סקר - הדיסק / שיר האולטימטיבי

E Nig Ma

New member
סקר - הדיסק / שיר האולטימטיבי

במסגרת פסטיבל שירי הדיכאון והפרידה שפתחתם בשרשור הקודם
סקר קצת יותר אופטימי ומעודד, מהו השיר או הדיסק האולטימטיבי לסקס? זה שהסקס פשוט לא אותו הדבר בלעדיו ?

לירוי25

New member
"Freak me" של Another level

מי שמכיר את המילים של השיר יבין על מה אני מדבר!

dodobird

New member
../images/Emo79.gifבלוזזז

אוסף של צ´ט בייקר... או אוסף ג´אז ממש מדהים שנקרא sirens of song, שלמיטב ידיעתי אי אפשר להשיג בארץ... ויש את האוסף kinky love 1 ואם כבר, אניגמה3 יכול להיות מדהים.

OMO

New member
lets talk about sex, baby

בפעם הראשונה שלי עם בחור, הוא צרב דיסק של טראנסים והייתי ציך לשמוע את הבומים בקולי קולות כל משך ה... אז יש לי קצת טראומה מזה. אבל כשאני הייתי בצד הלוקח (בתולים של ילדון אחר) שמתי את הדיסק הראשון של ווסטלייף, שירי אהבה מושיים וקיטשיים ורגועים... עשינו אהבה. כן, בטח! אבל החלום הוא לשמוע ברקע דיוות באנפלאג, מאריה, ויטני, ג´נט ואפילו סטינג.

לירוי25

New member
הנה בחור שיודע על מה אני מדבר!

אני הייתי הולך על הדיסק האחרון של TLC שנקרא FAN MAIL. או על אן ווג, Salt ´n pepa

אהוד_

New member
אם כבר שירי דיכאון

לכו תורידו באודיו גלקסי: Eva Dahlgren - Egoism ו\או Eva Dahlgren - Wilted Dream

MARMELAD

New member
דיסקים ראויים לסקס:

בעיני... כל דיסק שיש בו אלקטורניקה - עליות וירידות לשם ההתרגשות, קצב מהפנט, וסאונד מלטף. והמומלצים - ביקיני - שני הדיסקים מצוינים למטרות חדירה א. אמדורסקי - בהופעה חייה - לא כל כך טוב למין אוראלי אבל נחמד החדש של קרני פוסטל (עוד לא שמעתי אבל מראש אני יודע שהוא טוב. היא בסדר) הדיסק הכפול של האומן 17 (הראשון שיצא) מעולה לסטוצים אחרי מסיבות מדונה- ריי אוף לייטץ´ ולנישת הלא אלקטרונים: כל דיסק של בט מידלר מדונה- ארוטיקה (יש האומרים שהוא עד כדי כך טוב שאפשר להזדיין לצליליו אפילו עם בת המין ה.. ה.. ההוא) ולחובבי הביזאר: הגבעטרון בתקליט הנפלא "ים השיבולים" הפסקול של "היפה והחיה" בדיבוב העברי והאוסף של דודו פישר ביידיש.

אלי פלס

New member
דודילה פישר...איזה זכרונות

א. אני אוהב אידיש. ב. אני אוהב את דודו פישר. ג. אני אוהב את דודו פישר שר אידיש. ד (לא קשור). דודו פישר טען פעם שיש לי קול מעולה.

OMO

New member
אומו בשוק!!!

א. למה? ב. למה? ג. לממממממה??? ד. מגניב, אלי ישיר לנו סולו, אלי ישיר לנו סולו, אלי ישיר לנו סולו, כולנו פה אחד
ונזכרתי בעוד שיר מעולה לשעת האקט: קיס פרום א רוז של סיל, ובכלל שירים של סיל...

אלי פלס

New member
אלי מרגיע...

א. כי זו שפה יפהפייה. ב. כי הוא שר טוב ויש לו קול מדהים. ג. כי זו שפה יפהפייה וכי הוא שר טוב ויש לו קול מדהים. ד. חזנות? אופרה?

מדוזה של אנני לנוקס

השיר הראשון מתאים במיוחד לסטוצים (NO MORE I LOVE YOUS). חוצמזה, יש שם קצב, איטיות, אינטימיות והמוניות. נפלא נפלא

לירונר

New member
שאלהים יברך אותך ~!~ כמה חיפשתי

את השיר של אנני לנוקס תודה תודה תודה ~לירון~

לירונר

New member
יש עוד שיר שאני מחפש.....

גם שלה היא חידשה את זה ואני ממש לא מצליח למצוא אותו

אתה זוכר חלק מהמילים או משהו?

תכתוב קצת, תגיד על מה זה מספר, שקט, איטי, זיבי, איבי, ואני אנסה להגיד לך איזה שיר זה. בינתיים, שבוע טוב!

MARMELAD

New member
מה אתה רוצה... ../images/Emo6.gif

הוא נתן מספיק אינפורמציה...

למעלה