סקר: הורים אכזריים...

סקר: הורים אכזריים...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

סקר אקראי במודיעין. עמדתי בצומת דרך המכביםXדרך החשמונאים (פינת המשטרה למי שלא מכיר)...עמדתי כשעה וחצי...עברו 124 רכבים שבהם היו הורים וילדים...ב...87 רכבים (!!!) ההורים היו חגורים אבל הילדים אחורה...לא היו חגורים ב 26 רכבים (מתוך ה- 87)הילדים עמדו מאחורי מושב הנהג או הנוסע. הורים אכזריים : תתביישו לכם.......

ESU Boscorelli

New member
למה עשית את זה?

זה לא נראה לך בזבוז זמן? גם ככה אתה לא יכול לעשות כלום מכוון שאין לך סמכות של שוטר או משהו אז מה יעזור אם תספור רכבים? ידוע שהמצב פה על הפנים ולא כולם מקפידים אבל אני כשאני ברכב חוגר וזה מספיק לי אי אפשר להציל את העולם אבל גם לא צריך לנסות לדאוג לכולם במיוחד שאתה לא יכול לעשות כלום כי אין לך סמכות מתאימה... פעם הבאה אולי עדיף שתעשה משהו בשבילך שתפיק ממנו הנאה ותנסה אולי להסית קצת את המחשבות מאחרים, תהנה קצת מבלי לדאוג לאחרים... ההודעה לא נועדה לפגוע חס וחלילה, אמנון אתה מתנדב במד"א ויש לי את מלוא הערכה אלייך מאחר ושמעתי על דברים שקורים בתחנה שלכם (כידוע לך אנחנו די קרובים בתחנות הייתי אומר) ושמעתי על מעשים, ההודעה נועדה רק כדי להבין למה ולא חבל על הזמן?

ממש לא נכון...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אני חבר ב"קהילה בטוחה"....אני מדווח למשטרה/מחלקת התנועה על הורים כנ"ל....מוגשים נגדם דו"חות תנועה....כל אזרח יכול רק צריך שיהיה איכפת לו...

ESU Boscorelli

New member
אמנון...

יכול להיות שאתה צודק אני לא אומר שלא, אני התנדבתי במשטרה וראיתי איך חלק מהציבור לא שם פס על מתנדבים ועוד במדים עם נשק ככה שמוזר לי איך בן אדם על אזרחי רושם ככה דוחו"ת ודבר זה עלול להוביל לפעולות נקם בעתיד, חוץ מזה בשביל זה יש את מתנ"א, או עוד יחידות שונות ומגוונות, עדיף ללכת לים
חוץ מזה זה ישראל לא אני ולא אתה לא נשנה פה את תרבות הנהיגה

למעלה