סקר גנוב:

סקר גנוב:

חברים שלי חושבים עלי שאני... השיר שתמיד עושה לי את זה בגדול: החפץ שאני לא יכולה להיפרד ממנו לעולם: בקיץ אני הכי אוהבת ל: כשאני עצבנית אני: מסר לאומה:

עונה:

גיל: 23. צבע אהוב: בורדו. ספורט אהוב: שחייה והליכה. גובה: 1.60 בפעם האחרונה שמדדו אותי ולא נראה לי שזה השתנה בהרבה... מתי בכיתם בפעם האחרונה
אתמול בלילה. חברים שלי חושבים עלי שאני: טובת לב. השיר שתמיד עושה לי את זה בגדול: "First Day Of My Life" של מלאני. החפץ שאני לא יכולה להיפרד ממנו לעולם: בקיץ אני הכי אוהבת ל: לקנות דיסקים חדשים כי תמיד יוצאים אלבומים חדשים בקיץ. כשאני עצבנית אני: אתם לא רוצים לדעת... רעה, מפחידה ואומרת את האמת בפנים. מסר לאומה: אל תקחו תרופות מרופאה שלא מבינה מהחיים שלה מבלי לשאול אותה קודם על התרופה. גם אם זה במ.ל.ר.מ...

באילו דברים../images/Emo35.gif מה שכתבתי על המ.ל.ר.מ

ועוד הכי קטעים שהלכתי אחר- כך לרופא במרפאה והוא אמר לי: "מה פתאום תרופה
את לא צריכה שום תרופות. מי בכלל נתן לך את זה
..."

חחחח יש לי אחת כזאת

ושוב אני אומרת (כמו עוד הרבה פעמים בתקופה האחרונה) שהכי חשוב להיות בריאים! את לא יודעת איזה טרטור זה לצאת לבדיקות

חבל על הזמן של טרטור. אני אומרת לך.

הוא כזה אומר לי: "תראי, אני כבר יודע שאצלך הכל בסדר, ולא נראה לי שימצאו משהו, אבל אני נותן לך את הבדיקות בכל מקרה ליתר ביטחון." (יעני בשביל הכיף, כפרע
) ואז כזה כשהוא מדפיס איזה מאה דפים של בדיקות (ואני מסתכלת בשוק על הדפים.) אז הוא אומר לי: "רגע, שכחתי עוד בדיקה אחת. חכי..." חחח

מה תגידי על זה שאני מנסה

משהו כמו שלושה חודשים לקבוע תור לבדיקה ולא נותנים לי תור רק בגלל שחסר איזה קוד בהפניה ולכי תמצאי עכשיו מה זה הקוד הזה, איך משיגים אותו ומאיזה רופא

מצ'עמם לי!

ספורט אהוב: כדורגל, כדורסל. גובה: 160 מתי בכיתם בפעם האחרונה: האמת שהרבה זמן לא בכיתי... חברים שלי חושבים עלי שאני: חפרנית השיר שתמיד עושה לי את זה בגדול: יש הרבה כאלה. אני אתן לכם דוגמא: a change would you do goodq sheryl crow
ו- lights in you eyes/ sheryl crow החפץ שאני לא יכולה להיפרד ממנו לעולם: גיטרה בקיץ אני הכי אוהבת להשתזף ולשמוע מוסיקה כשאני עצבנית אני: שומעת שירים שמרגיעים אותי מסר לאומה: רוק שולט! תהיו אתם ותשימו *** על כל העולם!

