סקר היצ'קוק

DAN1EL

New member
סקר היצ'קוק

אז מה הסרט האהוב עליכם של היצ'קוק?

A v i s h y 1 7

New member
שאלה קשה מאוד !

אני אוהב את כל הסרטים שלו יש לי כמה שאני הכי אוהב במיוחד 1.פסיכו כמובן !!!! 2.ורטיגו 3.פרנזי 39.4 המדרגות

../images/Emo66.gif*אייקון חושב*

האמתי שקשה לי להחליט... אני בכלל אוהבת את כל הסרטים שלו... אבל אני חייבת ללכת על "העורבים" - אני יודעת שזה קצת מטומטם אבל הרעיון מאחורי זה היה די מגניב... *אני זוכרת שקראתי ספרים שלו שהייתי קטנה... מישהו קרא אולי כלשהם ספרים עם 3 בלשים והיו להם כל מיני תעלומות כאלו, אני זוכרת אחד עם עכביש, והתחנה הראשית שלהם הייתה באיזה מחסן גרוטאות או משהו עם מכוניות וברזל... קיצר, מישהו קרא את זה אי פעם?

A v i s h y 1 7

New member
אני קראתי

יש לי את כל הספרים האלה זה סדרה של 4 ספרים של בלשות כזאתי עם כל מיני ילדים שפותרים תעלומות כמו חסמב"ה היצ'קוקית כזאתי מאוד נחמד! וד"א העורבים???? אולי הציפורים !

../images/Emo66.gifלפי מה שאני זוכרת, היו

יותר מ-4 ספרים... ואני קוראת לזה העורבים... יש לי את הסיבות שלי...

A v i s h y 1 7

New member
יש 5 ספרים

או 6 לא זוכר לי יש 4 אני אחפש את השתיים האחרים ולמה את קוראת לזה העורבים????? היו שם הרבה יותר מעורבים !

../images/Emo66.gifאני קוראת לסרט ככה

כי בפעם הראשונה שראיתי אותו הייתי מאוד קטנה ואני זוכרת עורבים מהסרט... זה כבר שיגרה... קשה לצאת... אני לא יודעת כמה שנים עברו מאז שראיתי את הסרט, אבל אני רוצה לראות אותו שוב...

DAN1EL

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

טוב...זה באמת קשה להחליט... יש כמובן את "פסיכו" המעולה. קלאסיקת מתח במיטבה, שוטים מיוחדים, סצינות ומוזיקה גאונית שמהווים השראה לסרטים עד היום. סיפור מרתק...מתח נבנה בהדרגה, אחלה שחקנים. סרט מושלם, מכיר אותו בעל פה.
עוד אחד שאני ממש אוהב זה "חלון אחורי". אני אוהב את האוירה, את הסיפור, את הרעיון, את הדיוק והשלמות בתסריט ובצילום. סרט מתח פשוט טוב. ממ..יש את "האיש שידע יותר מדי", ואני מתכוון בגרסה המאוחרת יותר. זה אמנם ארוך ונמשך קצת יותר מדי, אבל עדיין מעניין מאוד וקלאסי. אפרופו היצ'קוק - בסדרה "מופע שנות השבעים" יש פרק שם בעונה השנייה או השלישית נדמה לי, שזה פארודיה על הסרטים של היצ'קוק, כמו "הציפורים", "פסיכו", "ורטיגו" ו"חלון אחורי". פרק גאוני

A v i s h y 1 7

New member
נחמד !

ד"א יש לך סרטים של היצ'קוק בבית? ועם אתם רוצים לראות את האוסף שלי תבואו לבלוג סרטי מתח ואימה בשעה 13:40 אני אהיה שם !

DAN1EL

New member
סרטים של היצ'קוק

יש לי רק שניים מוקלטים בינתיים, אבל אני רוצה להשיג את המקוריים. וזה יקרה, רק יש לי קודם סדר עדיפויות בנוגע לדיסקים וסרטים שאני צריך להשיג. יש לי את "39 המדרגות" ו"ורטיגו". היה לי גם את הגרסה הראשונה של "האיש שידע יותר מדי". אולי יש לי עוד...אבל כרגע אני לא מוצא אותם.

A v i s h y 1 7

New member
יפה יפה

אין לך את פסיכו? אני מחפש את פסיכו מתורגם יש לי את פרנזי, ורטיגו,פסיכו, הציפורים,מארני אני ימצא עוד יש באוזן השלישית בת"א את כל הסרטים שלו אבל הם ממש יקרנים וגם אי אפשר לקנות אותם ללילה אחד הם רוצים 20 שקל כל לילה נוסף 10 שקלים זה קצת יקר מדי... בקיצור תבוא לבלוג שלי אני יראה לך את כל מה שיש לי של היצ'קוק ובכלל אני שם עכשיו !

DAN1EL

New member
האוזן השלישית../images/Emo99.gif

אני רוצה לעבור לתל אביב רק כדי לעבוד שם

למעלה