סקר: הומואים/לסביות -

תשובה:

אחותי לסבית, ותאמיני לי שזה לא תורשתי כי זאת לא איזו מחלה או פגם חוץ מזה גם כי היא היחידה במשפחה, זאת לפי דעתי בחירה, היא אמרה לי שהיא פשוט הכירה נשים כאלו והיא ראתה שמבחינתה זה בסדר ושזה מה שגם היא רוצה ומעדיפה... אבל אין מה להגיד אין אין אין כמו גברים במיוחד שהם שווים כמו דודי בלסר ובראד פיט......... חה חה חה!

MetalBoy

New member
לא זה ולא זה..

זה לא משהו שהם בוחרים ולרב זה גם לא תורשתי.. לא יודע למה אני לא הומו.. אולי אני לסבית ... תזהרו! מטאל

למה הוא הומו?

ילדונת? מה קרה לך? אין אלוהים! וגם אם היה אני בטוחה שהוא לא היה מחליט בשביל אנשים... אחותי לא נולדה עם זה.. בהתחלה היא יצאה עם בנים ומילאה לי את החדר בפוסטרים של מארקי מארק (וולברג).. היא השתנתה עם השנים!

אם את אומרת שאחותך היא .......

לסבית. אז היא כן נולדה עם זה, אפילו שהיא הייתה יוצאת גם עם גברים, זה בכלל לא קשור, היא פשוט גילתה את הנטיות שלה, ככה זה, יש אנשים שמגלים את הנטיות שלהם אפילו בגיל מאוחר יותר אחרי שהם נשואים או משהו כזה, יש כאלה שבוגדים בבת זוג שלהם עם גבר, ויש נשים שבוגדות בבן הזוג שלהן עם אישה, אבל זה לא אומר שזה מה שהיא בחרה, היא פשוט נולדה עם זה, רק שהיא גילתה את זה מתי שהו, כל אחד מגלה את זה מתי שהו, יש כאלה בגיל מוקדם ויש כאלה בגיל מאוחר, ויש כאלה בגיל ההיתבגרות. רעות.

טוסט, אם זה מה שאת אומרת...

אותי זה לא ממש מעניין אם היא נולדה עם זה או לא... אבל יתכן שאת צודקת כי הייתה לה תקופה בגיל מסויים שהיא הייתה מתנהגת כמו בן... אבל זאת היא.. ואלו החיים שלה ולא שלי ואני לא שופטת אותה!

נריה_ה

New member
פתרון קל מידי...

1. אם זה משהו שנולדים איתו, אז זה תורשה. 2. להגיד שזה בחירה של הקב"ה זו דרך קלה מידי להתחמק מהעניין. לפי הדרך הזאת אפשר להגיד על כל דבר - "ה´ רצה שכך יהיה", ואז מה על הבחירה החופשית, מה אנחנו בובות בעולם. הרי אנחנו בוחרים לעשות דברים, ועושים לפי בחירתנו, וזה מתכוון לכל דבר כולל לאכול לשתות להתאבד לשון וכו´... 3. מה גם שזה לא ממש הגיוני שה´ יבחר בשביל האדם דבר כזה. אלהים אסר בתורה על קיום יחסי מין הומוסקסואלים. נריה.

blackwolf

New member
זה לא יכולה להיות בחירה של אלוהים

אלוהים שונא הומואים ולסביות ועבדים מכל מי שלא מאמין בו. אלוהים שונא את כל מי שלא עושה בדיוק מה שהוא אומר. זה כתוב בתנ"ך.

גרעאפס

New member
בחירה, אבל לא בדיוק...

אני מאמין שהומוסקסואליות זה בעיה נפשית במידה מסוימת. אבל אל תבינו אותי לא נכון - גם הטרוסקסואליות זה בעיה נפשית במידה שווה בדיוק.

zxcvb

New member
איך תורשתי!?

ממתי הומאים ולסביות יכולים להביא ילדים לעולם

ככה...

