סקר... דרושות תשובות

בשלולית

New member
סקר... דרושות תשובות ../images/Emo6.gif

משהו שדיברתי עם ידיד טוב שלי עליו..... עד כמה אתם חושבים שסקס בין ידידים טובים יכול להרוס את הקשר בין השניים? אם אתם חושבים ככה בכלל? כי אני חושבת שאם השניים מרגישים שיהיה בסדר ושהם לא יפסיקו להיות בקשר רק שהוא יהפוך להיות גם מיני אז הכל בסדר.. מה לא? *בדילמות*

ChilD SouL

New member
ממממ....

לדעתי, אם זה נעשה עם הסכם מראש שזה חד פעמי או משהו - אז לא אמורה להיות בעיה גדולה. אולם אם זה על בסיס קבוע, אז זה בהחלט יכול להרוס את "מערכת היחסים". בכלל אני חושבת שידידים זאת קבוצה אחת. ואנשים שמקיימים איתם יחסי מין אמורים להיות קבוצה אחרת. אני לא הייתי חושבת על לשכב עם ידיד, זה נראה לי סתם יהרוס ת'קשר וגם אם לא, אז זה יהיה מוזר אח"כ.

hafraapsichotit

New member
מאמי, אני עברתי את זה.

נתחיל בסוף (הטוב)- אנחנו ביחד. התחלנו בידידות, עברנו ליזיזות, ועכשיו אנחנו "ביחד ביחד"... אני הייתי מאוהבת בו לגמרי והוא לא הרגיש כמוני אבל הסקס היה נהדר אז המשכנו עם זה
בגדול אני חושבת שזה לא חכם, רוב הידידים שנכנסים למיטה יוצאים משם בכאסח, כמו הרבה דברים בחיים את אולי יודעת איך זה מתחיל אבל את לא יכולה לדעת איך זה ייגמר...

בשלולית

New member
הקטע.... ש...

אני יודעת שהוא לא רוצה משהו רציני איתי.... זה רק סקס.... אז אין מצב שזה ייגמר טוב כמו אצלכם...... ולא נהיה ביחד..... לצערי!@!!@@#$!$@%!#^ אז את כן חושבת שבמצב שלי זה יהרוס את הקשר, הא?
אגב, שמחה בשבילך שזה נגמר לכם טוב

hafraapsichotit

New member
טודא!

אני לא מכירה אותך או את הקשר בינכם ואני לא רוצה לפגוע בך אבל בואי נודה בזה- רובנו תלותיות.וסקס גורם לנו להיות תלותיות. אני אכלתי סרטים איתו. לראות אותו יוצא עם אחרות... נקרעתי. וחוצמיזה שהוא היה העובדה שהיה לי חרא הוא גם היה זה שניחם אותי. זה לא פשוט. ואני לא מנסה להתנשא אבל זה באמת יוצא דופן.

s h i r k u s h

New member
סקס בין ידידים ../images/Emo58.gif

אני אישית לא חושבת שאיכנס למצב כזה, כי זה משנה את כל החשיבה, אי אפשר לקטלג אותו כידיד אחרי שמגיעים למצב אינטימי כזה. ובכלל לא מסוגלת לשכב עם מישהו שאין לי רגשות אליו שהם יותר מידידות.

yardenj

New member
קודם כל נצא מנקודה שסקס זה טוב

אני בעד זה,אני לא צריך רגשות,ואם אני בוחר בקפידה ידידה שאין לה את הקטע של לפתח רגשות עם מין זה מצוין,בינתיים לא מצאתי כאלו אבל לא נורא,גם ככה לא היו כאלו ידידות טובות מהתחלה.

B a r r B e e

New member
אממממממממממ

קצת קשה! ומאוד תלוי! אבל בגדול....אם שניהם חושבים ש"יהיה בסדר ושהם לא יפסיקו ליהיות בקשר" אז סבבה...

shelly1975

New member
הממממ....

בתור אחת שיש לה ידיד כזה, מה שנקרא יזיז, זה לא פוגע בכלל בידידות, אנחנו מאוד קרובים זה לזו ויכולים עדיין לדבר על הכול וגם נהנים מהסקס. היתה לי גם יזיזות אחרת בעבר אבל מאז שהוא התחיל לצאת עם מישהי ונגמר הסקס, הוא נעלם לגמרי. לרוב זה בעייתי, זה פוגע בידידות. זה תלוי בפתיחות של השניים ותלוי באם יש רגש רומנטי של אחד כלפי השני...

ה מ ש י ח

New member
אאאא את מזכירה לי משהו..

עד לפני איזה חודשיים היה לי מין קשר יזיזות כזה עם מישהו שהייתי מאוהבת בו ל-ג-מ-ר-י והוא .. לא.. ובכל מקרה הסקס היה כיף אבל כל עוד הייתי מאוהבת בו אז זה פגע בי, עד שתפסתי שכל והפסקתי את זה. בכל מקרה, אם סבבה לך עם זה אז סבבה ואם לא, תפסיקי את זה כמה שיותר מהר. שנינו היינו ידידים ממש ממש טובים לפני זה אבל מאז אנחנו לא מדברים. בכלל. בהצלחה :)

HyPeR SoNiC

New member
בתור אחד שהיה במצב הזה....

אני אצטט משפט חכם מאוד ששידידה שלי אמרה לי פעם: "הכל בסדר גמור, כל עוד 2 הצדדים רוצים את אותו הדבר" כלומר, צריך ש-2 הצדדים יסכימו שהקשר שלהם ממשיך להיות ידידותי, ושלא מעורב פה רגש. כי אם צד אחד רוצה יותר והצד השני לא, זה סתם יהרוס את הקשר וחבל.....

yardenj

New member
אם כבר משפטים אז :

"לעשות ידידה זה כמו להשתין בבריכה-זה יחזור אליך" "לא קופצים למי אפסיים עם הראש קדימה-זה יגמר בבכי" וכמובן-"כל כך הרבה ניירת,כל כך מעט הגיון"(טוב,זה על הצבא אבל בכל זאת מגיע למשפט הזה כבוד).

בשלולית

New member
ווואייי זה פשוט כל כך מהמם...!!!!

וכל כך מזכיר אותנו.................... בוף.......

ביג נוו נוו ../images/Emo128.gif

ידידים הם בעצם כמו בני זוג, מבלים יוצאים וכולי מה שמבדיל בין זוג אוהבים לידידים זה הקטע המיני ברגע ש'חומת המין' נפרצת, דברים לא יכולים לשוב להיות כמו שהיו אלא רק להרוס את הקשר האפלטוני הקודם לדעתי חוץ מזה, שגם לבנים וגם לבנות יש נטייה להקשר ריגשית (יותר מרגשי אחווה) לפרטנר של סקס לטווח ארוך ולכן הסבירות גבוהה שיצאו מקשר היזיזות הזה נפגעים אני ממליצה בחום שלא להכנס לזה!

למעלה