סקר- האם האמהות הפכה אתכן ליותר

סקר- האם האמהות הפכה אתכן ליותר../images/Emo7.gif

רגשניות. אני מוצאת את עצמי מתרגשת ובוכה מכל מיני דברים שבעבר לא השפיעו עליי, אפילו הודעות פה בפורופ לפעמים מעלות דמעה האם זה קרה גם לכן מאז האמהות או שזו רק אני?

rachell

New member
רגשנית? בטח

חודשיים אחרי הלידה של מיקה הקראתי לבר את הסיפור פולטו הכלת ממגידו הגענו לשלב של הרפת שגדי נכנס ואני פרצתי בבכי ברוב התרגשות (באמת) .. אכן גם היום משיר סיפור מראה שמים יפה ואני מתחילה בפנים .....

לא, אני תמיד הייתי ../images/Emo7.gif שכזו ../images/Emo3.gif

אני בוכה תמיד גם מעצב גם מהתרגשות וגם משימחה. אני יכולה למלא את הכנרת עם הקלות שאצלי זולגות הדמעות. אולי הנושאים שמרגשים אותי קצת התחלפו אבל סה"כ הייתי ונשארתי בכיינית-רגשנית... מה שכן, בהריון זה החריף (בגלל ההורמונים...). שירלי.

_גלית_

New member
שירלי... ההודעות שלנו הגיעו ביחד

(התעכבתי כי לא עלו לי האייקונים) וראיתי ששתינו התנדבנו למלא את הכנרת... כמה פטריוטי
וידידותי לסביבה מצידנו...

_גלית_

New member
אני הייתי מאז ומתמיד בכיינית "קלה"

אבל מאז ההריון... חבל על הזמן... הייתי יכולה להעלות את מפלס הכנרת... וכן, גם אני חופשי מתייפחת מדי פעם מול הודעות בפורום. בכי אחד זכור לי במיוחד: ישבתי עם תומר בגינה (הוא היה בן ארבעה חודשים בערך) ופתאום הוא חייך אלי מין חיוך כזה אל תוך הנשמה, כאילו אומר "אמא, אני מבין אותך", וטראח! נפתחו ארובות העיניים... איזה כייף!! ומעניין שדווקא בלידה ומיד אחריה לא בכיתי (רק איזה יום אחריה)..

מיכל153

New member
אני חושבת שהתחשלתי יותר.

קודם הייתי בוכה על עצמי יותר. היום על הילדים, אבל גם איתם מתחשלים במשך הזמן. ביי מיכל153

גם אני מממלאות הכינרת...

כל שטות מוציאה ממני נוזלים מלוחים. מה שכן, האימהות הפכה את הבכיינות לבררנית יותר. ואותי לאסרטיבית יותר. כשצריך להילחם, וקשה, אני לא ישר אבכה, אלא קודם אומר ואצעק ואדרוש, ואם צריך, אז אבכה.

_גלית_

New member
גם אצלי הבכי ../images/Emo26.gif

לא פורץ כשצריך "לתפקד" אלא דווקא ברגעי נחת...

נורא

אני בחורה צינית ולא רגשנית. עכשיו אני מוצאת את עצמי בוכה כשאני קוראת (למשל) סיפורי לידה באינטרנט, או מדברים שהילדים אומרים/ עושים. זה לא היה קודם.

Iris-1

New member
בטח. אני בוכה מכל שטות שלהן.

סיימו בית ספר אני בוכה, נפלה שן אני בוכה. התקדמנו צעד בזחילה אני בוכה. אוי איזה רגשנית נהייתי.

תמיד הייתי רגשנתי...האמהות

לימדה אותי להנות מדברים ממש פשוטים..לקבל דברים בפרופורציות הנכונות....

שירי ל

New member
מאוד!!!

במיוחד כל אותם הדברים שתמיד אמרו לי - "כשיהיו לך ילדים תביני" אז היום יש לי ואני מבינה...

אמיר.

New member
רותיייייייייייייייייייייייי

זה פורום אמהות ???? אני מתחיל באמת להרגיש לא רצוי

רותי ע

New member
למה ?????????

אתה יודע איזה כבוד מקבל התרנגול בלול?
מה לעשות ורוב המשתתפים בפורומי הורים הם בד"כ משתתפות... ודווקא בגלל זה חשוב לנו (האמהות) לקבל את נקודת המבט של הצד השני (האבות). אז אתה מאוד מאוד רצוי
נכון בנות?

אמיר.

New member
טוב בסדר... ../images/Emo13.gif אז הנה הזוית שלי...

מאז שאני אבא (הייתי כותב ´הורה´ אבל זה קונטרה לשימוש ב´אמא´ כל הזמן) נהיתי יותר רגיש לכל מה שקורה לילדים בכלל. אני מתקשה לראות סרטים בו ילדים סובלים או לקרוא חדשות על יתמות (שלא לדבר על התעללות).. הלב שלי מתכווץ עוד יותר כי פתאום דמויות ילדי עולות בדימיון... אמא´לה !!! (אופס...

רותי ע

New member
אתה יודע מה..

אני חושבת שגם בעלי ככה.ועוד הרבה אבות. הוא רק לא מראה את זה כמוני. אני יכולה להיות חופשי עם דמעות בעיניים. זה בסדר. אני אישה ומצפים ממני להיות רגשנית. אבל לא מגבר..

למעלה