סקר הדוכנים הגדול

foggy night

New member
סקר הדוכנים הגדול

1. האם אתן הולכות לדוכני מניקור? אם כן, באיזו תדירות? אם לא, למה? 2. האם אתן עושות בדוכנים רק מניקור או גם פדיקור? איזה טיפולים אתן לוקחות שם? 3.האם אתן מרוצות מהעבודה של הבנות בדוכנים? (מקצועיות, ניקיון, תודעת שירות) 4. כמה אתן משלמות בדרך כלל למניקור? 5. האם יש לכן דוכן ספציפי להמליץ עליו?

foggy night

New member
חזרתי עכשיו משם, אז...

1. האם אתן הולכות לדוכני מניקור? אם כן, באיזו תדירות? אם לא, למה?
אני הולכת פעם בחודשיים בערך, פלוס מינוס, להתפנק. 2. האם אתן עושות בדוכנים רק מניקור או גם פדיקור? איזה טיפולים אתן לוקחות שם?
רק מניקור (בינתיים) שיוף, לפעמים הסרת עור, לפעמים קרם ועיסוי, וכמובן לק, לפעמים עם ציורים. 3.האם אתן מרוצות מהעבודה של הבנות בדוכנים? (מקצועיות, ניקיון, תודעת שירות)
הבנות היו מאוד מקצועיות, איפה שהייתי, והיו גם מאוד נחמדות. הבעיה המרכזית במקומות האלו היא הסטריליות. הן מחטאות את כלי המתכת, למשל, אבל הפצירה עוברת מאחת לשניה, נראה שלא מנקים את הקערות שבהם טובלים את הידיים (מחליפים מים אבל לא מחטאים), וחומרים אחרים כמו הקרם להסרת העור, מונח בבקבוק לק ואותה מברשת עוברת מיד ליד וחוזרת לבקבוק... בקיצור - בבית הכי נקי. עוד דבר: לא פעם הן פוצעות בזמן הסרת העור - חזרתי הביתה עם שתי אצבעות פצועות, וגם נראה שהיא לא השקיעה במיוחד במריחת המייבש והוא לא אחיד על הציפורן (חסר בצדדים) - אני אשים שכבה נוספת משלי. 4. כמה אתן משלמות בדרך כלל למניקור?
30-40 ש"ח. 5. האם יש לכן דוכן ספציפי להמליץ עליו?
לא. אני לא אמליץ על דוכן לא סטרילי, ועוד לא מצאתי אחד סטרילי.

עונה

אחרי שראיתי את הדוכן אצלנו בקניון+חוו"ד ממקומות אחרים על איכות הלק, "העבודה" ובעיקר הסטריליות, החלטתי שאני ודוכנים שכאלה זה ממש לא.

danra

New member
../images/Emo192.gif המממ

אני לא עושה מניקיור בכלל ואם הייתי עושה אז בטח לא הייתי הולכת לאף אחד מהדוכנים האלה. קבוע פעם בחודש אני אצל הפדיקוריסטית שלי.

עונה מחוויות שלי(-: חדשה פה...

1. האם אתן הולכות לדוכני מניקור? אם כן, באיזו תדירות? אם לא, למה?- הייתי שלוש פעמים- פעמיים בלאקה בעזריאלי ופעם אחת בלאקה באיילון. 2. האם אתן עושות בדוכנים רק מניקור או גם פדיקור? איזה טיפולים אתן לוקחות שם? עשיתי רק מריחת לק ושיוף הציפורן... מניקור אני לא אוהבת. והמחיר של הפדיקור שלהם לא כולל שיוף הרגל והסרת עור מכף הרגל והמחיר יקר כמו פדיקור מלא אצל פדיקוריסטית. וגם לא התחשק לי באמצע הקניון פדיקור... 3.האם אתן מרוצות מהעבודה של הבנות בדוכנים? (מקצועיות, ניקיון, תודעת שירות)- זה מתחלק לשניים. את העבודה והמקצועיות אהבתי בשלושת הפעמים- יצא מאוד יפה ומסודר. אבל קצת עיצבן אותי הדחיפת מוצרים המסיבית- בעזריאלי. כל הרבע שעה היא רק ניסתה למכור ולמכור ולמכור.. זה טוב וזה טוב וזה טוב תקחי את זה ואותו.. וניפחה לי את הראש כל הרבע שעה שרק רציתי קצת שקט אחרי העבודה... ושלא רציתי היא עשתה כזה פרצוף חמוץ והלכה בלי להגיד שלום.. הרגשה לא נעימה והאמת לא חזרתי לשם מאז. באיילון אני רוצה לציין שהיו הרבה יותר נחמדות ואפילו לא ניסו למכור לי משהו פעם אחת. 4. כמה אתן משלמות בדרך כלל למניקור? 30 ש"ח 5. האם יש לכן דוכן ספציפי להמליץ עליו? הייתי רק בלאקה. עבודה יצאה מאוד יפה.. אבל בעזריאלי חירפנו אותי עם המוצרים. באיילון הרבה יותר נחמד ורגוע.

Ultra marine

New member
בדוכנים האלה לא הייתי מעולם

אני חושבת שזה פינוק מיותר (אצלי לפחות). אצל פדיקוריסטית לא הייתי. לא רואה סיבה ללכת כרגע... אני די לא בעייתית וגם עור יבש זאת תופעה יחסית חדשה אצלי. קיצור, מסתדרת לבד

devilz

New member
פעם אחת

.. חברה שלי גררה אותי, בדיוק התחיל להתקלף לי הלק אז זרמתי. שיוף ולק וזהו.. לי לא ניסו לדחוף מוצרים.. אבל לחברה שלי עם ציפורניים מאוד שבורות, ממש ניסו לדחוף... השיוף היה מוזר ועם קצוות משוננים.. והיא הצליחה לשרוט אותי עם פצירת קרטון.. .. לפחות הצבע של הלק היה יפה

למעלה