סקר: ההתחלה שלכם

d@r121

New member
סקר: ההתחלה שלכם

איך הייתה ההתחלה שלכם איך קבלתם את הסלולארי הראשון שלכם ולמה זה גרם הנה הסיפור שלי רציתי סלולארי כמו כולם לחצתי קצת על הערקים של הורי וראינו מבצע באורנג´ של 5110 הם השתכנעו וקנו הייתי שנה עם הפלאפון עד שזה התחיל לחלחל אבא שלי לא התנגד לקבל סלולארי מהעבודה אח שלי גם רצה סלולארי אז קנו לו ובגלל שהחרימו לו את זה אמא שלי משתמשת בו אז אני מודה הכנסתי את כל המשפחה לטירוף סלולארי ומה הסיפור שלכם?? ד
ר

קיבלתי "פליפר" מתנה... ../images/Emo13.gif

היה מבצע התרמה לאיזה אגודה בנתניה (שם למדתי), כל מי שמתרים 3 פינקסים מלאים מקבל מכשיר "פליפר" עם קו "פנאי" של "פלאפון". כמובן שאת הפלאפון לקחתי, אבל על הקו ויתרתי - שמתי לו מנגו משהוא ללא דמי אחזקה, וככה הייתי בין הילדים הראשונים שהיה להם סלולרי בזמנו (זה היה לפני 5 שנים לערך)
אחרי שנתיים אבא שלי עבר לאורנג וקיבל סטאר-טק חינם, אז אני קיבלתי את ה-סטאר-טק האנלוגי שהיה לו בפלאפון. לפני שנה עברתי לסמסונג 822i. עצוב, לא?
נ.ב. שכחתי לציין - אני ממש שונא לדבר בטלפון/אלפון סלולרי! אחרי 20 שניות שיחה אני מתחיל להיות עצבני. מי שרוצה לדבר איתי מוזמן להיכנס לאוטו, לבוא לבקר ולדבר כמה שהוא רוצה. בכלל אני מפחד להתקשר לסלולרי של אחרים שמה אני תופס אותם במצבים שונים ומשונים

הראשון שלי היה 2120

חבר שלי היה לו את זה, ומהרגע הראשון, אםילו עוד לםני שקנו לי אותו ידעתי כבר את הקודים ל2120, וכיצד לשנות שם. במהרה לכל אחד עשיתי זאת כבר, ובגיל 13 קנו לי את ה2120, אחרי לחצים מרובים על ההורים שלי שלא הסכימו. לאחר מכן, אבא שלי טס לחו"ל ובדיוטי פרי יש את החנות למוצרי חשמל, והוא קנה לי את ה5120 ב200$ מה שנחשב באותה תקופה למציאה של פעם בחיים! אח"כ כבר עברנו לאורנג´, כל המשפחה בעצם, וקבלתי 3210, אח"כ 8250, וכיום 8310. נ.ב. גם אבא שלי קבל מהעבודה כל מיני מכשירים, כמו טלפון קבוע לרכב, אריקסון (אבל אני כמו טמבל לא ידעתי אז על האזנות) אריקסון טי26, ונוקיה 6150.

tomlevin

New member
לי יש גם סיפור..

ה"ראשון" שלי היה מנגו פרו שעלה לי 900, אחר-כך 5120 שעליו שילמתי כ- 1100 ש"ח אחר כך 5110 ואז סטארטק אחרי זה 6210 וקניתי גם 3310, אחריו בא הפנסוניק במקום ה- 3310, קניתי טיימפורט שהיה אצלי שבוע ואז ה- 8310 אחר-כך סימנס SL45I ועכשיו קניתי T250 בשביל הכיף....

