סקר \ דיון:

TheImpactBoy

New member
סקר \ דיון:

בואו תחזרו אחורה בזמן, קרה לכם ששמעתם שיר של נייטוויש ואהבתם מההתחלה, ולאחר זמן קצר הוא ממש נמאס עליכם? וההפך, קרה לכם ששמעתם שיר שלהם ולא אהבתם, ואחרי שמיעות נוספות הבנתם כמה הוא יפה?

Super Alonit

New member
הממ...

המוח שלי קצת מרוקן כרגע וקשה לי להזכר... אבל נראה לי שרוב מה שקרה לי היה האופציה השניה. לקח לי זמן להתרגל לסגנון של נייטוויש בשירים השונים אבל אח"כ פשוט הייתי מאוהבת בכל שיר.

אלאנקה

New member
אהה

קרה שלא אהבתי ממש את השירים, ואז שמעתי אותם שוב ואהבתי. אבל עד עכשיו לא קרה שנמאס לי מהם אחרי כמה שמיעות..

LadySilkworm

New member
יאפ.

[המקרה השני]. לתת דוגמאות? אבר דרים דרק צ'סט אוף וונדרס בלס זה צ'יילד..

Itay Simons

New member
אמממ

קרה לי רק ההפוך , עם: Elvenpath Crownless She Is My Sin שכרגע הוא מהאהובים עליי
ובטוח עם עוד כמה..

מממ...

המקרה הראשון לא קרה לי עד עכשיו. המקרה השני קרה לי עם Moondance,Bare Grace Misery, Sleepwalker,Away.

blacknwhite

New member
הומ..

המקרה ההפוך קרה לי בערך עם כל שיר שני
דוגמאות בולטות? נניח, stargazers- בהתחלה לא סבלתי אותו... deep silent complete- בהתחלה רק חשבתי שהוא סתם חמוד, והיום אני פשוט מתה עליו
ועוד ועוד... הרשימה הזאת ארוכה... המקרה הראשון? לא נראה לי שקרה לי... אולי higher than hope שבהתחלה לא הצלחתי להפסיק לשמוע ועכשיו אני משום מה פחות אוהבת אותו. מצד שני, יכול להיות שמחר אני שוב אגלה שאני מתה עליו, איתי אי אפשר לדעת

The Cat Woman

New member
קרה לי הפוך

שנאתי את ווישמאסטר אבל לידיד שלי יש דיסק באוטו שמתחיל בווישמאסטר וזה הדיסק היחיד שיש לו עם נייטוויש, אז "התפשרתי" על זה ונחשו מה? גיליתי שהוא ממש יפה!!! הוא לא מהאהובים עלי, אבל הוא לא שיר מכוער, הוא אפילו די יפה.

ש נ י1

New member
עונה../images/Emo9.gif

קרה לי מלא פעמים ששמעתי שיר שלהם ולא אהבתי בהתחלה, אלא רק אחרי כמה שמיעות, למשל זה קרה לי עם דד בויז פואם, בלס דה צ'יילד וביוטי אנד דה ביסט (תסלחו לי על העברית
). ההפך קרה לי רק עם סליינג דה דרימר.

A Hilit

New member
שניהם..

את אובר דה הילס ממש אהבתי בהתחלה ואחרי מלא פעמים ששמעתי אותו וניגנתי אותו והופעתי איתו הוא כבר יצא לי מכל החורים.. והאפשרות השניה זה בערך עם כל האלבום של ווישמאסטר..בהתחלה התבאסתי שבכלל קניתי אותו ושמעו, זה לא עסק זול אלבומי מטאל, גם אם הם כבר ישנים.. אבל אחרי כמה ימים ממש התאהבתי בו

deep dark ocean

New member
הממ. מלא.

[נחשו מי זאת?
] [אף פעם לא חשבתי שאני אחליף את לאקרימוזה גירל. ממש אהבתי את הניק ההוא.
] המממ, מקרה 1: סלייניג דה דרימר. ומונדאנס. ואמממ. לא זוכרת מה עוד. אבל יש מלא. WIHAA.
מקרה 2: ווישמאסטר, פיל פור יו, דה קרפנטר, AFF, הממ מלא ואין לי כוח עכשיו. [שימו לב לחתימה!
]

Super Alonit

New member
גדול!!!!!!11../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רודן אכזר עם 1656 קשתות ורודותXDDDDD את מלכה!

The Cat Woman

New member
slaying the dreamer?!?!?!../images/Emo46.gif

עוד שניה אני slaying you! אגב- זיהיתי אותך לפני שאמרת

dralan

New member
אני זוכר שהיו כמה מקרים כאלה...

אבל אני לא זוכר X_X

למעלה