושאים המעכירים כל פורום. שוב ברכות הצלחה

אופיר תודה

גם על הפירגון (ואכן כרגע עדין בפרופיל נמוך...) תענוג לקבל מילים כאלו. טיפ השבועי -בהחלט יש משהו בדרך :) לגבי המודעות ,עד כה בהחלט הייתי עדינה ,אבל ימחקו בהתאם לנוהלים והרשו לעצמכם לתת יש וכשזה קורה ואני לא כאן ,שילחו לי מסר ,ויטופל במיידי (המסרים מגיעים אלי ישירות לאימייל *) תודה שוב ונעים לראותך כאן מוזמן לתרום מניסיונך ואולי גם שיתוף פעולה בדרך :)

מה הייתי רוצה לראות בפורום

שלום רונית, אני חדש בפורום זה. ההצעה שלך של שרשורים בעלי טיפים על פייסבוק נשמעת לי מעולה. אשמח לקרוא וללמוד ממך.

תודה

אגב ... אם אני מבינה נכון,אתה בונה אתרים או מקדם אתרים ? בהתמקדות לקידום בגוגל ?

למעלה