סקר- האם האמהות הפכה אתכן ליותר

אורית ג.

New member
ובעלי תמיד היה רגשן ...

הוא רואה את סינדרלה מתחתנת עם הנסיך ? בוכה אמא של שלגיה מגרשת אותה ? דמעות המטפלת מ"צלילי המוסיקה" ברגעים מרגשים במיוחד - נהר וכל סרטי וולט דיסני (טלויזיה אין לנו , מזל...) וכו´ - הוא עם עינים לחות (כולל כשאמא דמבו מלטפת את בנה דרך הסורגים) בגלל זה התחתנתי איתו

דיאנה1

New member
באמת סיבה טובה ../images/Emo13.gif

אגב הקטע בדמבו שהאמא מלטפת את בנה דרך הסורגים, בלי לראות אותו אפילו, הוא מזעזע! קורע לב! זה ממש סרט אכזרי וקשה לי לראות אותו. הזכרת לי קטע שהיה לנו פעם, לי ולבעלי הרבה לפני שנישאנו, כשרק התחלנו לצאת. ראינו סרט יפני שאני אפילו לא יודעת איך קוראים לו, והוא היה כל כך עצוב, לקראת הסוף הרגשתי את הדמעות מתחילות לזלוג לי. והייתי מאד נבוכה ושמחתי שחושך ושהוא לא יכול לראות. לאחר מכן כשעלה האור ראיתי שכל הפנים שלו שטופות בדמעות! מזה למדתי ש- א. הוא מתרגש מסרטים ו - ב. בניגוד אלי הוא לא מתבייש ולא כל כך אכפת לו מה יגידו. מיד ערכו קפץ בעיני בכמה דרגות טובות.

בטח שכן- א.מ.א=אני מאד אמוציונלית../images/Emo23.gif

רגישות לכל דבר, לאו דווקא בכי, אבל בהחלט רגישות לכל דבר שקורה בחיי היום יום הכל מושלך בזוית אחרת על הלחיים ופעולות היחום יום שלי!

אני חושבת שכן- אני לוקחת הרבה דברים

שאני רואה ושומעת ביתר רגישות כי עכשיו כשאני מצהד השני של המתרס, כהורה - אני מבינה יותר דברים וזה מדבר אליי אחרת.

למעלה