actimel

New member
גם לי מצ'עמם חחח

גיל: 31 אני זקנההההההההההההה צבע אהוב: ורוד ספורט אהוב: כדורגל (בית"ר בארץ ליברפול חוץ) גובה: 1.56 או כמו שנגה אומרת... את מטר ומחק (מוציא פרוג'קטור מפרצוף שלי מטומטם) מתי בכיתם בפעם האחרונה: לפניי כמה ימים... התרגשתי. חברים שלי חושבים עלי שאני: מספיק מזיינת שכל שלי חחחחחחחחחחחחחחח החפץ שאני לא יכולה להיפרד ממנו לעולם: וואו... המשקפי שמש... כשאני עצבנית אני: עושה סיבוב ונרגעת... מסר לאומה: What goes round comes round ואני שולחת אותו למי שדאג להתעלל היטב בנפש שלי ושל חברה שלי במשך כמה חודשים טובים... והשאיר אותנו מחוסרות עבודה ולא מתוך בחירה כמובן... והכי גרוע... עשה את זה דרך הדבר שהכי יקר לשתינו. מוסיקה. אגב, למי שתהה...השיר הריי מדבר על קארמה... אז אותו בן אדם... הוא כבר קיבל את שלו! ונשאר מחוסר עבודה!איך שגלגל מסתובב
הצדק יצא לאור...

מסתבר שיש קצת צדק במדינה הזאת אחרי הכל... ../images/Emo13.gif

את לא מבינה איך עשית לי את השבוע עם הידיעה הזאת.זה היה כזה כיף לשמוע. זה מדהים. ממש דרכו של עולם. יש לי שתי מילים להגיד ל"בן- אדם" הזה: מגיע לו
חחחח

עכשיו אני...איזה כיף סקרים../images/Emo6.gif

גיל: 30 (החלפתי קידומת אתמול...) צבע אהוב: סגול וירוק ספורט אהוב: הליכה ברגל, סקס גובה: 1.76 מתי בכיתם בפעם האחרונה: לפני יומיים מהתרגשות ואהבה חברים שלי חושבים עלי שאני... טובה ושמחה השיר שתמיד עושה לי את זה בגדול: אוווווו יש המוווווון ! נכון להרגשתי בימים אלו "ימים טובים ימים באים" קלאסיקה של סקסטה החפץ שאני לא יכולה להיפרד ממנו לעולם: הטבעת שלי בקיץ אני הכי אוהבת ל: לטייל בשעת בין ערביים ובערב רצוי כמובן על שפת הים כשאני עצבנית אני: כנראה ממש רעבה או עייפה מסר לאומה: לחיות כל יום כאילו הוא היום האחרון בחיים

מטר ומחק אבל יפה וסקסית בטירוף../images/Emo88.gif

במבווווווש כמה את ממי עם ידי זהב, מוכשרת בכל תחום, במבישף שיודעת להכין סושי הכי שווה בעולם
ועם פודרגוס מעלף
היונת כתר לא ממש נורמלית תפחה למימדיי תרנגול הודו עם כרבולת של טווס...
אגב למי שלא יודע - שישי עד ראשון זה סופ"ש כי פשוט ענת חשבה שגילתה איזו תגלית... ואחרי חירפון לילי לילה טוב לכולם

actimel

New member
חשבתי לשתף אתכם

אז לכל מי שלא מבין מה פשר המילים המוזרות של נגה המטורללת במבי שף=במבי=שמבשלת כמו שף... ממש
יש גם גרסא "משודרגי" שזה כשאני מבשלת אוכל פשוט כמו חביתה. ראה ערך "במבישול" במבי+בישול יונת כתר: תסתכלו... לא הצלחתי למצוא מה זה. פודרגוס: זהו דורס לילה ממשפחת העופות והוא מין יחודי לאוסטרליה. מין זה פעיל לילה מובהק והוא ניזון בעיקר מחרקים שאת חלקם הוא תופס בתעופה וגם מחוליתנים קטנים אותם הוא צד ממארב בצורה הדומה לינשופים- דריסה באמצעות הרגליים תחילה. במהלך היום מסווה עצמו הפודרגוס באמצעות צבעיו ונטיתו לעמוד ללא תזוזה בסמוך לגזעי עצים. ניתו לראות את הפודרגוס הינשופי בתצוגת העטפלים אשר בחצר האוסטרלית.

gaga9

New member
ואי עשיתם לי כאב ראש חחחח

נו בנות מה אפשר להגיד

למעלה