סקר. האם רנין תבכה היום? אם להסתמך על שבועות קודמים אז התשובה היא - כמובן. אבל האם גם השבוע?
ד דורוN New member 19/9/08 #1 סקר. האם רנין תבכה היום? אם להסתמך על שבועות קודמים אז התשובה היא - כמובן. אבל האם גם השבוע?
Y yaeli היחידה New member 19/9/08 #10 חחחח לא שטיפה כ"כ... הוא רק אמר לה שהיא לא חייבת להיות בקידוש אבל לאכול איתם כן
ל ליאורי13 New member 19/9/08 #4 היא לא תבכה,כי היא יודעת שהבכי שלה נמאס על כולם,כך לפחות אני מקווה שיקרה במידה שיש לה שכל
ל ליאורי13 New member 19/9/08 #6 אני לא סובלת את ההתנהגות שלה אם מדברים על נרקיסיסט אז זה תפור עליה היא לא מזיזה אצבע שם,כולם עושים בשבילה,אני מאמינה שיפתחו עליה שהיא לא עושה כלום,גם ג'ני הצנונית לא עושה כלום,גם עליה יפתחו
אני לא סובלת את ההתנהגות שלה אם מדברים על נרקיסיסט אז זה תפור עליה היא לא מזיזה אצבע שם,כולם עושים בשבילה,אני מאמינה שיפתחו עליה שהיא לא עושה כלום,גם ג'ני הצנונית לא עושה כלום,גם עליה יפתחו
נ נסיכת הנילוס22 New member 19/9/08 #7 בטח שיש לה היא חשה את עצמה אשכרה נסיכה.. נסיכה בתחת שלי! הלוואי ויתעצבנו עליה היום!
B BeN ShaDe New member 19/9/08 #8 ../images/Emo6.gif באתי לפתוח דיון על זה... אני מאוד מקווה שהיא לא תבכה שוב כדי לא להראות ולצאת עוד יותר מטומטת ודבילית ממה שהיא כרגע.
../images/Emo6.gif באתי לפתוח דיון על זה... אני מאוד מקווה שהיא לא תבכה שוב כדי לא להראות ולצאת עוד יותר מטומטת ודבילית ממה שהיא כרגע.
ל ליאורי13 New member 19/9/08 #12 כמה אפשר לבכות על אותו דבר? אל תדאגו,היא כבר תמצא על מה להתבכיין ולעשות בלאגן היום היא תתאפק{אולי?}
מ משגרת המחשבות New member 19/9/08 #13 לשאול האם רנין תבכה היום זה כמו לשאול האם השמש תזרח גם מחר ? בא-רור