@@oshra

New member
תגיד לי אתה שפוי

תוך כמה שנים החלפת כ"כ הרבה מכשירים??? מה עם התחייבות ל- 3 שנים, אין אצלך דבר כזה? והסיפור שלי בשרות לאומי בשנה הראשונה לקחתי מאמא שלי את המנגו פרו שלה שהיא קנתה/ קיבלה עקב היותה מורה חברת הסתדרות המורים. בשנה השניה לקחתי מאבא שלי את הסלקום שלו שכחתי את שמו (למען האמת אף לא ידעתי) הגדול עם הפומית הנפתחת שדומה לפליפר של פלאפון. אח"כ היה לי נוקיה 5120 במשך שנתיים עד שלפני חודש וחצי החלפתי במסגרת העבודה לנוקיה 8260 וחוץ מזה באוקטובר האחרון אבא שלי החליט שהוא רוצה בשבילו ובשביל אמא שלי סטראטאק אז הוא קנה גם לי אחד רק בשביל הדיבורית באוטו.
אפרופו סלולארי מהעבודה משלמים 30 ש"ח או לא? ממתי? חג פורים שמח

Gizon

New member
2160...

הסיפור שלי הוא ככה, הלכתי פעם לשיעור שחיה בכיתה ה´ בעיר, הלכתי לאיבוד לאיזה כמה שעות טובות. יום אחרי זה אבא שלי הביא לי NOKIA 2160 והסתובבתי איתו בערך שנה. כשעשיתי את הקניות לכיתה ו (ספרים, מחברות) היה איזה מבצע בחנות כלי כתיבה שאם קונים ב-200 שקל מקבלים נוקיה 5120 "חינם". שילמתי עליו 36 שקלים למשך 36 חודשים (יותר נכון ההורים שלי שילמו עליו) והסתובבתי איתו עוד שנה קצרה. בתחילת כיתה ח´ קיבלתי Nokia 6120IH שהיה ממש TOP OF THE ART באותו זמן. לאף אחד לא היה עברית בכתיבת ההודעות, הייתי יחיד. לאחר עוד שנה קיבלתי את ה-8260 שאותו אני סוחב עד היום. אני מקווה לקבל בשבועות הקרובים את ה-3320 בסלקום. כפי שאתם רואים Nokia כל הדרך, גדעון www.pocket.co.il

phingy

New member
אוקיי אצלי זה הלך ככה.......>>>

בכיתה ה´ (היום אני בי"א) קיבלתי את המנגו הטורקיזי והראשון שלי (אני לא זוכר שבכלל ביקשתי נראה לי אבא שלי החליט לקנות לי) כמובן אלה היו ימים... 6 שעות בטריה בלחץ... אפשר להתקשר רק הביתה... אבל זאת הטכנולוגיה של אז... אח"כ בכיתה ז´ נדמה לי קיבלתי את העלית, שמעו זה היה וואחד מכשיר... ספר טלפונים, רטט, מסך דוט-מטריקס, צלצולים שונים... תענוג! לחצים על ההורים בכיתה ט´ לקנות לי 5110 באורנג´ עלו בתוהו ונאלצתי להסתפק בסם-411, שהיה "בסדר", אומנם בעברית אומנם קטן וקל אבל לא מה שחלמתי עליו... כיתה י´ (לפני שנה) קיבלתי את ה2000i (צ´אט) הישן והטוב... קפצתי מדרגה טכנולוגית... ו... לפני שבועיים אחרי לחצים בלתי יאומנים קיבלתי את החבר הכי טוב שלי (סתם בצחוק) הSK המדהים... ואמא קיבלה את הצ´אט כן כן זה סיפור חיי, או יותר נכון סיפור פלאפוניי, יש לי עכשיו שנתיים לבלות עם הSK המאמי הזה, עד למכשיר הבא..............

phingy

New member
אם השאלה של אורי מופנית אלי אז:

רק פעם אחת, מאז העלית אני עם אותו מספר

peretzy

New member
הסיפור שלי...

