סקר הכירות!

סקר הכירות!

1.שם: 2.גיל: 3.עיר: 4.חיה אהובה: 5.חיית מחמד בבית? 6.במה אבא עובד? 7.במה אמא עובדת? 8.איזה שחקן הכי אהוב עלייך? 9.איזה שחקנית הכי אהובה עלייך?

אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:מור גיל:13 עיר:ראשון חיה אהובה:כלבים חיית מחמד בבית:איו במה אבא עובד
:זה לא אמור לעניין אותכם! במה אמא עובדת
:זה לא אמור לעניין אותכם! איזה שחקן הכי אהוב
: בנחמין ותומס איזה שחקנית הכי אהובה עלייך
: מריאנה קמילה ולו

../images/Emo28.gif../images/Emo15.gifאני עוננהה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo28.gif

1.שם: סיון
2.גיל:14 3.עיר:ראשון- עיר הפשע והרשעע
4.חיה אהובה:כלבב
5.חיית מחמד בבית
אין, לצערי
6.במה אבא עובד?
מזה הפאקינג שאלה הזאאתת
7.במה אמא עובדת
8.איזה שחקן הכי אהוב עלייך?בנחו'ש הכפררה שלייי, המושלם שלי
וגם קצת חואניי המתוקק
9.איזה שחקנית הכי אהובה עלייך?פלוררר
פאולה
ואיסבל
אוהבת המון,סיוןןן

התשובות שלי:

1)שם:שיר 2)גיל:13 3)עיר:שוהם 4)חיה אהובה עלי:
5)חיית מחמד בבית
6)במה אבא עובד
אבא שלי בנקאי
7)במה אמא שלי עובדת
אמא שלי אחות בבית-חולים
8)איזה שחקן אהוב עלי
בנחמיןרוחאס,אסטפנו דה גורגירו,אגוסטין סייריה
9)איזה שחקנית אהובה עלי
מריאנה אספוסיטו,מריה אאוחניה סוארץ ריבירו, נדיה די צ'לו,נטליה מלקון,דלפינה וארני

Meitar Rojas

New member
אני עונהההההה

מיתר 12 מה 'כפת לכם? דולפין וסוס זה באמת משנהההה? ...כנל אגוס בנחי סטפנו וקוקי קמי לו פאולה מרו אאוחההה

צ'ובות

.שם:דנה 2.גיל:14 3.עיר:חיפה 4.חיה אהובה:כלב 5.חיית מחמד בבית?אין 6.במה אבא עובד? רופאה שיניים 7.במה אמא עובדת? רואפת שיניים 8.איזה שחקן הכי אהוב עלייך?(לא חייב מפלוריסיינטה)בנחה 9.איזה שחקנית הכי אהובה עלייך?(לא חייב מפלוריסיינטה) מיקה ואנג'י 10.איזה שחקן הכי אהוב עלייך מפלוריסיינטה? בנחה 11.איזה חשקנית הכי אהובה עלייך בפולריסיינטה מיקה ואנג'י

חניניתה

New member
עונההה

1.שם: חן 2.גיל: 14 וחצי 3.עיר: חיפה 4.חיה אהובה: כלב וחתול.. (היום זה שנתיים לאחר מות הכלב שלי.. ): הוא היה יותר גדול ממני.. שאני נולדתי הוא כבר היה... 5.חיית מחמד בבית? חתול 6.במה אבא עובד? לא בדיוק יודעת איך להסביר.. 7.במה אמא עובדת? מורה לאומנות 8.איזה שחקן הכי אהוב עלייך? בנחמין רוחאס מושלם!!! 9.איזה שחקנית הכי אהובה עלייך? מיכאלה (נטה מפלורסינטה)

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

1.שם: הילה 2.גיל: 17 ו-4 חודשים 3.עיר:ירושלים 4.חיה אהובה: אין..שונאת חיות
5.חיית מחמד בבית: לאאאאאאאאא (היה דג..) 6.במה אבא עובד? מה אכפת לכם??? 7. כנ"ל 8.איזה שחקן הכי אהוב עלייכם? מפלורי או סתם? פרנקו ופדריקו מפלור... 9.שחקנית? מפלור מיה ופלור ומהמורדים-לולי וקמי!

אחחח../images/Emo54.gif

הילה איזה שם מושלם....הילה טוביאן והילה רוחאס 17 אני מתה על השם הילהההההההההההההה

../images/Emo54.gif

1.שם:נוי 2.גיל:11 |סדגש 3.עיר:חסוי 4.חיה אהובה:דולפין 5.חיית מחמד בבית?
6.במה אבא עובד?חסוי 7.במה אמא עובדת?חסוי 8.איזה שחקן הכי אהוב עלייך?דניאל רדקליף 9.איזה שחקנית הכי אהובה עלייך? מריאנה אספסיטו

adidas12

New member
הילה טוביאן?!? מי לא יודע מי זאת כנ

הילה טוביאן ה-מלכההההה של פרוייקט Y 2 אוקצור מתמודדת בפרוייקט Y2 עם השיער האדום ה-מג"בניקית... מכלה פשוט מלכה אין עליההההההה

אני מתחרפנת!!!../images/Emo54.gif

איך אפשר שלא להכיר את המושלמת המדהימה המתוקה הרגישה והטובת
הזאת????איך תסבירו לי איך???לא שאני רק אדע איך!!!

adidas12

New member
עונהההה

1. עדי 2. 16 וחצי כן כן 3. ירושלים(יותר נכון מבשרתת אני ממבשרתת) 4. אמממ סוס דולפין נ'עארף 5. איןן וגם לא תיהיה 6. מה הפאקינג שאלה הזאת?!? כאילו מה זה נותן?? מה זה יתן??? 7.כנ"ל \/ 8. מפלור...(השלוש נק' כי אנ'לא דעת ת'שם הזה לאקייאן יעני יודעתי אבל זה מסובך עזבו)= כולםםם כל השחקנים 9. מפלור...?!?!? כולן חוץ ממללה והבת הפקאצה שלה

עונה......

שם: מיכל גיל: 15 וחצי עיר:נתניה חיה אהובה: דולפין חיימת מחמד בבית? לא....... במה אבא עובד? מסעדה חחח במה אימא עובדת: בכלל ביטוח איזה שחקן הכי אהוב עליך? בחמין רוחאסססססס ועוד הרבה איזה שחקנית: יש לי מליונים.........

למעלה