סקר הופעות-כנסו דחוף!!!!

christeamo

New member
סקר הופעות-כנסו דחוף!!!!

סקר הופעות: *עם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע? *לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה? *והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם? תשובות שלי : *ברור שאני יקנה כרטיס לשורה 1 !!! *אני יצעק הכי הרבה לכריס ולדולסה! *אני ידע את כ-ל השירים בעל פה!!!!!

עונה

קודם כל אלוהיייייםםםם בבקשה בבקשה תביא לנו אותם לארץ...RBD בואו כבר לארץץץץץץץץ ולתשובות: *עם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע? פחחח זאת לא שאלה בכלל ברורררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר *לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה?דירוג: *פונצ'ו *כריסטיאן *דולסה ואנהי *מאיטה.. אני מתה על כולם אז זה הדרוג שלי לפי הכישרונות וככה אני יצעק חצי מופע לפונצ'ו שלישי מופע לכריסטיאל עוד שליש לאנהי ודולסה והאחרון למאיטה חחחחחח *והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם? ברורררר אני ידע הכל ישיר איתם ויבכה המוןןןן מרוב אושר כמובן... אחלה סקר

Dulce Maria13

New member
עונה..

עם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע? אמן שהם יבואו לארץ אבל הם לא יבואו לצערי..אבל עם פיתאום יבואו אז בטוח שאני אקנה כרטיסים! *לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה? דולסה מריה המתוקה שלי
*והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם? כעעע

סוכריה16

New member
חלום! שיבואו

חח ברור שאניאקנה.. ולא רק אחד, ואפילו לא שניים! אני אצעק הכי הרבה.. לפונצ'ו! אני פשוט אמותתתתתת מרוסב צעקות לפונצ'ו וכמובן שאני לא הולכת לשכוח לצעוק לאוהבתי אנהי חחחחחחחחח ברור!! אני אדע את כל השירים של הדיסק הבא! ושל זה אני כבר יודעת! קיצר לא לדאוג! אני אהיה שורה ראשונה.. אם אפשר אפילו בחדר הלבשה שלהם (חח הייתי רוצה!)

../images/Emo47.gif עונה-RBD ../images/Emo47.gif חחח

אם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע?
מה נראה לך?? ולא רק למופע אחד אני יילך לכמה הופעות..וואי הלוואייייי *לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה?
נראה לי שאתם כבר צריכים לדעת לא?? מי אם לא לפונצ'י שלי? זה יהיה אלפונסווווווווווווווווווווווווווווו |*והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם?
ברור!!!!!!!!!!

camila4ever

New member
../images/Emo41.gifזה יהיה חלווםם!!!! עונה!

***ברור שאני אקננההה! אני הלכתי לכל ההופעות של המורדים, לפינת אור ולפלור- אז לRBD אני לא אלך?!?! זה יהיה מדהיים!!! *** אני אצעק לכולם המון המון המון אבל נראה לי שלדולסה ופונצ'ו הכי הרבה ***אני כבר יודעת את כלללל הטקסטים בעל פה.. גם את הדיבורים וגם את השירים וגם את התוספות של ההופפעהההה נשיקות

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

1.ברוווררר שאני קונההה 2.לכולם אני אצעק אבל במיוחד לדולסה ואנהי 3.אני אדע הכל בע"פ
וברור שאני ישיר

blondi rebelde

New member
עונה

עם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע?ברוררררר נראה לי אני יתנחל ביד אליהו ואני ילך לכמה הופעות *לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה?פונצ'ו אני יוציא את הקול עליו וכמובן שגם לאנהי *והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם?דהההה

עונההה

ברוררררררררר שאני יקנה כרטיסים ובשורות הכי טובות!!! אני אצעק הכי הרבה לאנהי המושלמת שלי!!!!!וכמובן גם לפונצ'ו וברור שאני אשיר אצרח איתם!!!

shucina

New member
אחלה סקר (אופטימי)

ברורררר שאני קונהההה צורחת לכולם אבל כנראה שהכי הרבה לדולסה אנהי וכריסטיאן אני כבר יודעת את כל המילים ברור שאני אשיר איתם !!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo25.gif

ברור שאני אקנה!!!!!!! איזה שאלה.. חחחחחחח... שאני אפסיד הזדמנות לראות לראות את פונצ'ו, דולסה, כריסטיאן ואנהי??
... לא צועקת- עסוקה בלצלם ת'מדהימים שלי
אני חושבת שאני אדע.. חחח... כאילו כבר עכשיו אני יודעת... אבל אולי יהיו שירים חדשים מהדיסק הבא...
וברור שאני אשיר איתם.. שיבואו כבר!!!!!!

soy rebelde

New member
עונה ../images/Emo9.gif

*אם רבלדה באים לארץ? תקנו כרטיסים למופע? כן!!
*לאיזה שחקן תצעקו הכי הרבה? אני חושבת לכל מי שישיר.. כריסטיאן
*והאם תדעו את כל הטקסטים של השירים בע"פ ותשירו איתם? כן!!
אחלה סקר ואני רוצה כבר שיבואו

dolse

New member
עונה ...

עם רלבדה באים לארץ אני יקנה כרטיס ? - ברור ! ברור שאני יקנה ... ואולי גם יותר {כמו שקניתי כמה להופעות של המורדים} לשחקן שאני הכי הכי אצעק : לאנהי ולדולסה !!! וברור שאני ידע את כול הטקסטים !!! (-: (-: !!!! הלוואי והלוואי ויבואו כבר !! מה אפשר לעשות כדי שהם יבואו להופעות גם אצלנו...?!?!!?

למעלה