סקר גילוח הערווה

סקר גילוח הערווה

טוף אז ככה , לפני כשבועיים בעודי מתקלחת , (אין לי אמבטיה רק דוש..) החלטתי שכל עוד הבטן בינונית..כלומר עדיין אי יכולה לראות את פרי גני אם אני ממש רוצה..בקצת להזיז את הבטן , להכניס קצת פנימה זה עוד אפשרי..אמרתי לעצמי יאללה לנצל את ההזדמנות לקחתי את הסכין והתחלתי על להיראות כמו ילדה בגן..כמובן שלא הכל ירד בכל זאת כמה אפשר להתכופף? כבר התחתי להזיע במקלחת מרוב מאמץ..בכל אופן , אמרתי לעצמי שעכשיו יותר קל יהיה לי לשמור עד הלידה בע"ה..פעם בשבוע לעשות גלח...מאשר פעם ב..להוריד יער עבות... ( סליחה על התאורים - מקסימה אני...) מה אתכן? אתן מתכוונות להופיע מגולחות? לא מגולחות?

שושית 3

New member
אני החלטתי שבלידה

אני רוצה להיות מגולחת אבל לא כמו ילדה בגן
אני אלך על צורה נקיה ונחמדה.

מצטערת...אבל לא אוהבת את

המראה של ילדה בגן.. (אולי זה הגיל). אין לי שום בעיה ללכת עם יער ומקסימום לגלח קצת קנטים לפני פגישות עם הרופא למקרה שהוא ירצה לראות מה העניינים...
לפני הלידה, אני אבקש מבעלי שיסדר אותי קצת שם, שיהיה אסתטי וזהו.

אוי אני מטורפת על "ילדה בגן"

טוב כל אחת ואיך שנח לה...לי הכי נח חלק חלק חלק חלק.. רק שהגירודים אח"כ - סיוט..אבל נסבלים.. בכל אופן , אז לכן אין הרבה עבודה - רק ככה "תספורת - תסרוקת" ויאללה ללידה? שמעתי שבבתי חולים הם "שוחטים" אם למשל באים לא מוכנות..יענו מכאיבים ולא עדינים...הנכונה השמועה ?

אמאאור

New member
ממש לא נכון !

היום לא מגלחים בבית החולים, וזה ממש לא נדרש. הזמן היחיד שמגלחים הוא או לפני ניתוח קיסרי מתכוכנן, וגם זה גילוח חלקי רק לאיזור הרלוונטי, או אם יש צורך לחתוך באיזור החיץ (אפיזיוטומיה) וגם אז מגלחים רק באיזור החתך.

../images/Emo6.gif הרגת אותי עם התספורת-תסרוקת...

הם לא שוחטים ולא עמאיית...מקסימום אם צריך לחתוך, אז מגלחים קצת במקום המיועד.

פריגת

New member
אני מניחה שעד לשלב

הלידה- אני בטח כבר לא אצליח להגיע לשם...
אבל כרגע- ועד מתי שהתאפשר, אני משתדלת לגלח בשביל המראה הכללי, וההרגשה הטובה שלי.

hagit2000

New member
אני לא מתכוונת לגלח

גם במצב לא הריוני אני מגלחת רק עד קו הביקיני. חוץ מזה אני אף פעם לא מגלחת. בהריון הקודם עברתי קיסרי חירום, ואז גלחו אותי לגמרי. זה היה נורא. א"כ זה כל כך דקר והציק. וממש לא התלהבתי מהמראה.

לא חשבתי על זה אפילו../images/Emo12.gif

אולי מתוך בורות או תמימות אבל בחיים לא העליתי על דעתי לגלח, לא בלידה ולא ביום יום. גם ככה אני בקושי מסוגלת להוריד שיערות בשום מקום שהוא לא מתחת לברכיים או בית השחי כי העור שלי רגיש בטירוף ומיד נהיה אדום, מגרד ופצוע.

ענתש

New member
לא מגולחת... למזלי מעולם לא

הייתי שעירה מדיי בקו הביקיני כך שמעולם לא נזקקתי לגלח את זה מטעמי בגד ים. מעבר לזה אני לא אוהבת את המראה של "כוכבות פורנו" בעיניי זה לא אסטטי בכלל לגלח שם. אני בעד המראה הטבעי, יש לנו כנשים מספיק תסביכים (גילוח רגליים ובתי שחי למשל) בשביל מה להוסיף עוד ? על טעם ועל ריח...

ענתש

New member
אוך, אמרת את מה שהיה לי קשה.

הביטוי הזה "תלמידת בית ספר" או "ילדה בגן" עושה לי צמרמורת של זעזוע, זה אפילו לא מתאים ככינוי או אפילו בצחוק. מילא לעשות "תספורת" כי ככה נוח ונעים למישהי אבל לקרוא לזה בשם כזה זה פשוט פדופילי, אין מילה אחרת. ושלא תדעי כמה שזה מטריד אותי... יש לי תמונות מקסימות של נגה שרציתי לשים בפורום שהיא כולה צוחקת ומאושרת אבל היא צוחקת כי היא יושבת על הסיר (עשינו גמילה) ורואים אותה עם התחתונים מופשלים לקרסוליים וכל מה שעבר לי בראש זה שאיזה סוטה יחגוג עם התמונה התמימה הזו. כמה עצוב.

עמית@

New member
מסכימה מאוד עם ענתש

אני חושבת (אולי זו אני הבורה..) שלא נתקלתי עד יום בתופעה של גילוח קומפלט
ולא חשבתי בכלל על זה..

meravido

New member
ראית את ההודעה שלי ממקודם?

אני תמיד עושה תספורת "מרינס" לאזור - לא מורידה הכל כי זה פרוורטי לטעמי, אבל מקצצת ואח"כ השעווה עושה לזה "מסגרת" יפה.

למעלה