זה לא בחירה. זה גם לא בידיוק תורשה. זה תכונה מולדת לפי דעתי.שמגלים אותה לאט לאט עם הניסיון המיני ומגבשים את הזהות המינית. מגלים מה רוצים באמת. יש כאלה שמסתירים וחיים בניגוד להעדפותיהם המניות. גלית

**tamar**

New member
שאלה בעייתית

מפני שהבחירה אליה לא נכונה זאת לא בחירה, הרבה הומואים דווקא היו בטח מעדיפים לא להיות הומואים בגלל שיש אנשים כל כך צרי מוחין וטיפשים שלא מבינים את זה. וזה לא תורשתי. בניגוד גם למה שאמרו פה זה לא משהו שמפתחים , זה דבר שנולדים איתו ובמהלך החיים מגלים אותו עובדות מדעיות חשוב פשוט שתדעו

sweet bunny

New member
אני חושב שזה תוצאה של תהליך...

הבשלה שעובר/ת נער/ה בגיל ההתבגרות... זאת לא בחירה- כי הנער/ה פשוט מגלים שזה כך. זה לא גנטי- כי אין לי אף גיי במשפחה ומה לעשות.. זה מה יצא..

נריה_ה

New member
אני מאמין באופן אישי שזה בחירה.

נ.ב. קראתי בעיתון ידיעות אחרונות לפני כשנה על דרך לטיפול בהומוסקסואליות, וזאת בתנאי שהאדם רוצה בשינוי. אחוזי ההצלחה בטיפול גבוהים מאוד. נ.ב. 2 שמרתי את הכתבה... נריה

blackwolf

New member
בטח אחוזי ההצלחה גבוהים...

אנשים תמיד ירצו שהסביבה תאשר אותם. מאוד קל להגיד, הייתי חולה ועכשיו אני בריא. כמובן שאז הם מאבדים את עצמם ואת שלוות הנפש שלהם. אנשים צריכים להיות מי שהם. זו לא מחלה שיש צורך לטפל בה. ולמי ששאל\ה איך הומוסקסואליות יכולה להיות תורשתית אם הם לא מביאים ילדים, אז התשובה היא פשוטה מאוד. הם כן מביאים ילדים. כל מה שצריך זה לזי** את המין השני, וזה לא כל כך קשה. אנשים חיים חיים שלמים בלי לדעת שהם הומואים.

נריה_ה

New member
הגישה שלך לא נכונה.

נתחיל מסיפור קטן: ידידה שלי התחילה לעשן, במשך חודשיים אמא שלה לא ידעה מזה כלום, שום דבר. אבל לבסוף כשהיא גילתה את זה היא לא האשימה את הבת שלה בזה שהיא מעשנת. היא האשימה את החברים שלה, ואחת מהם במיוחד, היא האשימה את מקום העבודה שלה, וכו´ וכו´. יכול להיות שזה נכון, ולגורמים שהאם האשימה היתה השפעה על ידידה שלי להתחיל לעשן, אבל ידוע שההחלטה היא רק שלה. אמא שלה היתה צריכה להאשים את הבת. אבל במקום זה היא האשימה אחרים. למה? כי זה יותר קל להאמין שהאשם הוא לא בך או בקרובים אליך. במקום להאשים את עצמה בזה שהבת שלה משענת, והתחיל לחשוב שהבת שלה לא בסדר הרבה יותר קל להגיד שאחרים לא בסדר. אותו הדבר קרה עם ההתיחסות החברתית לתופעת ההומוסקסואליות. בדומה לעישון היתה פעם התיחסות שלילית להומוסקסואליות. (וכאן אני לא נכנס לשאלה האם זה טוב או רע, מה שחשוב הוא שפעם הרבה אנשים ראו את זה כלא טוב). והורים לילדים הומוסקסואלים ראו את זה ככשלון אישי שלהם בחינוך, זה היה קשה להם. לכן הם חיפשו מוצא, וזה בא בתת מודע. המוצא היה להגיד שזה גנטי. וכך לא ניתן היה למנוע את ההומוסקסואליות או ´לרפא´ אותה.

למעלה