סקר בריבוע

DadleFish

New member
סקר בריבוע

קודם כל, אולי קצת מאוחר - אבל מי מגיע להופעה האחרונה של השוטים היום בזאפה?
ושנית - אני מציע עצומה שתקרא לשוטים להכניס את "צועני" לדיסק השלישי המתקרב ובא עלינו לטובה, מי מצטרף? יאללה, צריך לצאת

אני הייתי =]

והיה ענק! ממש מדהים.. כיאה להופעה אחרונה..
חילקו גם כמה סינגלים בודדים של 'תקווה' בסוף אבל לא הייתי בין ברי-המזל שקיבלו אותם.. =/ לא נורא, בקרוב הדיסק
. ושוב, היה ענק
ההופעות שלהם.. יש בהן עוצמה כזאת.. משהו מטורף ובלתי ניתן לתיאור =] לילה טוב

DadleFish

New member
אכן....

היה מדהים, מדהים, מדהים. כמו תמיד בהופעות שלהם
הפעם היו מעט שירים יחסית, אבל כל שיר הם עשו 10 דקות! היה גדול, נקודה. ולגבי תקווה, בשביל מה יש את הקליפ להורדה באתר שלהם? קדימה להוריד מהר!

להורדה?!

איך פספסתי את זה?! אני רצה להוריד.. =] מעט שירים? ממש לא! היו 13 + שניים עם הישאם. והגלישה לשירים שלא היו בתכנית (עמדתי ממש ליד הבמה, ראיתי את הרשימה ומה היה אמור להיות..
) הייתה לגמרי במקום
. אגב, היו אמורים להיות גם אח של סלים ומי שם ידו שהם לא עשו בסוף.. =/ אבל לא נורא, היה ענק, ממש ענק, וזה מה שחשוב
. אגב, בקשר להופעות בפורים, מישהו יודע אם יהיו, ואם כן אז כמה הופעות?
ספגטי =]

DadleFish

New member
הממממ

קודם כל, אם עמדת ליד הבמה, בצד של חגי (הקלידן), שאצלו היו השירים - אז עמדת לידי
שנית, זה מעט שירים יחסית להופעות אחרות שהייתי בהן של השוטים. כמעט בכל ההופעות האחרות (של הסיבוב השני) הם עשו את כל השירים של הדיסק השני ובערך 7-8 של הראשון - שימי לב שלא היה את יפהפיה, אגם הברברים, ומי שם ידו (למרות שהוא היה ברשימה בהדרן והוחלף על ידי "הילדים רוקדים"). אהבתי את הגלישה ל-Aquarius, זה היה ממש לא מתוכנן וקרע את אסי מצחוק, אבל הם עשו את זה ממש יפה, אברהם תותח על
וגם הברכות ההמוניות ושירי חנוכה היו משעשעים מאוד. אני חושב שהם בעצמם לא יודעים לגבי פורים, נחכה ונראה
צריך להתעדכן מהאתר בסביבות מרץ...

=]

עמדתי בצד שני- יותר קרוב לעמית ואסי =] (דפים עם רשימת השירים היו לכל אחד..) טוב, זאת בסה"כ הופעה שנייה שיצא לי להיות בה- אבל ממה שאני זוכרת מהראשונה, כנראה שאתה צודק בקשר לשירים. כן הקטע עם Aquarius באמת היה ענק
. בהופעה של מי עוד ישירו שירי חנוכה ככה?
. הם פשוט יכולים לשלוט בנו (לא לרעה, כמובן)- הם מכניסים אותנו לאטרף, אנחנו שרים איתם, כשהם מתחילים לעשות שטויות- אנחנו אחריהם, הם יכולים לגרום לנו לקפוץ, לשיר שירי חנוכה, אני לא אתפלא אם כולם היו מתחילים לשיר בגרמנית אם הם היו רוצים.. אתה פשוט לא שולט בגוף שלך כשאתה שומע אותם
. (בקשר ל'תקווה', בדקתי באתר שלהם ומה שמצאתי זה קישור לצפייה בקליפ, לא להורדה. אשמח אם תיתן לינק להורדה
) ספגטי =]

DadleFish

New member
תיכנסי לקליפ כרגיל,

וכשהוא מסיים לרדת, את יכולה לעשות FILE-SAVE. וכן, אני מסכים, הם אכן מכניסים את הקהל לשגעון

למעלה