סקר הבשר הגדול

כרוני

New member
סקר הבשר הגדול

אם יש שני דברים שמאפיינים ארגנטינאי/ת טיפוסי/ת הרי שזה אהדה קנאית לכדורגל וחיבה עזה לבשר אדום שזה עתה יצא את הפאריז'ה....... על מה אתם אוהבים 'להתחרע' ? 1) Bife de Lomo 2) Bife de Chorizo 3) Osabuco (ברך) 4) Asado (צלעות) 5) Salchichas (על כל תתי הזנים פרט לבא) 6) Morcillas (נקניקיות דם) 7) אני בכלל צמחוני....
ולשאלה שחייבת לבוא בהמשך: צ'ימיצ'וררררררי כן או לא? (נהייתי רעב........
)

pepe chatruc

New member
אחחח הבטן...

איך אפשר לבחור רק סוג אחד ? ביפה דה צ'וריסו או ביפה דה לומו לפי המצב רוח... ולקינוח מורסיז'אס (שאני מתוודה שמעולם לא אכלתי לפני שחבורת ארגנטינאים הכריחה אותי ומאז אני מכור) כמובן שכל הבשר נקי בלי צ'ימיצ'ורי או כל מיני "פגעים"\רטבים אחרים , אותם אפשר לאכול עם הלחם

batigol

New member
קוליטה דה קואדריל

מאוד מאוד טעים ובשבילי מאוד מאוד נגיש..................חה חה חה. אבל אני לא מכין בפאריז'ה, כי אין לי וגם ללכת לפאריז'ה דה מירטה זה לא משתלם, כי באותו סכום אפשר לקנות 2 קוליטות, יין גאטו נגרו (האיכות האיכות), ולקנח עם קילו גלידה של קאסראטו......

gallardo

New member
גאטו נגרו זה צ`ילנו

עבדתי ביקבי סן פדרו שמייצרים את הנגרו והבלאנקו, ואיך שהבנתי ארגנטינה היא אחת הצרכניות החזקות שלהם

pepe chatruc

New member
גם צ'ילנו וגם לא משהו לטעמי

גאז'ארדו , איפה אתה עומד בענייני הבשר?

gallardo

New member
עד לפני שנה הייתי חזק בעניין

ביפה דה לומו וצ`וריסו היו הפייבוריטים עלי, מדם אני נגעל, ונכון להיום אני דתי מדי בשביל זה. באופן כללי בשנה האחרונה אכילת בשר גורמת לי כאבי ראש חזקים וכל מיני דברים רעים, אז חתכתי באופן כמעט מוחלט מכל הפסטיבל הזה, אם כי מדי פעם זה יכול לבוא טוב.

gallardo

New member
i`m back in buisness

הייתי היום אצל רופא גסטרו והוא טוען שהכל נובע ממתחים ולחצים. אז אני בעניין חזק, אכול כפי יכולתך

skooby

New member
ממממ...

הכל חוץ ממורסיייה וצ'נ'צ'ולין לרבות כבש מהפ0טגוניה

InFecTeD LOVER

New member
Asado ללא כל ספק.

ובלי צ'ימיצ'ורי. בשר נטו זה הכי טעים. אבל אולי בעצם מותר קצת P:

Joy107

New member
תגיד לי אתה בסדר?../images/Emo178.gif

שבת בבוקר, לא מספיק שהילדים התעוררו בשש וחצי, מתחילה חודש שמיני, פותחת את המחשב וישר תמונה כזו??
ASADO בטח שאסדו וכן, קצת צ'ימיצ'ורי תמיד הולך! קשה קשה...

maozeitan

New member
כרוני, אם לא תפסיק לאכול את הבשר הזה

גם לך תיהיה בטן של חודש שמיני... זה לא כל כך בריא הרבה בשר אדום...

למעלה