סקר דפוק... אאיזה גובה האאכי הרבה עברתם (מעל סקיטים )???
M msn1 New member 3/5/04 #4 3 בפרימו ופח שהוא קצת יותר משלוש שתיים וחצי בפרונטסייד אולי שתיים בפליפ אחד וחצי בסוויץ' אבל עברתי משו של שתיים
3 בפרימו ופח שהוא קצת יותר משלוש שתיים וחצי בפרונטסייד אולי שתיים בפליפ אחד וחצי בסוויץ' אבל עברתי משו של שתיים
D Dima From Beer7 New member 3/5/04 #6 2 פרימו בסוויץ'?????../images/Emo2.gif יהההההההההההההההההההההה....
D Dima From Beer7 New member 4/5/04 #25 אני רואה שהרב פה עושים 2 בסוויץ' פאק.... אני אפילו לא קרוב.. אפילו פרימו אחד אני לא עובר...
M msn1 New member 4/5/04 #26 בעקרון זה רק עניין של בטחון אולי של 2 סקייטים לא צריכים טכניקה ולא צריכים כלום צריכים רק פופ חזק ולקפוץ בשביל 3 צריכים טכניקה בגלל זה אתה יכול לעבור 2 תוך חודשיים ו3 אחרי חצי שנה כי צריך לפתח טכניקה
בעקרון זה רק עניין של בטחון אולי של 2 סקייטים לא צריכים טכניקה ולא צריכים כלום צריכים רק פופ חזק ולקפוץ בשביל 3 צריכים טכניקה בגלל זה אתה יכול לעבור 2 תוך חודשיים ו3 אחרי חצי שנה כי צריך לפתח טכניקה
C CKYbeer7 New member 3/5/04 #7 אני......... 3 פרימו אולי 2 פרימו פליפ 2 פרימו סויטץ פרימו אחד סויטץ פליפ
E eric kossston New member 3/5/04 #11 זה הכי גבוה שלי../images/Emo26.gif אבל זה ממש ישן... עכשיו אני עובר איזה בורד אחד יותר... סתם אני עובר רק בורד אחד אבל עני עולה ועושה גריינדים על גובה של טיפה יותר משני בורדים...
זה הכי גבוה שלי../images/Emo26.gif אבל זה ממש ישן... עכשיו אני עובר איזה בורד אחד יותר... סתם אני עובר רק בורד אחד אבל עני עולה ועושה גריינדים על גובה של טיפה יותר משני בורדים...
E eric kossston New member 4/5/04 #19 אחי זה מאחורי הביץ' האוס שלי... זה הספונסרים שלי בנו לי את זה... זה עוד מהתקופה שהייתי תימני מרוקאי כזה...
אחי זה מאחורי הביץ' האוס שלי... זה הספונסרים שלי בנו לי את זה... זה עוד מהתקופה שהייתי תימני מרוקאי כזה...
E eric kossston New member 4/5/04 #21 וואלה תודה... מזל שהזכרת לי... חכה הספונסרים שלי בנו לי את זה... זה עוד מהתקופה שהייתי תימני מרוקאי ומצחיק כזה... עכשיו זה טוב???
וואלה תודה... מזל שהזכרת לי... חכה הספונסרים שלי בנו לי את זה... זה עוד מהתקופה שהייתי תימני מרוקאי ומצחיק כזה... עכשיו זה טוב???