סקר היכל התרבות!

סקר היכל התרבות!

ולינס1. מה הדמויות האהובת עליכם: מכל אחד דמות אחת שהכי אהבתם. 2. מה השיר הכי יפה שהיה עד עכשיו? 3.איזה פינה בתוכנית הכי אהבתם? ( רינו צרור, רננה הרכילאית, חליל וגאבר וכו'). 4.איזה צמד דמויות הכי אהבתם? ( חליל וגאבר, שי ודרור, נתי לוי ופיני חדד) 5. איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית? מ 1 עד 10? התשובות שלי: 1. הדמויות שהכי אהבתי הן: ציון- מיקו מצרלי וחצי, אדיר מילר-גיל ריבה, שלום- גיידמאק, אסי- מוש בן ארי. 2.השיר של פיל קולינס, אחינועם ניני,בוי ג'ורג'וסטיבי וונדר. 3.הפינה האהובה עליי היא של חליל וג'אבר. 4.חליל וג'אבר 5. הציון שלי:10

עונה...

1. פיני חדד ונתי לוי 2. עברי (של פיני חדד ועברי לידר) 3.חליל וג'באר 4.חליל וג'באר 10.5

CrazyYoYo

New member
תשובותי

1. מה הדמויות האהובת עליכם: מכל אחד דמות אחת שהכי אהבתם. 2. מה השיר הכי יפה שהיה עד עכשיו? 3.איזה פינה בתוכנית הכי אהבתם? ( רינו צרור, רננה הרכילאית, חליל וגאבר וכו'). 4.איזה צמד דמויות הכי אהבתם? ( חליל וגאבר, שי ודרור, נתי לוי ופיני חדד) 5. איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית? מ 1 עד 10? 1. ציון -רינו
אדיר- קטורזה, שלום- גיידמאק, אסי- מנכ"ל הערוץ הראשון/בוזי. 2. "זה היה ביתי" מאת חליל וג'אבר (תוכנית 1) 3. רינו
4. חליל וג'אבר 5. 8-8.5

RTur

New member
תשובות:

1. מה הדמויות האהובת עליכם: מכל אחד דמות אחת שהכי אהבתם. אז ככה: אדיר - קטורזה וצביקה פיק, ציון - מיקו, שלום - רננה, אסי - שלמה ארצי ומוש בן ארי 2. מה השיר הכי יפה שהיה עד עכשיו? וואו זה קשה.. אממ נצנצים ופאיטים, קטורנה מס הכנסה ו"שוטר תוריד ת'יד אני אזרוק חומצה" חח 3.איזה פינה בתוכנית הכי אהבתם? ( רינו צרור, רננה הרכילאית, חליל וגאבר וכו'). אממ חליל וג'אבר 4.איזה צמד דמויות הכי אהבתם? ( חליל וגאבר, שי ודרור, נתי לוי ופיני חדד) חליל וג'אבר 5. איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית? מ 1 עד 10? 17! חח

עדנונית

New member
אני..../images/Emo9.gif

1. מה הדמויות האהובת עליכם: אדיר-נראה לי גיל ריבה. ציון-ג'אבר,מיקו...ותאמת כמעט את הכל הוא מחקה טוב בנות!!! שלום-רננה אסי-בוזי 2. מה השיר הכי יפה שהיה עד עכשיו? זה היה ביתי שוטר תוריד את היד 3.איזה פינה בתוכנית הכי אהבתם? חליל וג'אבר ורננה 4.איזה צמד דמויות הכי אהבתם? חליל וג'אבר 5. איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית? 10+

yuvalfis

New member
עונה

1. מה הדמויות האהובת עליכם: חליל וג'אבר 2. מה השיר הכי יפה שהיה עד עכשיו? סליחה (היהודים וסעדו) 3.איזה פינה בתוכנית הכי אהבתם? חליל וג'אבר 4.איזה צמד דמויות הכי אהבתם?חליל וג'אבר 5. איזה ציון הייתם נותנים לתוכנית? מ 1 עד 10? 8

למעלה