הסיפור שלי התחיל בכיתה ה´ שבו קיבלתי הנוקיה ב"פלאפון" כן כן זוכרים אותה?? קיבלתי אותה שלכולם עדיין לא היה את המנגו ...אז זה היה נחשב חבל על הזמן יוקרתי..ואף אחד אפילו לא האמין לי שהיא שלי בכלל... אחח...אני זוכר איך התלהבתי ממנה... אחרי 3 שנים בערך שהיא הייתה במשפחתי .... אחותי קנתה לי בדיוטי פרי את הפליפר...אז גם הוא היה נחשב ללהיט אני זוכר..אבל אני זוכר את הבטריה שלו..ואי ואי על הפנים -4 שעות החזיקה לי בקושי..בושה בושה!!! אחרי שנה וחצי בערך קנו לי הנוקיא 211 אני חושב קוראים לה או משהו כזה..שהיא דומה לנוקיא הענתיקה אבל יותר יפה ,יותר מבריקה.. נשארתי איתה בסביבות של 8 חודשיים עד שנה...אני לא זוכר תאריך מדויק... אחרי שעשיתי מאמצים מרובים..קיבלתי את הסאמסונג 811... שאז היה מזה יפה ת´אמת הוא אחד מהפלאפונים שהכי נהניתי איתם... איתו נשארתי 9 חודשיים משהו כזה ..אחרי זה קנו לי הצ´אט.. את הצ´אט קניתי על היום הראשון שהוא יצא...בסביבות אוגוסט 2000.. אף אחד לא שמע על הצ´אט עד לפני כמה חודשיים בכלל..תודו בזה.. הצ´אט-הפלאפון הכי גרוע שהיה לי מתמיד ,גועל נפש של מכשיר.. אחרי הצ´אט החלטתי שאני לא מסוגל יותר ואחרי 6 שנים ב"פלאפון" הגיע הזמן לעבור חברה ..אז חשבתי וחשבתי והחלטתי לעבור לסלקום שזה היה אחרי רק 4 חודשיים עם הצ´אט -לא הייתי מסוגל להיות איתו יותר.. אז קניתי לי את הנוקיה 8260 כמו אידיוט ששילמתי עליו ואני עדיין משלם עליו 81 שקל שזה פשוט רמאות!!!! עם הנוקיה הזה נפלתי שוב כרגיל.. נוקיה 8260 פלאפון לא משהו...בדוגרי..מתחמם באוזן..עושה טובה שקולט משהו בזמן שיחה...פלאפון בגדול סביר =לא משהו... איתו נשארתי שנה וחודש..רק לפני שבוע העפתי אותו ולפני שבוע קניתי אמיגו- I80 ,המכשיר הכי טוב שהיה לי אי פעם.. אני לא מצטער על אף רגע שעברתי לאמיגו.. .שיחות חינם עם החברה שגם היא עברה עם החברים שיחות חינם שגם הם עברו כולם לאט לאט לאמיגו בקיצור אמיגו משתלם ואני ממליץ בחום לכל אחד ואחת!!!! זהו סוף סיפור מקוה שנהינתם אם לא נהניתם תספרו לי.. סתאם סתאם..

רק נוקיה

ב 97 היה לי 2160 ב 98 קנו לי 6120 ב 00 נמאס לי לשמוע שכל חודש אני משלם גם על המכשיר אז מצאתי פראייר שיקנה אותו ממני וגם יגיד תודה קניתי 7110 האתר של נוקיה 4 חודשים אחרי, מכרתי אותו אחרי שהבנתי שסופית לא יהיה לו ביטוח בארץ, ואחרי 1500 פעמים שולחצים על הקפיץ של הפומית זה מתקלקל 00.3 קניתי 6210 אירופאי ב 1500 שקל פחות ממה שמכרו אז בארץ

ashomer

New member
5

ב97 קנו לי את הראשון שלי - מנגו רגיל צהוב - ממש אהבתי אותו. בסוף 98 כבר היה לי פליפר וחצי שנה מאוחר יותר בקומבינה עלית! בסוף 99 קיבלתי סטארטק ובתחילת 2001 קניתי נוקיה 5110 ועכשיו אני שוב בפללאפון עם SK

למעלה