סקר היצ'קוק

A v i s h y 1 7

New member
איזה זבל אחד הרס לי

מישהו העיף אותי מהצ'אט שלי בן זונה ! אני יכנס בשם אחר תכנס עכשיו לבלוג היצ'קוק !

A v i s h y 1 7

New member
לא ראית?????????

לא ראית את פסיכווו !!! תתבייש רוץ מהר לספרייה עם לא תמצא תגיד לי ושלא תעיז לקחת את החידוש ! זה פשע !

yamity1

New member
פסיכו..

היה לי את זה על קלטת.. רק ראיתי שזה בשחור לבן.. ונפטרתי מהקלטת [אל תהרגו אותי] איך החידוש של הסרט? אני לא סובל סרטים בלי צבע..

A v i s h y 1 7

New member
!!!!

בקשר להוא מקודם הוא אמר שפסיכו נשמע סרט טוב ! אז זאת אומרת שהוא לא ראה ולזה שלא סובל לראות בלי צבע זאת כבר בעיה שלך היצ'קוק יכל להשתמש בטכניקולר בסרט אבל הוא צילם בכוונה בשחור לבן שהמסתורין והמתח יעשו את הסרט הרבה יותר קודר ולראות את החידוש להגיד שזה פסיכו זאת עבירה ! השחקנים שם מכוערים בטירוףףףף נורמן בייטס נראה כמו איזה בוק מפגר כזה הוא שמן ונמוך ובכלל נורמן היה גבוהה ורזה זאתי שמשחקת את מריון קרין היא בלונדינית מטומטמת עם פרצוץ של עכבר שחוץ מהסצנה של המקלחת היא לא עשתה שום דבר טוב ממש באסה! וגם חוץ מג'וליאן מור שהיא השחקנית הכי טובה שם

DAN1EL

New member
לא, הוא לא אמר.

הבנת הנקרא, בן אדם.
(חחח הרגע סיימתי עם לשון לנצח. הייתה בגרות קלה) בכל אופן...אני שאלתי בשרשור הזה מה הסרט האהוב עליכם של הצ'קוק, והוא ענה: נראה לי פסיכו. זה סרט טוב. איך הוא יכול להגיד שזה סרט טוב אם הוא לא ראה אותו? הנראה לי היה לגבי הבחירה, לא לגבי סרט טוב.

yamity1

New member
למה לעזאזל..

שיהיה לי אכפת אם השחקנים מכוערים? אני שואל איך הסרט אני לא בא להתחתן שם עם אף אחד

A v i s h y 1 7

New member
כי זה הורס את הסרט !

וחוץ מזה נתתי לך מספיק סיבות והסיבה העיקרית היא היא שזה בסך הכל חיקוי זול ועלוב... תראה עם בא לך אבל אל תגדיר את זה כסרט כי זה לא !

DAN1EL

New member
בלי קשר לכיעור של השחקנים

(למרות שלא הייתי אומר שאן הש מכוערת) הסרט הזה פשוט נורא. אסור, אסור לחדש את "פסיכו". זאת יצירה משנות ה-60 שאין לה שום קשר לימינו, ועוד בצבע? זה הורס הכל.
בטח היצ'קוק התהפך בקברו...או משהו. אגב אבישי, מבחינתי לצלם גרסה מחודשת לפסיכו זה בדיוק כמו לצלם המשכים ל"פסיכו"..

A v i s h y 1 7

New member
ממש לא !

יש לפסיכו המשכים וחוץ מפסיכו 3 שאין לו כל כך קשר לסדרה 2 ו 4 ממש יפים קודם כל המפיקים של פסיכו 2 היו רוב הצוות משנת 1960 בסרט שיחקו 3 שחקנים מהסרט המקורי ורה מיילס,אנתוני פרקינס וזה ששיחק את דוקטור ריצ'מונד ובאמת אמרו שנורמן נשלח ל 22 שנה אז מה קורה אח"כ ? בגלל זה עשו את פסיכו 2 פסיכו 3 לא כ"כ מעניין למרות שאנתוני ביים ושיחק, חוץ מזה כלום, פסיכו 4 מעניין את מי שרוצה לדעת יותר על נורמן ועל אמא שלו את הסרט הזה ביים אחראי ההפקה מ1960 ואת התסריט כתב ג'וזף סטפנו שכתב את התסריט המקורי הסרט לא יצא לקולנוע הוא יצא לקלטות וידאו ולטלויזיה בלבד ! החידוש נמאס לי כבר לדבר על תגידו מה שאתם רוצים עשו על זה תוכנית מחאה בערוץ E מלא אנשי קולנוע שהתנגדו לעשייה שלו למרות שפטרישה היצ'קוק הייתה תומכת בהפקה (היא שיחקה את קרולין הבחורה השנייה במשרד) אהבתי את הקטע של עם הטרנקוליזיס...

DAN1EL

New member
סרטי המשך יכולים להיות משהו ממש

מבאס. במיוחד אם זה המשך ל"פסיכו". זה פשוט מיותר ואפילו מזיק.

kfir number 1

New member
סרטי המשך

אין ספק שלעשות סרטי המשך זה מיותר אבל תמיד יש יוצאי דופן כמו למשל צעקה או הנוסע השמיני אבל פסיכו וסלח לי אבישי לעשות פסיכו 2,3,4 זה נראה לי לא אחראי למה לא מסתפקים ב1 מ1960 וזהו? זה מבייש את אלפרד וחוץ מזה בעניין של 1998 שביים גאס ואן סאנט חידוש לפסיכו ברור שזה שטות גמורה ואני יגיד גם למה. קודם כל זה חידוש וזה כבר רק אין מקוריות ודבר 2 לא חבל להרוס סרט כזה קאלטי ולהביא אותו באותו גירסה כמו המקורי עם שחקנים כאילו דומים ברור שזה מבייש את היוצרים האורגינלים

למעלה